Vaʻai faʻasao upu faʻamaonia i lauiloa lauiloa

Pin
Send
Share
Send

Uma browser fou o ana lava upu faataga pule - o se meafaigaluega e maua ai le malosi e sefe ai faʻamaumauga faʻaaogaina mo le faʻatagaina i luga o 'upega tafaʻilagi. O le mea masani, o nei faʻamatalaga e natia, ae e te vaʻaia pe a e manaʻo i ai.

Ona o eseesega e le gata i le polokalame, ae o lona faʻagaioiga, o le vaʻaia o sefe faʻamatalaga e faʻatinoina eseʻese i polokalame taʻitasi. E le gata i lea matou te taʻuina atu le mea tonu e tatau ona faia e fofoina ai lenei faigofie galuega i uma lauiloa 'upega tafaʻilagi browser.

Google chrome

Upu faataga teuina i sili ona lauiloa browser e mafai ona vaʻaia i ni auala se lua, pe sili atu foi, i le lua nofoaga eseese - i ona tulaga ma luga o le Google tala itulau, talu ai o tagata uma faʻaaoga faʻamaumauga e tuʻufaʻatasi ma ia. I tulaga uma e lua, ina ia maua le avanoa i ia faʻamatalaga taua, o le ae manaʻomia le ulufale i le password - mai le Microsoft account na faʻaaogaina i le sisitema faʻagaioioiga siosiomaga, poʻo Google pe a fai o le vaʻaiga o loʻo faia i luga o se upega tafaʻilagi. Na matou talanoaina lenei mataupu i nisi auiliiliga i se isi tusitusiga, ma matou fautua atu ia e faamasani i ai.

Aʻoaʻo atili: Faʻafefea ona e vaʻavaʻaia kata faʻasaoina teuga i Google Chrome

Yandex Suʻesuʻe

E ui lava i le mea moni e tele i le va o Google ma lana vaega mai Yandex, o le vaʻaia o faʻasaoina passwords i le mea mulimuli e mafai na o ona tulaga. Ae ina ia faʻaopopo le puipuiga, o nei faʻamatalaga e puipuia e se matai upu faataga, lea e tatau ona ulufale e le gata e vaʻai ai i latou, ae ia faʻasaoina foʻi isi faʻamatalaga fou. Ina ia foia le faʻafitauli, faʻaalia i le autu o le tusitusiga, oe ono ono manaʻomia foi e ulufale i se faʻamatalaga password mai le Microsoft account e nonoa i le Windows OS.

Nisi faʻamatalaga: Vaʻaia o se teuga faʻasao i le Yandex.Browser

Mozilla fafie

I fafo atu, o le "Fire Fox" e matua ese lava mai le 'upega tafaʻilagi talanoaina i luga, aemaise lava pe a tatou talanoa e uiga i ona foliga lata mai. Ui i lea, o faʻamaumauga o le fausia-i upu faʻatonu pule i totonu o loʻo natia foʻi i totonu o tulaga. Afai e te faʻaogaina se tala mo Mozilla peʻa e galue ma le polokalame, e manaʻomia ona e tuʻuina atu se faʻamatalaga e vaʻavaʻai ai. Afai o le syncronization galuega i totonu o le upega tafailagi ua le atoatoa, leai ni gaioiga faaopoopo o le a manaʻomia mai ia te oe - na o le alu i le vaega manaʻomia ma faia na o ni nai kiliki.

Faʻatele: Faʻafefea ona vaʻaia passwords teuina i Mozilla Firefox

Pusa

Opera, pei o le mea na matou iloiloina i le amataga o Google Chrome, teuina tagata faʻaaoga faʻamaumauga i nofoaga e lua i le taimi e tasi. Moni, faʻaopopo atu i le faʻasologa o le browser lava, logins ma upu faʻamaumau ua faʻamauina i se ese faila faila i luga o le system drive, o lona uiga, teuina i le lotoifale. I tulaga uma e lua, pe a fai e te le suia le saogalēmū ai faʻatulagaga, e te le manaʻomia le ulufale i soʻo se faʻamatalaga e vaʻai ai nei faʻamatalaga. Lenei e manaʻomia naʻo le gaioiga synchronization ma le tala faʻatatau, ae i totonu o lenei 'upega tafaʻilagi upega tafaʻilagi faʻaaogaina e seasea lava.

Faitau atili: Vaʻai faʻasaoina upu faʻamaumauga i Opera browser

Initaneti suʻesuʻe

Ua tuʻufaʻatasia i ituaiga uma o Windows Internet Explorer, o le mea moni, e le naʻo le upega tafailagi, ae o se vaega taua o le faʻagaioioiga, lea o loʻo noatia ai le tele o isi polokalame ma mea faigaluega masani. O loka ma upu faʻatagaina i totonu o loʻo teuina i totonu le lotoifale - i le "Credential Manager", o le elemene o le "Control Panel". I le auala, tutusa faʻamaumauga mai Microsoft Edge o loʻo teuina foi iina. Mafai foi ona e maua lenei faʻamatalaga e ala i lau itulau suʻesuʻe. Moni, eseʻeseʻese lomiga o Windows latou lava nuʻu, lea na matou suesueina i se isi tusitusiga.

Faʻatele: Faʻafefea ona vaʻaia faʻasaoina upu faataga i le Internet Explorer

Faaiuga

O lenei ua e iloa faʻapefea ona e vaʻavaʻaia faʻasaoina upu faataga i totonu o taʻutaʻua lauiloa. O le tele o taimi, o le vaega manaʻomia e natia i le polokalama seti.

Pin
Send
Share
Send