Faʻafefea ona faʻaliliuina se masini malo poʻo se flash drive mai le FAT32 i le NTFS

Pin
Send
Share
Send

Afai o loʻo iai sau masini malo poʻo se flash drive na faʻaaogaina ile faʻaaogaina o le FAT32 file system, oe ono maua e le mafai ona kopiina ni faila lapoʻa i lenei taʻavale. O lenei tusi lesona o le a faʻamatala auiliili pe faʻafefea ona foia tulaga ma suia le faila faila mai le FAT32 i le NTFS.

E le mafai ona teu ni faila lapoʻa mai i le 4 gigabytes, ma e le mafai ona teuina ni ata se tele nai lo le 4 gigabytes, o lona uiga o le a le mafai ona e teuina ni ata maualuga-ata maualuga, se ata DVD poʻo ni faila masini mama. A e taumafai e faʻapipiʻi se faila faila, o le a e vaʻai i le faʻaletonu feʻau "O le faila ua matua tele lava mo le faʻaiuga faila faiga."

Ae ui i lea, ae e te leʻi amataina ona suia le faila o le HDD poʻo flash drive, faʻalogo i le nuʻu nei: FAT32 e galue e aunoa ma faʻafitauli ma le toetoe lava o soʻo se faʻagaioiga o loʻo i ai, faʻapea foi ma DVD player, televise, tablet ma telefoni. O le vaelua NTFS atonu na o le faitau i luga o Linux ma Mac OS X.

Faʻafefea ona sui faiga faila mai le FAT32 i le NTFS e aunoa ma le leiloa o faila

Afai ua maeʻa ona i ai ni faila i lau disk, ae e leai se nofoaga o le a mafai ona e faʻataʻitaʻi le tumau i latou e faʻatonutonu ai le disk, ona mafai lea ona e faʻaliliuina vave mai le FAT32 i le NTFS, e aunoa ma le leiloa o nei faila.

Ina ia faia lenei mea, tatala le laina faʻatonuga o se Administrator, mo, i luga o le Windows 8, e mafai ona e oomi le Win + X faamau i luga o le laulau ma filifili le aitema i le lisi o loʻo aliali mai, ma i le Windows 7, saili le laina faʻatonu i le "Amata" menu, taumatau kiliki i luga ki ki ma filifili "Tamoe pei pule". A maeʻa, e mafai ona e ulufale i le faʻatonuga:

liliu /?

Aoga e liua faila faila i le Windows

Lea o le a faʻaalia fesoasoani fesoasoani i luga ole syntax o lea poloaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻomia e suia le faila faila i luga o se USB flash drive, lea e tofia ai le mataʻitusi E: e tatau ona e ulufale i le tulafono:

liliu E: / FS: NTFS

O le faagasologa o le suia o le faila faila i luga o le disk lava ia mafai ona umi se taimi umi, aemaise lava pe afai o lona tele.

Faʻafefea ona faʻatulaga se disk i le NTFS

Afai e leai se taua faʻamaumauga o le taʻavale pe o se mea e teu ai i se isi mea, o le faigofie ma vave o le auala e faʻaliliu ai a latou faiga FAT32 faila i le NTFS o le tisaina lea o lenei taʻavale. Ina ia faia lea mea, matala "My Computer", taumatau-kiliki i luga o le manaʻomia drive ma filifili "Faiga".

Fuafuaina i le NTFS

Ma, i le "File System", filifili "NTFS" ma kiliki "Faiga."

I le faaiuga o le faʻatulagaina, o le ae mauaina se maeʻa tisiki poʻo le USB flash drive i le NTFS faatulagaga.

Pin
Send
Share
Send