Faʻafefea ona suia le ave taʻavale i le Windows 7, 8 ma Windows XP

Pin
Send
Share
Send

O le mea moni, ou te le iloa moni pe aisea e ono tatau ai ona suia le ave taʻavale i Windows, vagana tulaga e le o amataina nisi polokalama ona o auala atoatoa o loʻo i ai i faila amata.

Ae ui i lea, afai e tatau ona e faia lea, ona sui ai lea o le mataitusi i luga o le disk pe, ae, o le vaeluaina o le hard disk, USB flash drive po o seisi lava faʻafitauli o se mataupu o le lima minute. Lalo o se faʻamatalaga auiliili.

Suia le mataitusi tusi poʻo le flash drive ile Windows Disk Management

E leai se afaina o le faʻasologa o le faʻagaioiga o loʻo e faʻaogaina: o le tusi lesona e talafeagai mo XP ma Windows 7 - 8.1. O le mea muamua e fai o le faʻatautaia o le disk management utility aofia ai i le OS mo lenei:

  • Fetaomi ki a le Windows (ma logo) + R i luga o le keyboard, o le "Run" faamalama o le a aliali mai. E mafai ona e kiliki Amata ma filifili "Tamoe" pe afai o avanoa i le lisi.
  • Ulufale le faatonuga diskmgmt.msc ma oomi le Enter.

O se faʻaiuga, e amata e le pulega tisiki ma ina ia mafai ona suia le mataitusi o soʻo se mea e teu ai mea, ua totoe e faia ni nai kiliki. I lenei faʻataʻitaʻiga, o le a ou suia le moli taʻavale mataitusi mai le D: i le Z:.

Nei o le a le mea e tatau ona e faia e sui ai le aveina mataitusi:

  • Ona taumatau-kiliki i luga o le manaʻomia drive poʻo se vasega, filifili "Suia mataʻitusi mataitusi pe drive ala."
  • I le "Suia mataʻitusi mataitusi po o auala" talanoaga o loʻo aliali mai, kiliki le "Faʻamau" faamau.
  • Faʻamaoti le tusi manaʻomia A-Z ma fetaomi OK.

O se lapataiga aliali mai o nisi polokalame faʻaaogaina lenei mataʻitusi tusi e ono le toe faigaluega. O le a le mea o lo o talanoa ai lenei mea? O lona uiga pe afai, mo se faʻataʻitaʻiga, na e faʻapipiʻi polokalame i le D: drive, ma o lenei ua e suia lana tusi i le Z :, ona latou taofi ai lea e amata, aua i latou faʻatulagaina o le a tusia ai o mea taua e tatau ona teuina ile D:. Afai ua maeʻa mea uma ma e te iloa le mea o loʻo e faia, faʻamaonia le suiga o le tusi.

Suia mataitusi

Lenei na faia uma. E faigofie, pei ona ou fai atu.

Pin
Send
Share
Send