Faʻafefea ona fai se tusi folau e ala i tautua a le malo

Pin
Send
Share
Send

Afai e te suʻesuʻe i le Initaneti mo le upu "Tusifolau", ona tele lea o ofo atu o tautua e faia mo eseʻese aofaʻiga. Ou malamalama o oe mafai ona totogi mo se faanatinati lesitala (o nisi kamupani maua avanoa faapena), ae totogi faufautua mo se faigofie faamauina o se fou tusifolau o le togi ese o tupe.

I se tulaga lautele, ou te manaʻomia se tusi folau, ma o le a ou faatonuina lona gaosiga i luga o le State Services portal e ala i le Initaneti, ma i le taimi lava e tasi o le a ou faʻaali atu pe faʻafefea ona faʻagaioi le tusi talosaga (ma le mea o le a tupu). Ou te fai atu i le taimi nei, afai e te filifili e fai se tusifolau e ala i auaunaga lautele, e mafai ona e mauaina i totonu o le masina, ma e faaopoopo atu i le faʻatumuina o se talosaga i luga o le portal, e na o le faia o ni malaga se tolu: i le faletupe e totogi ai le pili, i le Matagaluega o le Federal Migration Service mo ata ma o iina foi mauaina o se tusifolau.

Tusi folau mai fafo o se faʻataʻitaʻiga fou i le State Services

E alu e aunoa ma le faʻapea o gaioiga uma mulimuli ane e manaʻomia le lesitala i luga o le 'upega tafaʻilagi a le Setete Tautua //gosuslugi.ru. Afai e leʻi resitaraina oe, ona ou fautuaina lea o le mea lea - e manaʻomia.

Log in i le portal ma lou faʻamaumauga, filifili "Electronic Services" - "Federal Migration Service" - "Tuʻuina atu ma le tuʻuina atu o tusi folau a le sitiseni o le Federasi Rusia, e faʻailoa mai ai le igoa o se tagatanuu o le Federasi Rusia i fafo atu o le teritori o le Russian Federation, o loʻo i ai mea e teu ai mea faʻaeletonika." (pito i luga ile vaega).

I le isi itulau, kiliki "Maua se Auaunaga", filifili "Auina mai se Talosaga Fou" ma kiliki "Faaauau."

Faʻaliga: mo aʻu o lenei gaioiga na mafua ai le faʻaletonu "O le auaunaga e le avanoa. Mo mafuaʻaga faʻapitoa, o le 'upega tafaʻilagi a le matagaluega e le tumau le avanoa e faʻagaoioi ai le pepa talosaga. Faʻamolemole toe taumafai mai i se taimi mulimuli." Mo se taimi umi na ou le mafai ona iloa poʻo le a le mea e fai ma o le a le mea ua tupu. O le faʻaiuga, na iʻu mai i ai o le mafuaʻaga e mo nisi mafuaʻaga o loʻu aso na ou fanau ai o le 2012 i aʻu faʻamatalaga patino. O le suia i le saʻo na faʻasaʻoina le mea sese "ona o mafuaʻaga faʻa-tekonolosi, o le 'upega tafaʻilagi a le matagaluega e le tumau le avanoa."

O laasaga uma o loʻo mulimuli mai e masani ona tupu fua, e te manaʻomia:

  • Faʻailoa mai le nofoaga o le mauaina o le tusifolau (e le o se mea e tutusa ma le tuatusi tuatusi, oe filifilia le itulagi, taulaga, ma sili atu mai le filifiliga filifilia).
  • Faʻailoa mai sau faʻamatalaga (ave mai le teugatupe i luga o galuega lautele).
  • Filifili pe e te maua se tusi folau i le nofoaga o le resitalaina tumau pe i le nofoaga o le nofo. Faʻaali mai nei tuatusi.
  • Faʻailoa le nofoaga o galuega i le 10 tausaga ua tuanaʻi (O le aotelega o le aitema ma le umi o le taimi e faʻatumu ai).
  • Tuʻu i luga se ata (o mea e manaʻomia mo le ata faila e faʻaalia tele auiliiliga. O lenei ata o le a le faʻaaogaina mo se tusi folau - o le a fesiligia oe e pueina).
  • Faamaonia faamatalaga.

O manaʻoga mo le faʻatumuina o aitema taʻitasi o loʻo faʻamatala auiliili i luga o itulau talafeagai, i loʻu manatu, o nuances uma e amanaia, e leai se mea faʻapitoa iina e faigata. Soo se taimi, e mafai ona e tolopoina le faʻatumuina ole fesili fesili, ona e toe foʻi atu lea ile tusi muamua. Ole taimi atoa faʻatumu ile faʻaaliga uma ole 20 minute (a o le tele ole taimi nei e faʻaalu ile faʻatumuina ole galuega).

I le maeʻa ai o nei laʻasaga, faʻasilasilaga o suiga i le tulaga o talosaga o le a lafoina mai E-mail poʻo le SMS, faʻalagolago i lau filifiliga (e ui e le o mai i le E-Mail, e ui i le mea moni e faapea na latou filifilia SMS). Oe mafai ona vaʻaia le tulaga o se talosaga mo se tusi folau i soʻo se taimi i tautua lautele i le vaega "Laʻu Talosaga".

Lau isi gaioiga: totogi le setete totogifuapauina o 2400 rubles (o le ae mauaina le auiliiliga totogi i se taimi mulimuli ane e ala i le i-meli), alu e puʻe se ata (o se faʻasalalauga o le a o mai ma aso ma taimi), piki lau tusifolau (latou te faʻailoa foi). A i ai ni mea sese i le faʻatumuina tusi apalai, oe o le a logoina foi e uiga i lenei: o iina, luga o tautua lautele, e tatau ona e faasaʻoina mea sese na faia ma toe faafoi le tusi talosaga.

Pin
Send
Share
Send