Tuʻu le pasi mai i VK uma

Pin
Send
Share
Send

I le VKontakte faʻafesoʻotaʻi soʻotaga, i tulaga masani e naʻo le tasi le tasi metotia auala o le lesitala mai nuu. Peitaʻi, faʻafetai i taumafaiga a nisi tagata atiaʻe, ua mafai ai foʻi ona faʻaaogaina polokalama faʻapitoa, lona tolu e mafai ai ona e otometi le gaioiga o le tapeina o kulupu.

Unsubscribe mai o VKontakte vaega

Manatua o loʻo iai ma lelei auala nei o loʻo vaevaeina faʻapitoa i ni metotia se lua, taʻitasi o le a suʻesuʻe faʻapitoa e tatou. I le taimi lava lea e tasi, e i ai foi le tele o polokalame taufaasese i luga ole Initaneti, e le fautuaina e faʻaaoga i lalo o soʻo se tulaga.

Taua: pe a uma le suiga o le lalolagi i le VK Ofisa, ma i le taimi lava e tasi o le vaega faatekinolosi o le upega tafailagi, tele lauiloa lauiloa ua leiloa lo latou aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, VKOpt e le mafai lava ona tapeina vaega. O le mea lea, e fautuaina e faʻaalu se taimi i na metotia na o le a tuʻuina mulimuli ane.

Faiga 1: Tusi Lesona le lesitalaina mai nuu

O le muamua ma sili ona masani ai togafiti i totonu o tagata faʻaaoga o le faʻaaogaina o le mafai gafatia o lenei punaoa. E ui lava i le foliga faigofie, ma, i le taimi lava e tasi, le talafeagai, e mafai ona faʻaatoatoa le faagasologa atoa i automatism ma tape le tele o vaega e aunoa ma ni faʻafitauli.

I le faʻamuamua i lenei metotia, e tatau i se tasi ona iloa o gaioiga manaʻomia uma e tatau ona faia i le tusi faʻasologa. O le mea lea, i le iai o le faitau selau poo le faitau afe o faʻalapotopotoga ma alaalafaga i au saofaga, oe o le a feagai ma se faʻafitauli tele e fesoʻotaʻi ma le saoasaoa o le 'ausia o lau sini ma le faigofie le vaivai.

Afai o le lisi o au vaega o loʻo i ai i luga o le selau, ma i nisi o tulaga, sili atu faʻasalalauga, o lona uiga o lenei auala e talafeagai lelei mo oe, ona o le tulaga ese o le avanoa e tuʻua ai nisi faʻasalalauga i le lisi, e ui i lea e aoga tele ia te oe i mea e te fiafia iai.

  1. Tatala le VKontakte 'upega tafaʻilagi ma faʻaaoga le itulau autu a le' upega tafaʻilagi i le itu tauagavale o le lau e alu i le vaega "Vaega".
  2. Ma le isi, ia e mautinoa oe o luga ole laupepa Nuu uma.
  3. Lenei, tusa ai ma au lava mea fiafia, oe manaʻomia le faʻamaeaina le le lesitalaina faʻasologa. Ina ia faia lea, faʻapipiʻi i luga le aikona "… "tu i le itu taumatau o igoa o tagata taʻitasi o loʻo fai ma sui.
  4. I totonu o mea matala mea e tatau ona e filifilia Tuʻu.
  5. E le gata i lea, e tusa lava poʻo le a le ituaiga o alalafaga o loʻo faʻamamaina, o le laina ma le avatar ma le igoa o le kulupu o le a suia i le lanu, faʻailoga o le manuia faʻamutaina.

    Afai e te manaʻo e toe faʻaola se kulupu ua maeʻa tipi ese, toe tatala le drop-down menu. "… " ma filifili "Lesitala".

  6. A e taumafai e tuua se faʻalapotopotoga ma se tulaga "Vaega tapunia", e tatau ona e toe faʻamaonia ou mafaufauga faʻaogaina le faʻamau "Tuʻu le kulupu" i totonu o le faʻapolokalame faʻapitoa.

Ina ua maeʻa ona tuua se vaega tapunia, toe foʻi atu ia te ia i auala lava e tasi e pei ona i ai i le faʻasalalauga masani e le mafai!

Faʻamolemole ia manatua e mafai ona e toe faʻafoʻiina se komipiuta ua faʻamamaina aʻo le i faʻafouina le itulau. A leai, afai e te manaʻo e toe lesitala, e manaʻomia ona e toe mauaina le manaʻomia lautele e ala i le saʻiliga suʻega i totonu ma pe a uma na lesitala.

I luga o lenei, o fautuaga talafeagai uma faʻatatau i le faʻalapotopotoga lamatia o le lesitala.

Metotia 2: ViKey Zen

E oʻo mai i le taimi nei, e laʻititi lava le numera o faʻaopoopoga mo VKontakte e mafai ona otometi ona tuʻuina mai tagata lautele. E aofia ai ViKey Zen, o se mea lautele mo le otometi o nisi gaioiga. O le faʻaopopoga e lagolagoina naʻo le Google Chrome ma Yandex.Browser, ma e mafai ona e aumaia i luga o se itulau faʻapitoa i le faleoloa Chrome.

Alu e download le ViKey Zen

  1. Kiliki i luga le sootaga luga ma pe a uma le kiliki suiga Faatuina.

    Faʻamautu le faʻapipiʻi o le faʻalautele e ala i le faʻamalama e aliali mai.

  2. O lenei i luga o le toolbar o le 'upega tafaʻilagi browser, kiliki i le ViKey Zen aikona.

    I luga o le itulau e matala, afai e te manaʻo ai, e mafai ona vave faia atoa le faʻatagaina pe filifili galuega taʻitasi e aunoa ma le tuʻuina atu atoa avanoa i le faʻaopopoga.

  3. Saili se poloka "Nuu" ma kiliki ile laina Ulufale Nofoaga.

    Ina ua mavae lena, i le pito i lalo o le itulau i le poloka "Faʻatagaina" Ia mautinoa o loʻo maua le aitema "Nuu" i le lisi o avanoa vaega ma kiliki "Faʻatagaina".

    I le isi laʻasaga, tuʻuina atu le avanoa i le tusi talosaga e ala i le VKontakte 'upega tafaʻilagi, pe a manaʻomia, pe a maeʻa ona faʻatagaina le faʻatagaina.

    Afai e manuia, o le a tuʻuina atu oe ma le faʻalautelega autu menu.

  4. Saili le poloka i luga o le itulau "Nuu" ma kiliki ile laina Ulufale Nofoaga.

    I le faʻaogaina o le browser dialog box, faʻamaonia le aveeseina o tagata lautele mai le lisi.

    Le isi, o le otometi faʻagaioiga o le tuʻua o kulupu e fai ma sui o lau itulau o le a amataina.

    A maeʻa, o le ae mauaina se faʻasilasilaga.

    Toe foʻi i le upega tafailagi agavaʻa ma asiasi le vaega "Vaega", e mafai ona e tutoʻatasi faʻamaonia le taunuʻu atu manuia mai tagata lautele.

O le faʻaopoopoga e leai ni mea sese ma e mautinoa lava o le sili filifiliga. Ae peitaʻi, ina ia faʻaogaina, se tasi auala pe o se isi, o le ae manaʻomia ai se tasi o le lagolago browser.

Metotia 3: Faʻapitoa Tulafono

Ona o le leai o se lagolago mo isi 'auʻaunaga o loʻo i luga o le faʻaopopoga i luga atu, pei foi ona o nisi mea, o se tulafono faʻapitoa e taua le taʻua o se isi auala. O lona faʻaaogaina o le a faʻaaogaina pea, talu ai o le punavai tulafono autu o itulau taua o se fesoʻotaʻiga lautele e seasea lava suia.

  1. Alu i le itulau e ala i le vaega autu o le VKontakte 'upega tafaʻilagi "Vaega" ma i le tuatusi pa e aunoa ma suiga, faʻapipiʻi le numera nei.

    java # tusitusiga: galuega delg () {
    sootaga = document.querySelectorAll ("a");
    mo (var a = 0; a <links.length; a ++) "Unsubscribe" == sootaga [a] .innerHTML && (links [a] .click (), setTimeout (function () {
    mo (var a = document.querySelectorAll ("button"), b = 0; b <a.length; b ++) "Tuua le kulupu" == a [b] .innerHTML && a [b] .click ()
    }, 1e3))
    }
    galuega ccg () {
    return + document.querySelectorAll (". ui_tab_count") [0] .innerText.replace (/ s + / g, "")
    }
    mo (var cc = ccg (), gg = document.querySelectorAll ("span"), i = 0; i <gg.length; i ++) "Groups" == gg [i] .innerHTML && (gg = gg [i ]);
    var si = setInterval ("pe afai (ccg ()> 0) {delg (); gg.click ();
    }
    e leai {
    maninoInterval (si);
    }
    ", 2e3);

  2. A uma lena, alu i le amataga o le laina ma i le upu "leava # script" tape le amio "#".
  3. Oomi le ki "Ulufale" ma faatalitali mo le aveeseina o taualumaga faʻamaeʻaina. Unsubscribe o le a faia otometi, e aunoa ma le manaʻomia manually faʻafouina le itulau.

Pau lava le mea le manaia foliga, e ese mai i le anti-spam puipuiga, o le aveeseina o faʻasalalauga uma, e aofia ai ma i latou o oe o le pule poʻo le faia mea. Ona o lea, e mafai ai ona e le maua ni avanoa, aua e leai se sailiga o faʻatautaia mo le taimi nei. Ina ia aloese mai faʻafitauli, ia mautinoa le tausia muamua o sootaga i vaega talafeagai.

Faaiuga

O auala sa faʻamatala e matou, e tatau ona lava e faʻamamaina ai nuʻu e aunoa ma ni faʻatapulaʻa ile latou numera. A leai se tasi o na metotia i luga e le aoga, ia mautinoa e faʻailoa mai ia matou i tala.

Pin
Send
Share
Send