E le tatalaina vasega

Pin
Send
Share
Send

Le mea e fai pe a le tatalaina vasega a tamaiti aoga le 'upega tafaʻilagi, e ui lava e lelei mea uma mai se telefoni poʻo isi komepiuta - o se fesili masani lava mo le tele o tagata faʻaaoga. I lenei faʻatonuga, o le a tatou auiliiliina auiliili mea e fai i lenei mataupu, pe aisea e le mafai ai ona oʻo i tamaiti aʻoga ma le auala e aloese ai mai lenei faʻafitauli i le lumanaʻi. Tatou o!

Aisea e le tatalaina ai upega tafailagi a tamaiti aʻoga

O le mafuaʻaga muamua ma le masani ai o le i ai poʻo le faʻalauiloaina o uiga leaga i luga ole komupiuta. Fuafuaina pe afai e te le mafai ona oʻo i tamaiti o le vasega ona o siama e faigofie, o nei o le autu faʻailoga o lenei:

  1. E le naʻo le tasi le komepiuta e tatalaina le vasega a tamaiti o le vasega, ma e lelei mea uma mai i le telefoni, laupepa poʻo le komepiuta.
  2. A e taumafai e ulufale i lau itulau i tamaiti o le vasega, e te vaʻaia se feʻau o loʻo faʻailoa mai ai ua taofia lau talaaga i luga o le masalosalo o le spamming (poʻo se isi mau), ua uma ona faʻataʻavaleina lau tala ma talosagaina e tuʻuina se numera telefoni (pe lafoina SMS), ina ua maeʻa ona e manaʻomia le ulufale i se numera faʻamaonia. Poʻo le mea lea, o loʻo vaʻai i le mea sese 300, 403, 404 (Itulau e le o mauaina), 500 (Lotoifale faʻaletonu sese), 505 poʻo se isi.

E faʻafefea ona galue: pe a maeʻa ona faʻasalalau le faʻailoga leaga i luga o le komupiuta, o suiga e faia i faila faila, e mafua ai le mea moni, pe a e ulufale i le tuatusi odnoklassniki.ru (pe alu i faʻailoga), e otometi ona toe faʻafoi atu oe i le nofoaga o le osofaʻiga, o loʻo faʻavasega i le auala tutusa O lenei '' upega tafaʻilagi e vasega tamaiti faʻapitoa. O le sini o le osofaʻi, o le mauaina o lau faʻamatalaga, ae o le tele o taimi - ia maua sau totogi saofaga i lau numera telefoni feaveaʻi, lea e faigofie tele - na o lou manaʻomia e ulufale i lau numera telefoni ma faʻamaonia le lesitala i nisi auala, mo se faʻataʻitaʻiga, ulufale i se faʻamaoniga numera pe lafo atu se SMS ma nisi tulafono . Mafaufau i le mea moni o na nofoaga na vave tapunia, i le mea na tupu ai le nofoaga o le osofaʻiga na tapunia ma o le siama i luga o lau komepiuta o loo faaauau pea ona lafoina i lenei 'upega tafaʻilagi nai lo tamaiti o le vasega, oe vaʻaia se feʻau sese.

E manatua la e le naʻo le pau lea o le filifiliga e mafai ai, ona o lea e i ai faʻafitauli i le ulufale atu i tamaiti aʻoga i totonu o le social network. Afai e le tatalaina le 'upega tafaʻilagi i soʻo se komupiuta, faʻapea foi ma au uo ma e masani, faʻapea, o lona uiga, o faʻafitauli o loʻo i le itu o agafesootai lava ia (mo se faʻataʻitaʻiga, soʻo se galuega faʻapitoa o loʻo faia).

Ole a le mea e fai pe a le tatalaina lau itulau i tamaiti o le vasega

Muamua auala e faigofie ma, i le taimi lava e tasi, o le sili ona aoga - 90%, lea e fesoasoani i le foia o le faʻafitauli:

  1. Sii mai le polokalama AVZ mai le tulaga aloaia //z-oleg.com/secur/avz/download.php ma tamoe e pei pule (e le manaʻomia faapipiiina).
  2. I le polokalame polokalame, filifili "Faila" - "System Restore", siaki le aitema o loʻo faʻaalia i le ata i lalo, ma kiliki "Toe Faʻafoi".
  3. A saunia mea uma, tapuni le polokalame ma toe amata le komepiuta.

Faatulagaina o se faafitauli i le ulufale atu i tamaiti o le vasega: vitio tutorial

I le maeʻa ai o nei laʻasaga, e foliga mai o le a mafai ona e alu i tamaiti aʻoga ma o le a sologa lelei mea uma, afai e leai, ona matou o atu ai lea.

O le a tatou sailia se siama e le tatalaina vasega. Afai e le i maua se mea e lau Avast, NOD32 poʻo le Dr.Web, ona le faʻapea lea o se mea leai. Aveese le tumau lou antivirus tuai (pe faʻateʻa ai) ma download le faʻaoga fua o nisi lelei antivirus, mo se faʻataʻitaʻiga, Kaspersky antivirus. E i ai i le '' upega tafaʻilagi se tusitusiga eseʻese - Leai ni faʻasalalauga o antivirus. E ui lava i le mea moni o le faʻasalalauga fua e naʻo le 30 aso, ona lava lea mo la tatou galuega. A maeʻa ona toe faʻaleleia Kaspersky Anti-Virus, suʻe le faiga e faʻaaoga ai lenei aneti-siama. E foliga mai, o le a ia mauaina le mafuaaga ma o le faafitauli o le a faaleleia. Ina ua mavae lena, e mafai ona uninstall le lomiga faʻamasinoga o Kaspersky ma faʻapipiʻi lau tuai antivirus.

A leai se mea o fesoasoani lea, taumafai e vaʻai i faʻamatalaga foʻi nei:

  • E le mafai ona ou alu i tamaiti aʻoga
  • Itulau e le tatalaina i soʻo se browser

Pin
Send
Share
Send