Faia Yandex.Browser Pogisa

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o le fou foliga foliga Yandex.Browser o foliga o se pogisa autu. I lenei faiga, e sili atu ona faigofie mo le tagata faʻaaoga le upega tafailagi i le pogisa poʻo le faʻafaigofieina mo le aofaʻiga atoa o le mamanu o le Windows. Ae paga lea, o lenei mataupu e faʻatapulaʻa tele, ona matou talanoa lea e uiga i auala talafeagai uma ina ia faʻalogologo le uila vaʻaiga.

Fai Yandex.Browser Pogisa

Faatasi ai ma tulaga faʻatulaga, e mafai ona e suia le lanu o naʻo sina tamai eria o le fesoʻotaʻiga, e le afaina tele le faʻafaigofie ma faʻaititia le mata mimiti. Ae afai e le lava lea mo oe, e tatau ona e agavaʻa i isi filifiliga, ia o le a faʻamatalaina foi i mea nei.

Metotia 1: Suʻesuʻega tulaga

E pei ona taʻua i luga, i le Yandex.Browser e mafai ona fai se vaega o le Ofisa e pouliuli, ma e faia lea e pei ona taua i lalo:

  1. Ae e te leʻi amataina, e tatau ona e mafaufau e le mafai ona faʻagaioia se autu pogisa pe a iai le la i lalo.

    Afai e le taua lo latou tulaga mo oe, sui le luga i luga o le taumatau kiliki i luga o se avanoa avanoa i luga ole laupepa matala ma filifili Faaali Ata.

  2. Tatala nei le menu ma alu i le "Tulaga".
  3. Matou te sailia se vaega '' Fesootaiga autu ma manatu tab '' ma siaki le pusa i autafa "Pogisa autu".
  4. Matou vaʻai atu poʻo le a se suiga o le laupepa o fasimoli ma meafaigaluega. O lea o le a latou vaʻavaʻai i luga o soʻo se upega tafailagi.
  5. Ae o lea "Faʻailoga sikoa" leai ni suiga na tupu - o mea uma lava ona o le mea moni o iinei o le vaega pito i luga o le faʻamalama e manino ma faʻafetaui i le tala o le lanu.
  6. E mafai ona e suia i se mautu pogisa, mo lenei, kiliki i le ki "Talaaga o Talaʻaga"o loʻo tu i lalo ifo.
  7. O se itulau ma se lisi o talaaga o le a tatalaina, lea e ala i pine saili le vaega "Lanu" ma alu i ai.
  8. Mai le lisi o ata mautu, filifili le paolo pogisa e te fiafia tele iai. E mafai ona e tuʻuina uliuli - o le a sili ona tuʻufaʻatasia ma le na o le sui le lanu lanu, pe mafai ona e filifilia se isi faʻavae i lanu uliuli. Kiliki i luga.
  9. Muai vaʻaiga faʻaalia "Faʻailoga sikoa" - faʻafefea ona o le a foliga mai pe a fai o le faʻaaogaina o lenei filifiliga. Kiliki i luga Faʻaalia le Talaagape a fetaui lelei le lanu, pe tusi i le itu taumatau e taumafai i isi lanu ma filifili le sili talafeagai.
  10. O le a e vave vaai i le taunuuga.

Ae paga lea, e ui i suiga "Faʻailoga sikoa" ma le pito i luga browser browser, isi elemene uma o le a tumau pea susulu. O lenei e aoga i le anotusi menu, o le tulaga lisi ma le faamalama lava ia i totonu o nei tulaga. Itulau o 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se paʻepaʻe pe malamalama foʻi le pito i tua e le suia. Ae afai e te manaʻomia e faʻafetauiina foʻi lenei, e mafai ona faʻaaogaina fofo vaega tolu.

Metotia 2: Fetuunai le pouliuli pito i tua o laupepa

Tele tagata faaaoga galuega i le browser i le po, ma o le paʻepaʻe paepae e masani ona tiga tele o latou mata. Le faʻatulagaina nofoaga e mafai na o oe suia se vaega laititi o le Ofisa ma le itulau "Faʻailoga sikoa". Peitai, pe a fai e te manaʻomia le fetuʻunaʻi o le pogisa pito i tua o laupepa, e tatau ona e faia se isi faiga.

Faʻatulaga itulau e faitau ai

Afai e te faitauina nisi volumeny mea, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamaumauga poʻo se tusi, e mafai ona tuʻu i totonu o le faitauga faʻataʻavale ma sui le lanu i tua.

  1. Taumatau-kiliki i luga o le itulau ma filifili "Suʻe ile faiga faitau".
  2. I le faitauga filifiliga vaega i le pito i luga, kiliki i luga o le lio ma se pouliuli pito i tua ma o le tulaga o le a vave faʻaogaina.
  3. O le iuga o le a pei o lenei:
  4. E mafai ona toe alu i tua le tasi o le lua faamau.

Faapipiiina faalauteleina

O le faʻaopopoga faʻatagaina oe e faʻapogisa le pito i tua o soʻo se itulau, ma e mafai e le tagata faʻaaoga ona tape i le mea e le manaʻomia.

Alu i le Chrome Uepi Faleoloa

  1. Tatala le pito i luga ma ulufale le fesili i le vaega saili "Pogisa mode". O le 3 filifiliga sili o le a ofoina atu, mai ia filifili le tasi e sili ona talafeagai mo oe i le tulaga o galuega.
  2. Faʻapipiʻi nisi o i latou, faʻavae i luga o togi, gafatia ma le lelei o le galuega. O le a matou puʻupuʻu puʻupuʻu le galuega o le faʻaopoopoga. "Po o le po", isi polokalama fofo o le a galue i luga o se mataupu faʻavae tutusa pe maua ni nai gaioiga.
  3. A suia le lanu lanu, o le laupepa e toe utuina i taimi taʻitasi. Manatua lenei mea i le mafaufau pe a fesuiaʻi le faʻagaioiga o le faʻalautele i itulau o loʻo i ai le faʻasaoina sao (tusitusiga sao faila, ma isi).

  4. I le faʻaopopoga icon vaega, o le faʻapipiʻi ki o le a aliali mai. "Po o le po". Kiliki i luga e sui ai lanu. I le tulaga masani, o le 'upega tafaʻilagi o loo i totonu "Masani ai", ia sui iina "Pogisa" ma le "Faʻamamaina".
  5. O le sili auala talafeagai e seti ai le faʻataʻitaʻiga "Pogisa". E foliga pei o lenei:
  6. E lua faʻatapulaʻa mo le faiga, e filifili e faʻatonutonuina:
    • "Ata" - O se fesuiaiga e, pe a faʻagaioia, faia ata i luga o upega tafailagi uliuli. E pei ona tusia i le faʻamatalaga, o le faʻagaioiga o lenei filifiliga e mafai ona faʻalemu le galuega i luga o le maualalo-gaioiga PC ma komepiuta feaveaʻi;
    • "Pupula" - o se lavalava ma se dimmer. Lenei oe setiina le pupula ma le malamalama ole itulau ole a.
  7. Faiga "Faʻamamaina" E pei ole ata i lalo:
  8. E naʻo le faʻaitiitia o le laupepa, ae e sili atu ona fetuʻutuʻunaʻi ma ono meafaigaluega eseese:
    • "Pupula" - o le faʻamatalaina na tuʻuina atu ia te ia i luga;
    • "Faatusatusa" - O le isi faasee e fetuʻunaʻi le eseesega i le pasene;
    • “Faʻamalieina" - faia lanu i luga o le itulau pulu pe susulu;
    • "Malamalama lanumoana" - o le mafanafana ua faʻafetaui mai le malulu (lanumoana leo) i le mafanafana (samasama);
    • "Leiloa" - O le le mautonu e suia.
  9. E taua e faʻaopopo le faʻaopopoga tulaga mo mea taʻitasi e te feoloolo ai. Afai e te manaʻo e tape ana galuega i se tulaga faʻapitoa, sui i "Masani ai", ma afai e te manaʻo e faʻaitiitia le tumau le faʻalautele i luga o nofoaga uma, kiliki i le faʻamau ma le aikona Lafo / ese.

I totonu o lenei tusitusiga, matou iloiloina le auala e faʻapogisa e le gata o le Yandex.Browser Ofisa, ae o le faʻaaliga o itulau Initaneti e faʻaaoga le faitauga ma le faʻalauteleina modes. Filifili le tali saʻo ma faaaoga.

Pin
Send
Share
Send