Metotia mo faʻamamaina o le HTC Desire 601 telefoni poto

Pin
Send
Share
Send

HTC Desire 601 o se telefoni lea, e ui lava i tausaga e faʻaaloalo i ai le tulaga o le lalolagi o masini Android, e mafai lava ona avea o se soa faʻatuatuaina o se tagata po nei ma auala e foia ai le tele o ana galuega. Ae o lenei ua saunia o le faʻagaioiga o le masini o loʻo galue lelei. Afai o le masini o le polokalama o le masini ua leiloa, leaga, pe o le faʻaletonu foʻi, e mafai e le moli faʻasaʻo ona toe faaleleia le tulaga. Faʻafefea ona lelei faʻatulagaina le gaioiga o le toe tuʻufaʻatasia o le OS aloaia o le faʻataʻitaʻiga, faʻapea foi ma le fesuiaʻiga i agaifanua lomiga o Android, o loʻo faʻamatala i totonu o mea na folasia i lou mafaufau.

A o le i faʻalavelave i le vaega polokalama o se masini feaveaʻi, ua fautuaina e te faitau i le tusiga e oʻo i le iuga ma iloa tonu le faʻamoemoe sili o gaioiga uma. Lenei o le a mafai ai oe e filifili le saʻo metotia o firmware ma faia uma gaioiga e aunoa ma ni lamatiaga ma faigata.

O gaioiga uma faʻatasi ai ma le telefoni e faʻatautaia e lona pule i lau oe lava lamatiaga ma lamatia! Faapitoa lava i luga o le tagata o loʻo faʻatautaia le togafiti, pepelo uma le tiutetauave mo soʻo se mea, e aofia ai ma le leaga, iʻuga o le faʻalavelave i le polokalama polokalama o le masini!

Sauniuniga vaega

Ia saunia lelei meafaigaluega ma faila faila i le lima o le a faʻatagaina oe e faʻapipiʻi toetoe lava soʻo se Android faʻamasinoga na fuafuaina (aloaʻia) pe faʻafetaui (masani) mo le HTC Desire 601 e aunoa ma ni faʻafitauli. E fautuaina e aua le le amanaʻia le faʻatinoina o sitepu sauniuni, ina ia aua neʻi e toe foʻi atu ia latou.

Avetaavale

Le meafaigaluega autu e mafai ai ona e fegalegaleaiʻi ma manatua vaega o se masini Android ma a latou mea o se PC. Ina ia mo se komepiuta ma polokalama fuafuaina mo firmware ma fesoʻotaʻiga faʻatonuga e "vaʻai" se masini feaveaʻi, avetaavale manaʻomia.

Vaʻai foi: Faʻapipiʻi avetaavale mo Android firmware

O le tuʻufaʻatasiga faʻatulagaina mo vaega manaʻomia mo le faʻafesoʻotaʻi ma le mafaufauina masini ata o le masini i le Windows e le masani ona mafua ai faigata - ua tatalaina e le gaosi oloa se avetaʻavale faʻapitoa autoinstaller, lea e mafai ona e download mai le fesoʻotaʻiga nei:

Tikia avetaavale taʻavale-tuʻu mo le telefoni HTC Desire 601

  1. Sii mai i lau komepiuta ona tamoʻe lea o le faila HTCDriver_4.17.0.001.exe.
  2. O le tagata faʻapipiʻi e otometi atoatoa, e te le tau kilikiina ni ki i le wizard windows.
  3. Faatali mo le kopiina o faila e maeʻa, a maeʻa le HTC Driver Installer o le a tapunia, ma vaega talafeagai uma mo le faʻafesoʻotaʻi le masini feaveaʻi ma le PC o le a tuʻufaʻatasia i totonu o le OS o le mea mulimuli.

Tatala faiga

Avanoa i le manatua vaega o HTC 601 mo faʻatautaia ma lona polokalama polokalama o loʻo faia pe a uma ona suia le masini i eseese faʻapitoa auala. Taumafai e faʻaliliu le telefoni i tuutuuga o loʻo faamatalaina i lalo ma i le taimi lava e tasi e siaki le saʻo faʻapipiʻi o avetaavale mo fesoʻotaʻiga telefoni i le Fastboot mode i le komepiuta.

  1. Bootloader (HBOOT) tuuina atu avanoa i se lisi e mafai ona e maua ai le sili ona taua faʻamatalaga e uiga i le polokalama o loʻo tamoe i lalo o le masini, faapea foi ma sui i "firmware" auala. E valaau Bootloader tape atoa le telefoni, aveese ma toe sui le maʻa. Le isi lolomi "Vol -" ma uuina o ia "Malosiaga". E te le tau taofi le ki faamau mo le umi - o le ata nei o le a faʻaalia i luga o le HTC Desire 601 screen:

  2. "FETUFAIGA" - se setete e ala i le fesiuaʻi o le masini lea o le a mafai ai ona e lafoina faʻatonuga ia te ia e ala i faʻamafanafana Utilities. Faaaoga le ki faamau e “faailoga” se aitema "FETUFAIGA" i le lisi Bootloader ma faʻamau le faʻamau "Malosiaga". O le iʻuga, o le lanu mumu-igoa o le faʻaoliga o le a faʻaalia i luga o le mata. Faʻafesoʻotaʻi le uaea e fesoʻotaʻi ma le PC i le telefonipoto - o lenei tusiga o le a suia lona igoa i "FASTBOOT USB".

    I totonu Pule Pule noatia i le avanoa o le sao avetaavale, o le masini e tatau ona faʻaalia i le vaega “Android USB masini” i le faiga "Laʻu HTC".

  3. "FAʻAFETAI" - toe faʻaleleia o le siosiomaga. A o lei tupu mea na tutupu, tatou te maitauina o le fale gaosi toe faʻaleleia muamua i masini Android uma, i le tulaga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo iloiloina, e le o tauaveina le gaioiga e aʻafia i le faʻatinoina o le firmware auala ua fautuaina atu i lenei tusitusiga. Ae o le fesuiaiga (masani) toe faaleleia e faʻaaogaina e tagata faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga fesiligia tele. I lenei laasaga, faamasani ma le faiga polokalama o le masini, e tatau ona e manatua e tatau ona e filifili "FAʻAFETAI" luga o le lau Bootloader ma faʻamau le faʻamau "Malosiaga".

  4. USB debugging. Galulue ma le masini i le fesili ala i le ADB Ofisa, ma o lenei manaʻomia e fai se faʻataʻitaʻiga, e mafai pe a fai o le filifiliga talafeagai o loʻo faʻaaogaina i totonu o le telefoni. Ia mafai Faipea Teteʻe alu i luga o le telefonipoto tamoe i Android i le auala lenei:
    • Valaau "Tulaga" mai le faʻasilasilaga pupuni poʻo le lisi "Polokalame".
    • Tusi i lalo o le lisi ma popo "E uiga i le telefoni". Le isi, alu i le vaega "Faʻamatalaga Polokalama".
    • Kiliki "Avanoa". Ona faʻapea lea ma le lima tapas i le laufanua Fausia Numera faʻagaioia faiga "Mo tagata atiaʻe".
    • Alu i tua i "Tulaga" ma tatala le vaega lena e aliali mai iina "Mo tagata atiaʻe". Faamautu le faatoʻaina o le avanoa i faʻapitoa tomai ile tapa Ua lelei i le faamalama ma faamatalaga e uiga i le faaaogaina ole faiga.
    • Siaki le pusa i autafa o le filifiliga igoa. USB debugging. Faamaonia le aofia ai i le fetaomi Ua lelei e tali atu ai i se talosaga "Faʻatagaina le USB debugging?".
    • A fesootai i se PC ma ulufale atu i se masini feaveaʻi ala i le ADB Ofisa mo le taimi muamua, o se talosaga mo avanoa o le a aliali mai i luga o le lau. Siaki le pusa "Faʻataga e le aunoa mai lenei komepiuta" ma popo Ua lelei.

Le tua

O le faʻamatalaga o loʻo i totonu o le telefonipoto, faʻaputuputu i le taimi o lona faʻagaioiga, e toetoe lava sili atu ona taua i le tele o tagata faʻaoga nai lo le masini lava ia, o le mea lea o le fausiaina o se kopi faaleoleo o faʻamatalaga ae leʻi faʻalavelave i le HTS Desire 601 polokalama polokalama o se mea e tatau ai. I aso nei, e tele auala e faia ai se faaleoleo o se masini Android.

Faitau atili: Faʻafefea ona fatuina se Android tuʻu i luma o le firmware

Afai o oe o se poto masani tagata faʻaaoga, ona e mafai lelei ona faʻaaoga se tasi o mea faigaluega mo le faʻaleleia o faʻamaumauga mai mea o loʻo faʻamatalaina i le tusitusiga faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga luga. O le a matou taulaʻi atu i le faʻaaogaina o se mea faigaluega aloaʻia mai le gaosi oloa - HTC SyncManager ia sefe le tulaga Android, faʻapea foi ma le anotusi o loʻo i totonu o le smartphone.

Sii mai le HTC Sync Manager mai le upega tafaʻilagi aloaʻia

  1. O le sitepu muamua o le faʻapipiʻi lea o le pule faʻapitoa e galulue ma HTC telefoni:
    • Mulimuli i le sootaga i luga.
    • Tusi i lalo i le pito i lalo o le itulau ma siaki le pusa "Ua ou faitauina ma talia le END USER LICENSE AGREEMENT".
    • Kiliki i luga Sii mai ma faʻatali seia maeʻa le laʻuina o le tufatufaina pusa i le PC tisiki.
    • Tamoe le tusi talosaga HTC SyncManager setup_3.1.88.3_htc_NO_EULA.exe.
    • Kiliki i luga Faatuina i le muamua faapipiiina faamalama.
    • Faʻamoemoe kopi maeʻa faila.
    • Kiliki i luga Faia i le tini faamalama o le installer, aunoa ma le siakiina o le aitema "Tamoe le polokalame".
  2. A o le i amataina le faʻafesoʻotaʻi o le telefoni ma le Sink Manager, faʻagaioi le telefoni feaveaʻi USB debugging. Ina ua amata SyncManager, faʻafesoʻotaʻi le uaea e fesoʻotaʻi i le USB port o le PC i le masini.
  3. Tatala le laupepa telefoni ma faʻamaonia le talosaga mo le faʻatagaina e paga ma le polokalama i le talosaga faamalama.
  4. Faatali seia o le talosaga mauaina ai le masini fesootai.
  5. I le mauaina o le Sink Pule o le manaʻoga e toe faʻafou le tusi talosaga i luga o le telefoni, kiliki Ioe.
  6. A uma ona faʻailoa le faʻaaliga i le polokalama "Telefoni fesoʻotaʻi" ma faʻamatalaga e uiga i le masini, kiliki i le igoa o le vaega "Fesuiaiga ma faaleoleo" i le lisi i le itu tauagavale o le faamalama.
  7. Siaki le pusa i autafa "Toe faʻafouina faʻasalalauga i luga o laʻu telefoni". Ona kiliki ai lea i le ki "Fai se faaleoleo ...".
  8. Faamautu le manaomia o kopi kopi faamatalaga i le kiliki Ua lelei i le le faamalama talosaga.
  9. Faatali mo le faaleoleo e maeʻa. Ole faʻagasologa e oʻo mai ile faʻatumuina ole faʻailoga ile Sink Manager window,

    ma faʻaiʻu i se faʻasilasilaga faʻamalama "Ua maeʻa le faʻafouga"le mea e kiliki Ua lelei.

  10. O lenei e mafai ona toefuatai mai tagata faaaoga faamatalaga i le masini manatua i so o se taimi:
    • Mulimuli i le sitepu 2-6 i luga. I le Laasaga 7, kiliki "Toe Maua.".
    • Filifili se faila faaleoleo, pe a fai e i ai ni o latou ma kiliki i le ki Toe Faʻafoi.
    • Faatali seʻia faʻaalia se feiloaʻiga.

Polokalama manaʻomia

Afai e te filifili e faʻalavelave matuia i le HTC Desire 601 polokalama, i le toetoe lava o tulaga oe manaʻomia o le a faʻaalu i le faʻaaogaina le faʻamafanafana aoga ADB ma Fastboot.

Sii mai le faʻamaumauga ma se laʻititi seti o nei meafaigaluega mai le fesoʻotaʻiga nei ma unzip le iʻuga maua i le aʻa o le C drive:

Sii mai ADB ma Fastboot aoga mo flashing HTC Desire 601 telefoni

E mafai ona faʻamasani oe i mea e mafai ona faia Fastboot ma iloa pe faʻafefea ona faʻagaioia gaioiga i fesoʻotaʻiga ma masini Android ma lana fesoasoani i se tusitusiga i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi:

Faitau atili: Faʻafefea ona moli se telefoni poʻo se laupepa i luga ole Fastboot

Tatala le bootloader (bootloader)

O le boot loader tulaga o le HTC 601 (na muamua poloka e le gaosi oloa) faʻalagolago i le tomai e faʻapipiʻi ai se tasi poʻo se isi vaega (mo se faʻataʻitaʻiga, tu le toe faʻafouina) i le telefoni ma le firmware o le masini i le atoa e se tasi poʻo se isi metotia (faʻaalia i le faʻamatalaga i le auala e faʻapipiʻi ai se feaveaʻi OS i le mataupu i lalo). Le mafai ona faʻatinoina le bootloader tatala le taualumaga ma le faʻafoi gaioiga o le a sili ona manaʻomia, seivagana ua e fuafua faʻapitoa e toe faʻafou le aloaʻia OS OS telefoni.

Ia mautinoa e iloa le tulaga o le bootloader e ala i le sui i le lisi HBOOT ma vaʻavaʻai i le laina muamua o faʻaalia i le pito i luga o le lau:

  • Tulaga "*** loka ***" ma le "*** FAAFETAI ***" Fai mai latou o le loka uta e loka.
  • Tulaga "*** FAʻAFANUA ***" o lona uiga o le bootloader ua le tatalaina.

O le auala mo le tatalaina le bootloader o masini NTS o loʻo faia e se tasi o le lua metotia.

Aua nei galo i le faiga o le tatalaina o le bootloader i soʻo se auala, o le faʻatulagaina o tulaga o le telefoni e toe setiina mea faʻatau i fale, ma faʻaaogaina le faʻamatalaga i lona manatua!

Upega Tafaʻilagi htcdev.com

O le auala aloaia e lautele mo telefoni o le gaosi oloa, ma ua uma foi ona tatou iloiloina lona faʻaaogaina i totonu o le tusitusiga i luga o le firmware o le One X faʻataʻitaʻiga. Mulimuli i faʻatonuga i le fesoʻotaʻiga lenei.

Faitau atili: Tatala le bootloaders o HTC Android masini e ala i le aloaia website

E toe faʻafoʻi le bootloader i se loka tulaga i se taimi mulimuli ane (pe a manaʻomia se manaʻoga), e tatau ona e lafoina le syntax nei i le telefoni e ala i le Fastboot:

fastboot oem loka

Le le aloaia auala e tatala ai le bootloader

O le lona lua, faigofie, ae le faʻamoemoeina auala o le tatalaina o le bootloader o le faʻaaogaina faʻapitoa o polokalama le aloaia, ua taua HTC Bootloader tatala. Sii mai ai le faʻamaumauga ma le aoga faʻasalalauga sootaga:

Download Kingo HTC Bootloader tatala

  1. Unzip le archive ma le installer mo le tatalaina le meafaigaluega ma tatala le faila htc_bootloader_unlock.exe.
  2. Mulimuli i faʻatonuga a le tagata faʻapipiʻi - kiliki "Le isi" i le fa muamua o ona faamalama,

    ma o lea "Faapipiʻi" i le lona lima.

  3. Faatali mo le faʻapipiʻi e maeʻa, kiliki "Faauma" i le maeʻa o kopiina faila.

  4. Tamoe le tatala aoga, ia mafai USB debugging luga HTC 601, ma faʻafesoʻotaʻi le masini i le PC.
  5. Ina ua uma Bootloader tatala loka iloa le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, gaioiga faʻamau o le a avea ma malosi. Kiliki i luga "Tatala".
  6. Faʻamoemoe le iʻuga o le tatala le taualumaga, faʻatasi ai ma le maeʻa o le alualu i luma pa i le faʻamalama matala. Faʻamatalaga i le tatalaina ma le manaʻoga e faʻamaonia le amataina o taualumaga o le a aliali mai i luga o le telefoni telefoni i le taimi o le faʻagaioiga o le polokalama. Faʻaaoga le ki ki e seti ai le leitio faʻamau i "Ioe Unlock bootloader" ma faʻamau le faʻamau "Malosiaga".
  7. Manuia o taotoga ua faamaonia ai faasilasilaga "Ua manuia!". E mafai ona vavaeeseina le masini mai le PC.
  8. E toe faʻafoʻi le tulaga o bootloader "Poloka", faatino uma i luga manipulations, ae i le laasaga numera 5 kiliki "Loka".

Aia Tatau

Afai e te manaʻomia Superuser avanoa e faʻaogaina i le aloaia firmware siosiomaga o le masini fesiligia, oe mafai ona faʻasino atu i le gafatia tuʻuina atu e le meafaigaluega ua taua Kingo aʻa.

Sii maia Kingo Root

E faigofie tele le galue ma le aoga, ma e faigofie ona faʻafoeina ma rooting le masini, pe a fai o lona bootloader ua tatala i se tasi o auala i luga.

Faitau atili: Faʻafefea ona maua root-aia tatau i luga o se Android masini ala Kingo Root

Faʻafefea ona ki lau HTS Desire 601

O se tasi o auala e toe tuʻu ai le HTS Desire 601 system software mai filifiliga o loʻo i lalo ua filifilia e faʻalagolago i le faʻaiuga mulimuli, o lona uiga, o le ituaiga ma faʻasologa o le OS e faʻatonutonuina ai le faʻagaioiga o le telefoni pe a uma ona faia ni togafiti. I tulaga lautele, ua fautuaina e alualu i luma i lea laasaga ma lea laasaga, faʻaaogaina metotia taʻitasi i le faʻatulagaina seʻia taunuʻuina le faʻaiuga manaʻomia.

Metotia 1: Faʻafou le faʻamaumauga aloaia

Afai o loʻo faʻaaogaina le vaega o le telefoni e pei ona masani ai, ma o le mafuaʻaga o le faʻalavelave i lana galuega o le faʻaleleia o le lomiga o le OS aloaia i se mea lata mai ua ofo mai e le fale gaosi, o le sili ona lelei ma faigofie auala o le faʻatautaia o le faʻagaioiga o le faʻaaogaina lea o mea faigaluega na muamua tuʻuina i totonu o le masini.

  1. Totogi le telefoni telefoni nai lo le sili atu 50%, faʻafesoʻotaʻi i se Wi-Fi network. Sosoo mai "Tulaga"alu i le vaega "E uiga i le telefoni".
  2. Popo "Faʻafou Faʻamatalagama o lea Siaki Nei. Toe faʻafouina e faʻapipiʻi faʻamatalaga o Android ma afifi avanoa i HTC sisitema o le a amata. Afai e mafai ona faʻafou le faiga, o le a aliali mai se faʻasilasilaga.
  3. Kiliki Sii mai i lalo o le faʻamatalaga o le avanoa faʻafouga ma faʻatali seʻia o loʻo tuʻu i totonu le pusa o loʻo i totonu o le smartphone le pusa o loʻo i totonu o vaega fou. I le faiga o le downloading, e mafai ona faʻaauau le faʻaaogaina o lau telefoni, ma matamata le alualu i luma o le mauaina o faila i le nota pupuni.
  4. I le maeʻa ona mauaina o faʻafouina vaega, Android o le a tuuina atu se faʻasilasilaga. A aunoa ma le suia o le tulaga o le ki i le faʻamalama e aliali mai i luga o le lau ma Faatuina neipopo Ua lelei. O le telefonipoto o le a toe faʻaleleia i le faʻapitoa mode ma le faʻapipiʻiina o le fou firmware version o le a otometi lava ona amata.
  5. O le taualumaga faʻatasi ma ni toe amataina o le masini ma le faʻamaeʻaina o se alualu i luma pa i luga o lona mata. Talia le faʻataunuʻuina o manaʻoga talafeagai e aunoa ma le faia o se gaioiga. Ina ua uma ona faʻapipiʻi uma vaega o le polokalama, o le masini o le a otometi lava ona amata loa ona faʻatautaia le faʻafouga o le Android. Ua maeʻa faʻamaeʻaina lelei le faʻagaioiga i le faʻamalama e faʻaalia e le faʻagaioiga o le taofiga pe a uma ona utaina.
  6. Toe fai laasaga i luga seia oʻo i le Android talosaga Ofisa Faʻafou i le maea ai o le sailia mo ni vaega fou i luga o le gaosi oloa 'au, o le a faʻaalia se feau i luga o le lau "Ua faʻapipiʻi nei le telefoni le faʻamatalaga lata mai..

Metotia 2: HTC Android Phone ROM Update Utility

O le isi auala e maua ai le lata mai fausia o le aloaia lomiga o le OS i luga o le faʻataʻitaʻiga e aofia ai le faʻaaogaina o le Windows aoga HTC Android Phone ROM Update Utility (ARU Tusitusiga). O le mea faigaluega e mafai ai ona e faapipiiina le mea ua taʻua o RUU firmware mai se PC, o loʻo iai se sisitema, stock kernel, bootloader ma modem (radio).

I le faʻataʻitaʻiga i lalo ifo, o loʻo faʻapipiʻi le telefoni ile polokalama polokalama. 2.14.401.6 mo le itulagi Europa. O le afifi ma OS vaega ma le faila ma le aoga faʻaaogaina i le faʻataʻitaʻiga i lalo o loʻo avanoa mo le download i lalo o fesoʻotaʻiga:

Sii mai HTC Android Phone ROM Update Utility mo Desire 601 firmware
Sii mai RUU-firmware o le telefoni HTC Desire 601 Android 4.4.2 HBOOT 2.14.401.6 Europa

O le faʻatonuga e faʻaaogaina naʻo masini ma le loka (LOCKED or RELOCKED) bootloader ma faʻafou oloa! I se faʻaopopoga, ina ia mafai ona toe tuʻufaʻatasia le OS, aʻo leʻi amataina le faʻatulagaina, e tatau ona galue le telefoni i lalo o le faʻafoega ole faʻasologa o le faiga e le sili atu nai lo le mea na faʻatuina!

  1. Sii maia faamaumauga ARUWizard.rar faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga i luga ma unzip le iʻuga maua mai (e fautuaina e tuu le faʻatonu ma le aoga i le aʻa o le PC system drive).
  2. Sii mai le firmware, ma a aunoa ma le tatalaina le faila zip i ai ma vaega, toe faʻaaoga i le rom.zip. Le isi, tuʻu le faʻaiuga i le ARUWizard directory.
  3. Saili le faila i le faila ma le flasher Utility ARUWizard.exe ma tatala.
  4. Siaki le mea e tasi pusa siaki i le muamua polokalama faʻamalama - "Ou te malamalama i le faaeteete ..."kiliki "Le isi".

  5. Faʻaola le masini USB debugging ma fesoʻotaʻi i le computer. I le flasher faamalama, siaki le pusa i autafa "Na ou maeʻa laasaga na taua i luga" ma kiliki "Le isi".

  6. Faatali sina taimi seiloga e faʻailoa le polokalama.

    O le faʻaiuga, e faʻaalia se faʻamalama ma faʻamatalaga e uiga i le faʻapipiʻi o le tino. Kiliki ii "Faʻafou".

  7. Le isi kiliki "Le isi" i le faamalama e aliali mai,

    ma faʻasolo ai foʻi le ki o le igoa tutusa i mea nei.

  8. O le firmware faapipiiina faagasologa amata i le taimi lava e otometi reboots telefoni i totonu o le faʻapitoa mode - "RUU" (o le tagavai o le gaosi oloa i luga o le lanu uliuli o loʻo faʻaalia luga o le mata o le masini).
  9. Faatali seia faʻasolo mai le faila mai le firmware afifi i luga o le PC drive i vaega talafeagai o le telefoni. O le faʻamamaina matala matala ma le masini mata i le taimi o le faʻagasologa faʻaali faʻatumuina o faʻasolosolo faʻailoga. I le tulaga e aua le faʻalavelaveina le faʻatulagaina o gaioiga o le mobile OS e ala i se gaioiga!

  10. O le manuia o le faʻamaeʻaina o le Android o le a musuia e se faʻasilasilaga i le ARUWizard faamalama ma, i le taimi lava e tasi, toe fai o le telefoni i totonu o le OS. Kiliki i luga "Faauma" ia tapunia le faʻaaogaina.

  11. Aveese le masini mai le komupiuta ma faʻatali le faʻafeiloaʻiga e aliali mai i luga o le muamua lau, faʻapea foi ma faʻamau mo le filifilia o le gagana o le Android interface.

    Faʻamatala tulaga autu o le telefoni feaveaʻi faiga.

  12. HTC Desire 601 ua sauni mo le faʻaaogaina

    tamoeina o le aloaia firmware Android 4.4.2!

Metotia 3: Fastboot

O se sili cardinal, ma i le tele o tulaga o se sili aoga metotia auala o le galulue ma polokalama polokalama nai lo le faʻaaogaina o le ARU polokalama o loʻo faʻamatalaina i luga, o le faʻaaogaina lea o agavaʻa o le faʻamafanafana aoga Fastboot. O lenei metotia i le tele o tulaga faʻataga oe e toe faʻaleleia le polokalama komepiuta o na faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e le amata ile Android.

I le faʻataʻitaʻiga i lalo atu, o le RUU firmware lava e tasi faʻaaogaina (faʻapotopotoga 2.14.401.6 KitKat), e pei ona faia o togafiti ile auala muamua. O le a matou toe fai le sootaga e download ai le afifi o loʻo iai lenei fofo.

Sii mai firmware 2.14.401.6 KitKat o le HTC Desire 601 telefoni mo le faʻapipiʻiina e ala i Fastboot

Le faʻamaoniga e aoga mo naʻo telefoni ma le loka bootloader! Afai ua uma ona tatalaina le bootloader, e tatau ona lokaina aʻo le i faʻatautaia!

Faʻapipiʻiina le firmware e faʻaaogaina le "mama" Fastboot i le HTC Desire 601 e le mafai, mo le faʻatinoga e maeʻa faʻamaeʻaina, e tatau ona e tuʻuina se faʻaopopoga faila i totonu o le faila ma le faʻamafanafana aoga na maua mai i le taimi sauniuni faʻamatalaina i le vaega muamua o le tusitusiga - HTC_fastboot.exe (download sootaga o loʻo tuʻuina atu i lalo) Ma le isi, faʻapitoa-faʻapitoa tulafono faʻapitoa e faʻaaogaina masini e faʻaaogaina.

Sii mai HTC_fastboot.exe mo moliu le HTC Desire 601 telefoni

  1. E faasino i le ADB, Faʻavave seevae ma le HTC_fastboot.exe kopi le faila zip faila. Faʻaigoaina le polokalame o le polokalama afifi i se mea puʻupuʻu e faʻafaigofie ona ulufale i le faʻatonuga e amataina le faʻatulagaina o le OS (i la matou faʻataʻitaʻiga, o le igoa igoa o le firmware.zip).

  2. Sui lau telefoni i le faiga "FETUFAIGA" ma fesoʻotaʻi i le PC.
  3. Faaoso le Pupuni faamafanafana ma folau i le faila c ADB ma Fastboot e ala i le ulufale atu i le nei faatonuga ona kilikiina lea "Ulufale":

    cc C: ADB_Fastboot

  4. Siaki le masini fesoʻotaʻiga mea i le manaʻomia tulaga ma le vaʻaia e lona sisitema - pe a uma ona lafoina le faʻatonuga i lalo ifo, e tatau ona faʻaalia i le faamafanafanaina numera faʻasologa o le masini.

    fastboot masini

  5. Ulufale le poloaiga e tuu le masini ile mode "RUU" ma kiliki "Ulufale" luga o le keyboard:

    htc_fastboot oem rebootRUU toe


    O le mata o le telefoni o le a avanoa gaogao i le faʻaiuga, ona tatau ai lea ona faʻaalia le tagavai o le tagata gaosi oloa i luga o le uliuli tua.

  6. Amata le faʻapipiʻiina o le system software package. O le faʻatonuga e faʻapea:

    htc_fastboot flash zip firmware.zip

  7. Faatali mo le maeʻa o taualumaga (pe a ma le 10 minute). I le faiga, le puʻupuʻu faʻamanatu mea o loʻo tupu e ala i le alu i lalo,

    Ma luga o le mata o le telefonipoto o se faʻatumu o faʻailoga o le faʻapipiʻi alualu i luma o loʻo faʻaalia Android.

  8. I le iʻuga o le faʻagasologa o le toe faitauina o le manaʻoga o HTC Desire 601, o le faʻatonu laina o le a faʻaalia se faʻasilasilaga:

    SAUA [XX.XXX]
    maeʻa. taimi atoa: XX.XXXs
    rompack faʻafouina
    htc_fastboot maeʻa. taimi atoa: XXX.XXXs
    ,

    mea XX.XXXs o le umi o faʻagaioiga faia.

  9. Toe amata lau telefoni i Android ile lafoina o le faʻatonuga e ala i le faʻafanua:

    htc_fastboot toe togi

  10. Faʻamoemoe le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi OS e amata - le faʻagasologa e muta i se faʻafeiloaʻiga lauʻeleʻele lea e mafai ai ona e filifilia le gagana fesoʻotaʻiga.
  11. I le filifilia o faʻavae tulaga OS, e mafai ona e alu atu i faʻamaumauga toe faʻafoʻi ma sili atu faʻagaioiga o le telefoni.

Metotia 4: Tiute Toe Fuataina

Le sili fiafia i totonu o tagata faʻaaogaina masini Android ua leva tausaga o tautua i le faʻapipiʻiina o fesuiaʻiga ma le le aloaia firmware. E tele ni tali fofo ua fetuunai mo le HTC Desire 601, ma mo a latou faʻapipiʻiina, i tulaga uma, ua faʻaogaina se faʻafouina o le toe faʻaleleia o le siosiomaga (custom recovery) faʻaaogaina. O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le Android i le masini faʻaaogaina lenei meafaigaluega e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua.

A o le i amataina le faʻatonuga i lalo ifo, faʻafou le alualu i luma smartphone faʻafouina le faʻaaogaina o soʻo se i luga o faʻamatalaga ma ia mautinoa i luga o le mata Bootloaderfaʻapea o le lomiga o HBOOT tutusa ma le tau o 2.22! Faia le bootloader tatala taualumaga!

Laasaga 1: Faʻapipiʻi TWRP

E taua ona maitauina mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo talanoaina, e tele ni suiga toe siʻosiʻomaga. A manaʻo iai, e mafai ona e faʻapipiʻi le ClockworkMod Recovery (CWM) ma ona ata faʻatusa e tusa ma le faʻasologa o loʻo fautuaina atu i lalo. O le a matou faʻaaogaina le sili ona aoga ma aso nei fofo mo le masini - TeamWin Recovery (TWRP).

  1. Sii mai le fesuiaʻiga toe faʻafoʻi faila faila i lau komepiuta:
    • Mulimuli i le fesoʻotaʻiga lenei i le itulau o le 'upega tafaʻilagi aloaʻia a le TeamWin team, lea e faʻaalia se img-ata o le siʻosiʻomaga mo le faʻataʻitaʻiga.

      Sii mai TWRP custom recovery image file file mo le HTC Desire 601 telefonipoto mai le tulaga aloaia website

    • I le vaega "Maua Download" kiliki i luga "Peraimeri (Europa)".
    • Kiliki i luga o le muamua TVRP igoa i le lisi o fesoʻotaʻiga.
    • Le isi kiliki “Sii mai twrp-X.X.X-X-zara.img” - download o le lata mai faʻamatalaga o le toe faʻaleleia ata o le a amata.
    • A iai ni faʻafitauli i le ulufale atu i le upega tafailagi, e mafai ona e download le faila twrp-3.1.0-0-zara.imgfaʻaaogaina i le faʻataʻitaʻiga i lalo mai le teuina faila:

      Sii mai faʻafouina TWRP toe lelei ata faila mo HTC Desire 601

  2. Kopi le ata faila na maua i le parakalafa muamua o le faʻatonuga i totonu o le faʻatonu ma ADB ma Fastboot.
  3. Tamoe le telefoni i le faiga "FETUFAIGA" ma e fesoʻotaʻi ile USB port o le PC.
  4. Tatala le Windows faʻatonuga vave ma tamoe i lalo tulafono nei e faʻatulagaina le toe faaleleia:
    • cc C: ADB_Fastboot- Alu i le faila ma le faʻamafanafana aoga;
    • fastboot masini- siaki le vaʻaia o le soʻotaga masini e le polokalama (numera faʻasologa e tatau ona faʻaalia);
    • fastboot flash recovery twrp-3.1.0-0-zara.img- faʻafeiloaʻi saʻo faʻamatalaga mai le img ata o le siʻosiʻomaga i le vaega "toe faaleleia" telefoni telefoni;
  5. Ina ua uma ona mauaina faʻamaoniga o le manuia o le tuʻufaʻatasia o tu ma aga siosiomaga i le faamafanafana (Ua lelei, ... maeʻa),

    aveese le telefoni mai le PC ma oomi le ki "Malosiaga" e toe foʻi i le lisi autu Bootloader.

  6. I le fetaomiina o le tusi o ki ki, filifili "FAʻAFETAI" ma amata faʻafou le siosiomaga ma le faʻamau "Taumafa".
  7. I le toe tatalaina, e mafai ona sui i le Lusia-gagana Ofisa - popo "Filifili Gagana" ma filifili Lusia mai le lisi, faʻamaonia le gaioiga i le paʻi atu Ua lelei.

    Ata faasolo Faataga Suiga pito i lalo o le lau - TWRP ua sauni e faʻatino ana galuega.

Laasaga 2: Faʻapipiʻiina Firmware

I le faʻapipiʻiina se toe fuataina toe faaleleia i luga o lau HTC Desire, oe o le a mafai ona faʻapipiʻi toetoe lava fesuiaiga ma masani faʻamatalaga o Android, fetuunai mo le faʻaaogaina i luga o le masini. Le faʻasologa o gaioiga, e aofia ai e le gata o le tuʻuina atu tuʻusaʻo o le OS, ae e tele foʻi isi fesoʻotaʻiga faʻamatalaina o loʻo faʻamatala i lalo - e taua le faʻatinoina o gaioiga uma i le faʻatulagaina faʻatonuga.

Faʻataʻitaʻiga, o le a tatou faʻapipiʻi le firmware fautuaina mo tagata faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga - le tagata taulaga CyanogenMOD 12.1 faʻavae i luga o le Android 5.1, ae mafai ona e faʻataʻitaʻia e ala i le tuʻufaʻatasia o isi tu fofo mauaina i luga o le Initaneti.

Sii mai tu masani firmware CyanogenMOD 12.1 faʻavae i luga o le Android 5.1 mo le telefoni HTC Desire 601

  1. Sii mai le faila zip masani po o fesuiaiga tuusaʻo i le telefoni manatua pepa (i le aʻa) pe kopi le afifi i se aveʻese peʻafai e download mai le PC.
  2. Tatala le TWRP i lau telefoni.
  3. O le taimi lava i le toe faaleleia, o le mea muamua e tatau ona e faia o le faia se faaleoleo o le faʻapipiʻi Android, ina ia mafai ai ona toe faʻafou le faiga i le lumanaʻi:
    • Oomi le ki "Faaleoleo"mulimuli "Avea le filifilia". Faatulaga le ki ki i "Laiti sdcard" ma tago Ua lelei.
    • Momono le ki "Sipi e amata" i le pito i lalo o le lau, faatali mo le faʻamaumauga e faʻamaeʻa. I le faʻaiuga o le faʻagaioiga, toe foʻi i le laupepa autu o le siʻosiʻomaga e ala i le oomiina "Fale".
  4. Aveese faʻamatalaga mai le itu i totonu o le mafaufau:
    • Paʻi atu "Faamamaina"mulimuli Filifiliga Filifiliga.
    • Le isi, siaki pusa i totonu o pusa siaki latalata i mea i le lisi o mea manatua vaega vaega, e le aofia ai "MicroSDCard" ma le "USB OTG". Faamaasi "Sipi mo le faamamaina", faatali mo le faʻatulagaina o galuega e maeʻa, ona toe foʻi lea i le vaega autu TVRP.
  5. Sue OS masani
    • Kiliki "Faapipiiina", saili le igoa o le firmware zip faila i le lisi o faila (CyanogenMOD_12.1_HTC601_ZARA.zip) ma faapipii i luga.
    • Amata faapipii le faʻaaogaina o le aitema "Sue mo le firmware". Faatali seʻi vagana le mea o loʻo tuʻu vaega ia i nofoaga talafeagai e manatua ai le telefoni. A uma ona faʻailoa se faʻaaliga i le pito i luga o le lau "Ia manuia"kiliki "Toe fai i le OS".
  6. Ona faatino lea pe a manaʻomia - tuʻufaʻatasia le apalai i totonu ole system "TWRP Polokalama"e ala i le siiina o le elemene elemene i le pito i lalo o le lau i le taumatau pe lafoai lenei filifiliga i le tago i Aua le Faʻapipiʻi. O le masini e toe faʻafou ma le faʻalauiloaina o le faʻapipiʻi faiga le faʻapitoa o le a amataina - e tatau ona e faʻatali e uiga i le 5 minute.
  7. Ose suiga lelei ile agaifanua ua manatu ua maeʻa pe a maeʻa le faʻaaliga o le OS Welcome ma le filifiliga o le gagana.
  8. Faʻamatala mai le tulaga faʻavae mo le atigi Android.
  9. E mafai ona e agai i luma e suʻesuʻe ni avanoa fou ma faʻatautaia se faiga le aloaia.

Ma se faʻaopopoga. Google tautua ma talosaga.

Talu ai o le tele o tu ma aga masani mo HTC Desire e leʻi muamua faʻaauupegaina ma le mafai ona faʻaaogaina uma masani Google auaunaga ma talosaga mai le tagata atiaʻe (aemaise le Play Market), o mea e tatau ona faʻapipiʻi tutoatasi.

O le gasologa e faʻamatala auiliili i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, ua fautuaina e faʻaaogaina "Metotia 2" mai le tusiga lenei:

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi tautua Google pe a uma le firmware

Metotia 5: Toe foʻi atu i le firmware aloaia

O le auala e toe faafoi mai le HTC Desire 601 i fafo atu o le pusa setete e faatatau i le polokalama o le polokalama pe a uma ona toe faʻaleleia le toe faʻaleleia ma le firmware masani e aofia ai i le faapipiiina o se afifi fetuunai mo TWRP tuʻufaʻatasia ma le OS aloaia faʻavae i luga o Android 4.2. Filifiliga, ae ui i lea e aofia ai i lalo o faʻatonuga o loʻo i lalo, o loʻo tuʻuina mai atoa le "rollback" o le masini i le fale gaosi setete, manaʻomia firmware toe faʻafoʻi ma poloka le bootloader e ala i Fastboot.

E iai le manatu o le tagata faʻaaoga ua uma ona faia gaioiga i le telefoni e pei ona faamatalaina i luga. "Metotia 4" ma ua iai le poto masani ile TWRP, faʻapena foi i le polokalame faamafanafana FASTBOOT. Afai e leʻo le tulaga lea, faitau faʻatonuga ae e te leʻi amataina mea ia!

  1. Saunia mea uma e te manaʻomia:
    • Sii mai le faila mai le fesoʻotaʻiga lalo ma unzip.

      Sii mai firmware ma oloa toe faʻafoʻiina ata e toe faʻafoʻi mai le HTC Desire 601 smartphone i le fale gaosi setete (Android 4.2.2)

    • Zip faila STOCK_ODEX_ROOT_HTC_ZARA_UL_601_1.10.41.8_DOWNGRADE_to_4.2.2_hboot_2.22o loʻo i totonu o le firmware e toe faʻafoʻi mai i le ofisa a le Android aʻoaʻoga, kopi i le kalama i le masini.
    • Faila stock_recovery_4.2.img (faʻamaumauga o oloa) tuʻu i totonu o se faila ma le ADB ma Fastboot.
  2. Boot i le TWRP ma tamoe "Tapē atoa", o lona uiga, kilia uma vaega o faʻamaumauga o loʻo i totonu,

    tutusa tutusa ma mea sa faia i luma o le faʻamauina tu masani firmware (aitema Nu.4 o le muamua OS faʻapipiʻi faʻatonuga i le tusitusiga).

  3. Faatu le faila STOCK_ODEX_ROOT_HTC_ZARA_UL_601_1.10.41.8_DOWNGRADE_to_4.2.2_hboot_2.22.

    Aitema "Faapipiiina" i TVRP - popo ile firmware igoa - elemene elemene “Sue mo le firmware”.

  4. I le maeʻa o le OS faʻapipiʻiina, faʻapipiʻi i totonu, fuafuaina le muamua tapulaa o Android.
  5. O se faʻaiʻuga o laasaga i luga, e te mauaina le aloaʻia Android 4.2.2 ma aʻa aia tatau.

    Afai e te le manaʻomia Superuser avanoa, tape ese latou faʻaaoga TWRP:

    • Faʻamau i le toe faʻafoʻi ma oso le vasega "Ofisa". Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le laupepa autu o le siosiomaga. "Mauga", siaki le pusa i autafa o le igoa o le nofoaga atofaina ona toe foi lea i le lisi autu.

    • Alu i le vaega "Avanoa". Popo Tagata suʻesuʻe.

    • Saili ma tatala le faila "faiga".

      Aveese Superuser.apktu ai i le alafaiga / polokalama. Ina ia faia lea mea, saili le faila, popo lona igoa ona filifili ai lea Tapē i totonu o faʻaali faʻamau taga.

    • Aveese le faila i le auala tutusa. su i le alafaiga / xbin.

  6. A uma ona aveese aia tatau, e mafai ona toe fai i le Android polokalama. Pe seʻi ile TVRP ile "Luatia" telefoni ma filifili iina "FETUFAIGA" e faʻataunuʻu ai mulimuli laasaga mulimuli e toe faʻafoʻi ai le vaega o mea o le telefoni i le fale gaosi.

  7. Flash le ata o le fale gaosi toe faaleleia siosiomaga faaaoga le Fastboot poloaiga:

    fastboot flash recovery stock_recovery_4.2.img

  8. Lokaina telefonipoto bootloader:

    fastboot oem loka

  9. Toe fai i totonu o le Android - i lenei laʻasaga, toe tuʻuina mai le telefoni o le polokalama komipiuta i lana "muamua" pepa ua manatu ua maeʻa.
  10. E faʻapipiʻi mea faʻapipiʻiina OS fausia e mafai ona toe faʻafouina e faaaoga "Metotia 1" mai lenei tusitusiga.

Faaiuga

O le maua o le avanoa e faʻaogaina e leai se auala naʻo le auala e toe tuʻu ai le Android OS ile HTC Desire 601, e mafai ona finauina e leai ni faʻafitauli e le mafai ona faʻalavelaveina i le kilia o le masini i le tele o tulaga. O togafiti uma e mafai ona faia e soʻo se tagata e faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga na o latou, e naʻo le taua le faʻatinoina pe a mulimuli i faʻatonuga faʻamaonia ua faʻamaonia lelei i le faʻataʻitaʻiga.

Pin
Send
Share
Send