3 auala e download ai vitio mai le Instagram

Pin
Send
Share
Send

Talu ai nei, luga o le Instagram, e mafai ona e lafoina ni vitio ma, i se tulaga lautele, o nisi taimi e te maua ai ni ata puʻupuʻu. Ma o nisi taimi o se ata faʻafiafia e mafai ona vaʻaia e se isi.

I lenei mataupu o le a ou faʻamatala e tolu auala e download ai vitio mai le instagram i laʻu komepiuta, lua e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o se mea, o le lona tolu o loʻo faʻatinoina e ala i se isi (ma matua manaia) browser.

Pule oe pe fai: Faʻataʻitaʻiga o le amataina o le Instagram Instagram apalai i se komupiuta

Sii maia video faaaoga Instadown

O se tasi o auala pito sili ona faigofie e siʻi ai vitio mai le instagram o le faʻaaogaina lea o le instadown.com auaunaga i luga ole laiga.

Naʻo le alu i le tulaga lea i luga ole laiga, ulufale i le soʻotaga i le itulau vitio i le naʻo le fanua lava iina ma kiliki le "Instadown" faʻamau. O le a avatu le vitio i le mp4 format.

Ae ui o lea, afai e te le iloa le mea e te maua ai lenei fesoʻotaʻiga, ona e te faʻaaogaina le Instagram i lau telefoni poʻo le laupepa, o le a ou faʻamatala atu: e mafai ona e alu i le Instagram.com, faʻaofi lou username ma upu faataga ma matamata ata ma vitio mai lau komepiuta. Latalata i le meli vitio, o le ae vaʻaia le ellipsis faamau, kiliki ma filifili "Vaʻai le itulau itulau", o le a ave oe i se isi itulau ma lenei vitio. O le tuatusi o lenei laupepa o le saʻo fesoʻotaʻiga.

Faʻafefea ona download vitio mai le Instagram manually

I se tulaga lautele, mo lenei faʻamoemoe e le manaʻomia le faʻaogaina o se isi polokalame poʻo tautua pe a fai e te iloa le auala e vaʻai ai i le HTML code o le itulau o loʻo e vaʻavaʻaia. Naʻo le alu i le vitio page on Instagram, pei ona faamatalaina i luga, ma vaʻai ana faʻailoga. I totonu o le ae vaʻai i se fesoʻotaʻiga tuʻusaʻo i le mp4 file ma le vitio. Ulufale lenei i le tuatusi i le tuatusi pa ma downloading o le a amata.

Torch Browser ma Download Ala o Faʻaoga I ai

Lata mai nei na ou tau atu ai i se mea mataʻina Torch browser, lea e mafai ona e siiina le vitio ma le leo mai nofoaga eseese - o se galuega faʻapitoa ua fausia i totonu o le browser. E pei ona i ai, o le browser e matua lauiloa (ma e leʻi leva ona ou iloaina e uiga i ai), ae o loʻo i ai mea e uiga i le "amio le pulea" o lenei polokalama. Ma afai e te filifili e faʻapipiʻi, e le ona ona sa ou fautuaina oe, ou te le manatu e faʻatino. Ui i lea, o instagram vitio e faʻaaogaina ai Torch e faigofie tele ona download. (Nofoaga faʻasalalauga aloaʻia - torchbrowser.com)

O le faʻagaioiga o le puʻeina o se vitio i lenei tulaga o lo o mulimuli mai: alu i le itulau ma le vitio (pe na o le instagram fafaga), amata ona taina le vitio, ma ina ua mavae lena, o le faʻamau e faʻatagaina oe e download lenei vitio e malosi i le browser lisi. E na o le pau lava lena. E galue foi i isi nofoaga.

Na pau lava lena, ou te faamoemoe na ausia le sini i luga o le faʻamatala muamua metotia.

Pin
Send
Share
Send