Troubleshoot nxcooking.dll faletusi

Pin
Send
Share
Send


O le potu tusi ata o le nxcooking.dll o se vaega o le PhysX tekonolosi, lea e faʻaoga o se physics afi i le tele o taʻaloga. O faʻafitauli i le faila o loʻo fesiligia e aliali mai ona o le le saʻo le faʻatulagaina o avetaavale poʻo le taʻaloga lava ia, atoa ai ma le faʻaleagaina o le faletusi. Faʻaletonu na tupu i ituaiga uma o Windows, amata i le Vista.

Fofo i faafitauli nxcooking.dll

Ona o le natura o le faʻaali o le faʻafitauli, e tele auala mo le fofoina o ia e avanoa. O le mea muamua o le toe tuʻufaʻatasia lea o le taʻaloga atoa, o le lona lua - i se auala faʻapena mo avetaavale NVIDIA, o lona tolu - ia faʻapipiʻi ma le lima le faletusi i totonu o le polokalama. Sei o tatou mafaufau iai.

Metotia 1: Mama toe tuʻu le taʻaloga

Ile tele o taimi, o le mafuaʻaga o le faʻafitauli o le le saʻo le faʻatulagaina o se komepiuta komipiuta e faʻaaogaina le PhysX engine. E mafai ona e foia lenei faʻafitauli e ala i le toe faʻapipiʻi atoa o lenei polokalama ma se lesitala fufulu.

  1. Aveese le polokalama komepiuta. Mo sili atu faʻatuatuaina, matou te fautuaina le faʻaaogaina o faʻapitoa faʻapitoa - mo se faʻataʻitaʻiga, Revo Uninstaller.

    Lesona: Faʻaogaina Revo Uninstaller

  2. A uma ona aveese le taʻaloga, tapena le lesitala. Matou te fautuaina foi le faia o lenei faʻaogaina faʻaaoga se vaifofo mai le vaega lona tolu - o le vaega fou a CCleaner o le a faia le galuega ma le atoatoa.

    Faitau atili: Fufulu le lesitala ma CCleaner

  3. Talia se lauiloa lauiloa o le taʻaloga talosaga ma faʻapipiʻiina, manino mulimuli i faʻatonuga a le faʻapipiʻiina. Ua fautuaina foi e faʻapipiʻi uma polokalama faaopoopo - Microsoft Visual C ++, .NET Framework ma DirectX afifi.

A faʻataunuʻu saʻo le faʻatinoga, e tatau ona foia le faʻafitauli.

Metotia 2: Toe faʻapipiʻi avetaavale kata ata (naʻo le NVIDIA)

Ua leva ona umiaina e le NVIDIA le tekonolosi a le PhysX, o lea la o mea uma e manaʻomia mo lenei afi e galue ai o loʻo tufatufaina atu o se vaega o avetaavale mo le GPU o lenei tagata gaosi. Ae paga lea, e oo lava i se taʻutaʻua tagata taʻutaʻua masani ona faʻatagaina ia lava e faʻasaʻoloto polokalama le maeʻa faʻataʻitaʻiina, lea e ono mafua ai le le lelei polokalama vaʻaia. O le vaifofo o le toe tuʻufaʻatasia lea o avetaʻavale, e sili i se laiga lata mai nai lo le mea o iai nei. Mo auiliiliga o le auala, vaai le vaega talafeagai o le tusi lesona ile sootaga o loʻo i lalo.

Lesona: Faʻafefea ona toe tuʻuina avetaʻavale kata ata

A faʻaaoga le NVIDIA GeForce Experience e faʻafetaui ai le avetaavale, matou te fautua ia e faʻamasani oe lava i le polokalama polokalama faʻafou taʻiala ma lana fesoasoani. I le tulaga o faʻafitauli, ua saunia e tatou tusitala ni auiliiliga o mea ile auala e foia ai.

Nisi faʻamatalaga:
Faapipiiina avetaavale Faaaogaina NVIDIA GeForce Aafiaga
Faʻasaʻo mea sese i le faʻapipiʻiina o avetaavale NVIDIA

Metotia 3: Tusi Lesona Suiga Tusi Tausi

Mai lea taimi i lea taimi, o se faʻafitauli i le nxcooking.dll faila o loʻo aliali mai i masini ma mea faʻapitoa ata mai le Intel poʻo le AMD e le galulue ma le PhysX. O le mafuaʻaga mo lenei e le o malamalama atoatoa, ae o le metotia mo le faʻasaʻoina o mea sese ua iloa - e tatau ona e paʻu i le lima le leiloa DLL i le faʻatonu C: / Pupuni / System32 pe C: / Pupuni / SysWOW64, e faʻamoemoe i luga ole puʻupuʻu o le faiga.

Mo nisi faʻamatalaga i le auala e faʻagaioi ai faletusi uila, vaʻai se isi tusitusiga - siaki. Faʻapena foʻi, i le faʻaopopoina o le faila tuusao, oe o le a manaʻomia foi le lesitala o le DLL i le faila resitala.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻafefea ona faʻapipiʻi le DLL i se Windows system
Resitala se faila DLL i le Windows OS

O nei fautuaga o le a fesoasoani ia te oe e feagai ai ma faʻafitauli i le nxcooking.dll dynamic library.

Pin
Send
Share
Send