Sii maia faila mai le Google Drive

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o galuega autu a Google Drive o le teuina o ituaiga eseese o faʻamaumauga i le ao, e le gata mo ni faʻamoemoega lava ia (mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu i luga) ma faʻavasega vave ma faigofie faila (pei o se ituaiga tufaʻaiga faila). I totonu o soʻo se tasi o nei tulaga, toetoe o tagata uma o le tautua vave pe mulimuli ane ono feagai ma le manaʻomia e download mea na muai lafoina i le ao teuina. I le tatou tusitusiga i le asō, o le a tatou faʻamatala atu le auala e faia ai lea.

Sii mai ia faila mai le Drive

E manino lava, i le downloading mai Google Drive, faʻaaoga le faʻauiga e le gata o le mauaina o faila mai a latou lava ao teuina, ae faapea foi mai seisi tagata, ua latou maua i ai le avanoa pe na o le tuuina atu o se sootaga. O le galuega e mafai ona lavelavea i le mea moni o le auaunaga o loʻo tatou mafaufauina ma lana aufaʻatau faʻaaogaina o le satauro-tulaga, o lona uiga, ua faʻaaogaina i luga o masini eseese ma i sisitema eseese, pe a iai ni vaʻaiga iloga i le faʻatinoga o foliga foliga tutusa gaioiga. O le mafuaʻaga lea o le a matou saga talanoaina atili ai avanoa uma mo le faʻatinoina o lenei taualumaga.

Komepiuta

Afai e te faʻaogaina faʻaogaina Google Drive, ona e ono iloa lea i komupiuta ma komipiuta feaveaʻi oe e mafai ona e mauaina e le gata i le ofisa aloaia 'upega tafaʻilagi, ae faʻaaogaina foʻi le faʻapitoa talosaga. I le tulaga muamua, downloading mafai ona o uma mai lau oe lava teuina teuina, ma mai soʻo se isi, ma i le lua - na o ia mai lau oe lava. Mafaufau i filifiliga uma nei.

Suʻesuʻega

Soo se browser e talafeagai mo le galulue ma Google Drive i luga o le upega tafailagi, ae i la matou faʻataʻitaʻiga matou te faʻaaogaina le uso Chrome. Ina ia sii maia ni faila mai lau teuina, mulimuli i sitepu nei.

  1. Muamua lava, ia mautinoa o loʻo ua e ulufale i le Google account lea e te fuafua e lafo ai faʻamatalaga mai Drive. I le mea o iai faʻafitauli, siaki le tatou tala lea i luga o lenei mataupu.

    Aʻoaʻo atili: Saini i lau Google Drive account.
  2. Alu i le teuina faila, le faila poʻo ni faila e te manaʻo e ave i lau komipiuta. E faia lea i le auala tutusa e pei ona i totonu o le tulafono "Suʻesuʻe"tuʻufaʻatasia i faʻamatalaga uma o Pupuni - o loʻo tatalaina e faʻaalu i le lua-kiliki le agavale agavale tauagavale (LMB).
  3. I le mauaina o le mea taua, taumatau kiliki i luga (RMB) ma filifili le aitema i le anotusi menu Sii mai.

    I le browser faamalama, faamaoti le faʻatonu mo lona faʻatulagaina, faamaoti se igoa, pe a manaʻomia, ona kiliki lea i le faʻamau Sefe.

    Tusi: O le downloading e mafai ona faia e le gata i le mataupu menu, ae faʻaaogaina foʻi se tasi o mea faigaluega na tuʻuina mai i le pito i luga - o se faʻamau i le faʻatusa o se elips faʻatu, lea e taʻua "Isi vaega". O le kiliki i luga, e te vaʻai ai i se mea tutusa Sii mai, ae muamua e tatau ona e filifilia le faila faila poʻo faila ma le tasi kiliki.

    Afai e te manaʻomia e download sili atu nai lo le tasi faila mai se faila faila, filifili i latou uma, muamua tauagavale-kiliki tasi i le taimi ona taofi lea o le ki "FMT" luga o le keyboard, mo isi mea uma. Ina ia faʻaauau i le downloading, valaʻau le lisi autu i luga o soʻo se mea filifilia pe faʻaaoga le saʻo na filifilia muamua i luga o le meafaigaluega.

    Tusi: Afai e te downloadina ni faila, latou muamua o le a faʻapipiʻi i totonu o le ZIP archive (o lenei e tupu saʻo i luga o le Drive website) ma naʻo le taimi lena o le a latou amata downloadina.

    O faila e mafai ona puʻeina e otometi lava ona liua i faʻamaumauga.

  4. A maeʻa le laʻuina i lalo, o le faila poʻo faila mai le Google Cloud Storage o le a sefe i le faʻatonutonu ua e faʻatinoina i luga o le PC drive. A i ai se manaʻomia, faʻaaogaina le aʻoaʻoga i luga, e mafai ona e siiina mai lalo isi faila.

  5. O lea la, i le downloadina o faila mai lau Google Drive, matou mafaufau i ai, o lenei ia tatou agai i se isi tagata. Ma mo lenei, pau lava lau mea e te manaʻomia o le iai saʻo o le fesoʻotaʻiga i le faila (poʻo faila, faila) na faia e le tagata e ona le faʻamaumauga.

  1. Mulimuli i le sootaga ile faila ile Google Drive pe kopi ma faapipii i le tuatusi pa o lau browser, ona kiliki lea "Ulufale".
  2. A faʻapea o le fesoʻotaʻiga e maua ai le avanoa e maua ai faʻamatalaga, e mafai ona e vaʻai i faila o loʻo i ai i totonu (pe a fai o se faila poʻo se ZIP archive) ma e amata loa le lalagaina mai.

    Vaʻavaʻaia e tutusa lea i lau oe lava Drive poʻo totonu "Suʻesuʻe" (faalua kiliki e tatala ai le faʻatonu ma / poʻo le faila).

    Ina ua oomi le ki Sii mai e matala matala se laiga masani, i le mea e te manaʻomia e taʻu ai le faila e sefe, pe a manaʻomia, avatu le faila le igoa manaʻomia ona kiliki lea Sefe.
  3. Ole faigofie lea ole feaveaʻi o faila mai le Google Drive, pe a fai e iai sau sootaga ma latou. I se faʻaopopoga, oe mafai ona sefe le faʻamatalaga i lau oe lava ao, aua o loʻo i ai se ki faʻapitoa.

  4. E pei ona e vaʻai, e leai se mea faigata i le siiina o faila mai le teuina o ao i se komepiuta. A ulufale i lau faʻamatalaga, mo mafuaʻaga manino, e tele isi avanoa.

Polokalama

O loʻo i ai le Google Drive o se PC, ma e mafai foi ona e siiina mai faila. Moni, e mafai na o mea na e faia i au oe lava faʻamaumauga na mimitiina muamua i le ao ae e leʻi synchronized ma le komepiuta (mo se faʻataʻitaʻiga, ona e le o mafai le faʻatulaga galuega mo soʻo se tasi o faʻatonutonu poʻo ana mea). O le mea lea, o mea i totonu o le ao teuina e mafai ona kopiina i le hard drive uma vaega pe atoa.

Tusi: O faila ma faila uma na e vaʻai i le faʻatonu o lau Google Drive i lau PC ua uma ona download, o lona uiga, e teuina i le taimi e tasi i le ao ma luga o se drive.

  1. Faʻalauiloa Google Drive (o le tagata e faʻaaogaina le polokalama ua taʻua o le Toe Fuataina ma Faʻaleleia Mai Google), pe a fai e le i faʻalauiloa mai muamua. E mafai ona e mauaina i le lisi Amata.

    Taumatau-kiliki i luga o le apalai o le faʻapipiʻi i le system tray, sosoo ai ma le faamau i le foliga o se tisiki elips e tatala ai lana lisi. I le lisi e aliali mai, filifili "Tulaga".
  2. I leisi itu, alu i le lau Google Drive. Lenei, afai e te makaina le aitema i le faʻailoga "Faʻavasega na o tuʻufaʻatasiga ia", e mafai ona e filifilia tuʻufaʻatasia o loʻo siʻitia i lalo i le komupiuta ana mea.

    Lenei e faia e ala i le faʻatulagaina o siaki i pusa talafeagai, ma ia "tatala" le faʻatonuga oe manaʻomia e kiliki i le au o loʻo faʻasino i le itu taumatau i le pito. Ae paga lea, e leai se avanoa e filifili ai faila faʻapitoa mo le laʻuina mai i lalo; na o tuʻugamau atoa e mafai ona tuʻufaʻatasia ma a latou mea uma.
  3. A maeʻa ona faia ni tulaga talafeagai, kiliki Ua lelei ia tapunia le faʻamalama apalai.

    A maeʻa synchronization, o faʻatonutonu ua e faʻailogaina o le a faʻaopopoina i le Google Drive faila i lau komepiuta, ma e mafai ona e mauaina uma faila o loʻo i ai i totonu e faʻaaogaina le faiga "Taiala".
  4. Ua matou iloiloina auala e download ai faila, faila, ma e oʻo i faʻamaumauga atoa ma faʻamatalaga mai le Google Drive i le PC. A o e vaʻai, e mafai ona faia lea e le gata i le browser, ae faʻapena foi i le proprietary talosaga. Moni, i le tulaga lona lua, oe mafai ona na o fegalegaleaiga ma oe lava tala.

Smartphone ma papa

E pei o le tele o Google talosaga ma tautua, e avanoa Drive mo le faʻaaogaina i luga o masini feaveaʻi ma Android ma iOS, lea e faʻaalia ai o se isi talosaga. Ma lana fesoasoani, e mafai ona e download i le teuina i totonu ia oe lava faila ma i latou ua uma ona faʻaavanoaina avanoa lautele e isi tagata faʻaaoga. Sei o tatou auiliiliina auiliili pe faʻapefea ona faia.

Android

I le tele o telefoni ma mea faʻapipiʻi ma Android, ua uma ona tuʻuina mai le faʻamaumauga o le Disk, ae afai e leai, ua tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le Play Market e faʻapipiʻi ai.

Tatala le Google Drive mai le Google Play Store

  1. Faʻaaoga le fesoʻotaʻiga i luga, faʻapipiʻi le tagata faʻatau le polokalama i luga o lau telefoni feaveaʻi ma faalauiloa.
  2. Saili le mana o le feaveai ao teuina cloud e scrolling i le tolu faafeiloaiga mata. Afai e manaʻomia, ae leʻo se mea, e mafai ona e alu i totonu o lau Google account, o ana faila mai le Drive e te manaʻo e download mai.

    Faitau foi: Faʻafefea ona ulufale i le Google Drive i le Android
  3. Alu i le faila na e te fuafua ai e faʻapipiʻi faila i le teuina i totonu. Kiliki i luga o tulimanu tolu tulimanu i le itu taumatau o le igoa igoa ma filifili Sii mai i le lisi o avanoa avanoa.


    E le pei ole PC, i masini feaveaʻi na ona mafai ona fegalegaleai ma tagata faila, o le faila atoa e le mafai ona aumaia. Ae afai e te manaʻomia le downloadina o ni elemene i le taimi e tasi, filifili le muamua i le uu lou tamaʻi lima, ona faʻailoga lea o isi i le paʻi atu i le pupuni. I lenei tulaga, parakalafa Sii mai o le a le gata i le lisi lautele, ae o luga foi o le laupepa e aliali mai i le pito i lalo.

    A manaʻomia, faʻatagaina le talosaga mo le faʻatagaina o ata, multimedia ma faila. O le downloading o le a amata otometi, lea o le a faʻailo e le fesoʻotaʻiga talafeagai i le pito i lalo o le autu faamalama

  4. E mafai ona mauaina faʻamatalaga e uiga i le maeʻa o le download mai le faʻasilasilaga i le pupuni. O le faila lava ia i totonu o le faila "Sii Mai", lea e mafai ona mauaina i soʻo se faila faila.
  5. Filifiliga: A e manaʻo iai, e mafai ona e faia faila mai le ao e aunoa ma se avanoa - i lenei tulaga, e teuina pea i luga o le Drive, ae mafai ona e tatalaina e aunoa ma se Initaneti. E faia lea mea i le lisi e tasi o loʻo faʻatinoina ai le laiga i lalo - na ona filifili le faila poʻo faila, ona siaki lea o le aitema Avanoa i fafo atu.

    I lenei auala, e mafai ona e download tagata faila mai lau oe lava Drive ma na o le ala i se proprietary talosaga. Mafaufau pe faʻafefea ona e siiina se fesoʻotaʻiga i se faila poʻo se faila mai le teuina a se isi tagata, ae i le vaʻai atu i luma, matou te maitau atu i lenei tulaga e sili atu le faigofie.

  1. Mulimuli i le soʻotaga o loʻo iai pe kopi oe lava ma faapipii i le tuatusi pa o lau fesoʻotaʻiga feaveaʻi, ona kiliki ai lea "Ulufale" luga o le virtual keyboard.
  2. E mafai ona e faʻatu vave i lalo le faila, mo le tali talafeagai. Afai e te vaʻai i le feau "Faʻaletonu. Ua le mafai ona utaina le faila mo le muai vaʻai", pei o la matou faʻataʻitaʻiga, aua e te faʻalogo i ai - o le mafuaʻaga e lapoʻa pe le lagolagoina.
  3. Ina ua oomi le ki Sii mai e aliali mai se faamalama fesili atu ia te oe e filifili se talosaga e faia lenei faiga. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻamau i luga o le igoa o le browser o loʻo e faʻaogaina. Afai e manaʻomia le faʻamaoniga, kiliki Ioe i le faamalama ma le fesili.
  4. O le taimi lava e maeʻa ai, o le faila o le a amata downloading, o le alualu i luma lea e mafai ona e maimoa i totonu o le faasilasilaga laupepa.
  5. I le faaiuga o le gaioiga, pei foi o le tulaga i se tagata Google Drive, o le faila o le a tuu i totonu o se faila "Sii Mai", e alu i le mea e mafai ai ona e faʻaaogaina soʻo se faila faila faila.

IOS

O le kopiina o faila mai le ao teuina i fesili i le iPhone, ma sili atu faʻapitoa lava, i pusa oneone a iOS talosaga, o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le Google Drive client, avanoa mo le faʻapipiʻi mai le Apple App Store.

Sii mai Google Drive mo iOS mai le Apple App Faleoloa

  1. Faʻapipiʻi le Google Drive i le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga i luga, ona tatala ai lea ole talosaga
  2. Tago i faamau Ulufale i luga o le tagata muamua le laupepa matala ma alu i totonu o le tautua faʻaaoga lau Google tala o faʻamatalaga. Afai e iai ni ou faigata i le ulufale, faʻaaoga le fautuaga mai mea e maua i le fesoʻotaʻiga lenei.

    Faitau atili: Alu i totonu ile Google Drive ma le iPhone

  3. Tatala le faʻatonu i luga o le Drive, o mea o loʻo i totonu e tatau ona laʻuina mai i le mea e manatua ai le iOS masini. Latalata i le igoa o faila uma o loo i ai se ata o tulaga tolu, lea e tatau ai ona e maua e piki mai luga o se lisi o gaioiga talafeagai.
  4. Tusi i lalo le lisi o filifiliga i luga, saili le aitema Tatala ma ma tago i ai. Le isi, faatali seʻia maeʻa le tapenaga mo le auina atu i fafo i le teuina o mea taʻavale feaveaʻi (le umi ole faʻagaioiga e faʻalagolago i le ituaiga o download ma lona tele). O le mea ua tupu, o le vaega filifilia o le a foliga mai i lalo, i le faila o le faila o le a tuu.
  5. O isi gaioiga e faʻamanatuina:
    • I le lisi i luga, tata i luga o le ata o le mea faigaluega mo le download faila ua fuafuaina. Lenei e taitai atu ai i le faʻalauiloaina o le filifilia polokalama ma le mauaina o mea na (ua uma ona) download mai le Google Drive.
    • Filifili Sefe i faila ona faʻatino lea ole faʻapolokalama faila e mafai ona galue ma faʻamaumauga download mai le "ao" i luga ole laupepa o le loliina meafaigaluega Faila mai Apple, mamanuina e pulea lelei mea i totonu ole manatua ole masini iOS. Ina ia maeʻa le taotoga, kiliki Faaopopo.

  6. Ma se faʻaopopoga. I le faʻaopopo i le faʻatinoina o laasaga i luga, e taʻitaʻia ai i le laʻuina mai i lalo o faʻamaumauga mai le ao e teuina i se faʻapitoa talosaga, e mafai ona e faʻaaogaina le galuega e sefe ai faila i le manatuaina o lau iOS masini Avanoa i fafo atu. E faapitoa le aoga o lenei mea pe a fai o le tele o faila kopi i le masini, aua o le faʻaopoopoina galuega faʻatonuga e le o tuʻuina atu i le Google Drive app mo iOS.

    • Ina ua uma ona alu i le faʻasino i luga o le Google Drive, faʻasolo i luga le igoa e filifili le faila. Ma, i se puʻupuʻu puʻeina, siaki isi mea i totonu o le faila e te manaʻo e sefe mo le mauaina mai le Apple masini i le leai o se Initaneti sootaga. A maeʻa lau filifiliga, kiliki togi e tolu i le pito i luga o le mata i le itu taumatau.
    • Faatasi ai ma mea o loʻo aliali mai i le pito i lalo o le lisi, filifili Faʻamalosi avanoa i fafo atu. A maeʻa sina taimi, o faʻailoga o le a aliali mai i lalo o igoa faila, faʻailo o lo latou avanoa mai le masini i soʻo se taimi.

A manaʻomia, download le faila e le mai i "lau" Google Drive, ae ala mai i le fesoʻotaʻiga ua saunia e le tautua mo le faʻasoaina atu o tagata i mea o loʻo teuina, i iOS e tatau ona e toe faʻaogaina le faʻaaogaina seisi vaega. Le tele o taimi, o se tasi o faila faila faʻaaoga, faʻaogaina i le galuega o le downloadina o faʻamaumauga mai fesootaiga. I la matou faʻataʻitaʻiga, o le lauiloa lea o le Explorer mo masini Apple - Pepa aloaia.

Sii mai Pepa mai le Readdle mai le Apple App Store

O sitepu o loʻo faamatalaina i lalo e aoga na i sootaga i faila tagata taʻitoʻatasi (e leai se auala e download ai se faila i luga o le iOS masini)! E tatau foi ona mafaufau i le faiga o le download - mo nisi vaega o faʻamaumauga e le aoga le metotia!

  1. Kopi le sootaga i le faila mai Google Drive mai mea na e mauaina ai (imeli, avefeau, browser, ma isi). Ina ia faia lenei mea, uumi le fetaomi i luga o le tuatusi e tatala ai le gaioiga menu ma filifili Kopi Sootaga.
  2. Faaoso pepa ma alu i le fausia-i Tagata suʻesuʻe 'upega tafaʻilagi paʻi i aikona Tapasa i le pito i lalo taumatau o le laupepa autu o le talosaga.
  3. Ua leva le taimi e lolomi ai i le malae "Alu i le tuatusi" valaau faamau Faapipiipopo ona tata lea "Alu" luga o le virtual keyboard.
  4. Oomi le ki Sii mai i le pito i luga o le itulau itulau e tatala. Afai o le faila o loʻo faʻailoaina i se tele lapoa, ona matou o ai lea i se itulau ma se faʻaaliga e le mafai ona siaki mo siama - kiliki ii "Sii Mai Pea". I le isi laupepa Sefe faila a manaʻomia, sui le igoa faila ma filifili le auala e agai i ai. Le isi popo Faia.
  5. E tumau pea e faʻatali mo le download e maeʻa - oe mafai ona vaʻaia le gaioiga e ala i le faʻapaʻiina o le aikona "Sii Mai" i le pito i lalo o le lau. O le faila faila o loʻo maua lea i le faʻatonu ua faʻasino i le laasaga i luga, e mafai ona maua e ala ile alu i le vaega "Pepa aloaia" faila faila.
  6. E pei ona e vaʻaia, o le mafai e download mea i totonu o le Google Drive i telefoni feaveaʻi e tau le gata (aemaise i le tulaga o iOS), faʻatusatusa i le fofo i lenei faʻafitauli i luga o se komepiuta. I le taimi lava e tasi, ina ua uma ona aʻoaʻoina masani togafiti faigofie, ua mafai ona sefe le toeitiiti lava o ni faila mai le ao teuina i totonu o mea e manatua ai se telefoni poʻo se papamaa.

Faaiuga

O lenei ua e iloa tonu le auala e faʻapipiʻi ai faila a le tagata lava ia ma faʻapena uma faila ma faʻamaumauga mai Google Drive.E mafai ona faia lenei mea i luga o soʻo se masini, pe o se komupiuta, laptop, smartphone poʻo le tablet, ma e pau lava le mea e manaʻomia ai o le ulufale atu i le Initaneti ma tuʻusaʻo i le ao e teuina ai nofoaga poʻo se faʻapitoa talosaga, e ui lava i le tulaga o iOS, mea e ono meafaigaluega meafaigaluega. Matou te faamoemoe o lenei mea na aoga ia te oe.

Pin
Send
Share
Send