Pupuni 8 kalafi upu faʻatonutonu

Pin
Send
Share
Send

Puipuiga upu faataga mo se tagata faʻaaoga se uiga o loʻo iloa i faʻaaliga muamua o Windows. I le tele o aso nei masini, pei o telefoni poto ma papamaa, e iai isi auala e faʻamaonia ai le tagata faaaoga - PIN puipuiga, mamanu, faʻaalia foliga. Na faʻailoa foi e le Pupuni 8 le agavaʻa e faʻaaoga ai se kupu tusi faʻapitoa e ave i totonu. I lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le pe talafeagai ona faʻaaoga.

Vaʻai foi: faʻafefea ona tatala Android mamanu

I le faʻaogaina o le upu faʻaaoga upu e faʻaaoga i le Windows 8, e mafai ona e tusia ni ata, kiliki i luga o mea faʻapitoa i le ata, pe faʻaoga foi ni mea e fai i luga o le ata e te filifilia. O ia foliga ile faiga faʻagaioiga fou, e foliga mai, ua mamanuina faʻamatalaina le faʻaaogaina o le Windows 8 ile mata paʻi. Peitai, e leai se mea e taofia ai le faʻaaogaina o se kalafi upu faʻaaoga i luga o le komepiuta masani ona faʻaaogaina ai le "mouse-type manipulator."

O le manaia o upu faʻatulafonoina passwords e matua manino: muamua, e sili atu sili "lalelei" nai lo le ulufale atu i se upu faataga mai le keyboard, ma mo tagata e maua e faigata ona saili mo le manaʻomia, o lenei foi o se auala vave.

Faʻafefea ona fai se kalapu upu faʻatonu

Ina ia faʻatulaga se faʻavasega upu faʻatulagaina i le Windows 8, tatala le Charms panel e ala i le faʻaosoina o le isumu isumu i se tasi o tulimanu taumatau o le mata ma filifili "tulaga", ona - "Suiga tulaga PC" (Suiga PC tulaga). Mai le lisi, filifili "Tagata faaaoga" (Tagata faaaoga).

Fausia se kalapu upu faʻaaoga

Kiliki "Fausia se upu faataga" - le faiga o le a fai atu ia te oe e ulufale i lau masani upu faataga ona le toe faaauauina. Lea ua faia ina ia mafai ai e se tagata fafo ona poloka lau avanoa i le komepiuta oe lava pe a e alu ese.

O le faʻavasega upu faʻapitoa e tatau ona toʻatasi - o lona uiga autu lea. Kiliki "Filifili ata" ma filifili le ata o le ae faʻaogaina. O se mea lelei o le faʻaaogaina o se ata ma ni faʻamaninoina tuaoi, tulimanu, ma isi elemene iloga.

A maeʻa ona e faia lau filifiliga, kiliki "Faʻaaoga le ata lea", o le iʻuga o lea, o le a musuia oe e faʻatulaga fegalegaleaiga e te manaʻo e faʻaaoga.

Ole a manaʻomia le faʻaogaina o le tolu gaioiga ile ata (faʻaaogaina le isumu poʻo le paʻi paʻu, pe a iai) - laina, liʻo, manatu. A maeʻa ona e faia le mea lea mo le taimi muamua, o le a manaʻomia ona e faʻamaonia le ata faʻavasega upu i le toe faia o gaioiga tutusa. Afai e saʻo le mea lea, o le a e vaʻai i se feʻau o loʻo faʻailoa mai ai ua maeʻa ona fausia le ata faʻaaoga upu ma le "Faʻamaeʻa" faamau.

O lenei, a e liliu i luga o le komepiuta ma manaʻomia ona alu i totonu o le Windows 8, o le a musuia oe mo le ata o le upu faataga.

Tapulaa ma faafitauli

I le teori, faʻaaogaina se faʻavasega upu faʻamaumauga e tatau ona matua saogalemu - le numera o tuʻufaʻatasiga o togi, laina, ma foliga i le ata e toetoe lava le faʻatapulaaina. O le mea moni, e le o lea.

O le mea muamua e manatua o le ulufale i se kalafi upu faʻatonutonu e mafai ona 'aloese. Fausiaina ma le faʻatulagaina o se password e faʻaogaina ai le faʻamamaina le tusitusiga manino tusitusiga i soo se mea ma i luga o le Windows 8 mataʻitusi o loʻo i ai le "Faʻaaoga Password" faʻamau - kiliki o le a ave oe i le tulaga masani mo le ulufale atu i lau tala.

O le mea lea, o le faʻatulafonoina faʻataʻitaʻiga e le o se faʻaopopoga puipuiga, ae na o se isi filifiliga filifiliga e ulufale i totonu o le polokalama.

E i ai se isi nuʻu: i luga o mata mata o papa, komipiuta ma komepiuta ma Windows 8 (aemaise lava mo papa, ona o le mea moni e masani ona latou o atu moe), e mafai ona faitau lau upu faataga ata mai le ala i luga o le lau ma, i se mea mautinoa le atamai, mate mai le faʻasologa o gaioiga.

O le aotelega, e mafai ona tatou fai mai o le faʻaaogaina o se kalafi upu faʻamaumauga ua taʻuamiotonuina pe a talafeagai lelei mo oe. Ae e tatau ona manatuaina o lenei mea o le a le maua ai se puipuiga malu.

Pin
Send
Share
Send