Faʻatauina ole palota ile VK

Pin
Send
Share
Send

I le faʻaopopoga o rubles masani i le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, e mafai e tagata uma ona mauaina se tupe lautele "Leo"e mafai ai ona e totogiina le tele o tautua i totonu I totonu o le tusiga o lenei tusitusiga, o le a tatou talanoa e uiga i le faʻagaioiga o le mauaina o se tuʻutuʻuga tupe e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o upega tafaʻilagi meafaigaluega.

Faʻatau VK palota

Ae le i faʻatauina o palota VKontakte, e tatau ona e faʻaeteete faʻalelei oe lava i foliga o le faʻaaogaina o lenei tupe, talu ai e le mafai ona toe liua i rubles pe faʻaalu i luga o nisi totogi totogi auaunaga e pei o faʻasalalauga. I le filifilia o lenei vaega, e taua foi le amanaia o le avanoa e maua fua ai tupe e ala i le faʻatinoina o galuega faʻapitoa i luga o le upega tafailagi.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona momoliina o palota i sau uo VK

Metotia 1: Faʻatau palota

Mo le mauaina o palota VKontakte, e tatau ona e faʻaogaina atoa le faʻasalalauga o fesoʻotaʻiga lautele, talu ai e le lagolagoina e le ofisa faʻapitoa poʻo le upega tafaʻilagi lenei galuega. O le faʻatauga lava ia e faigofie tele i ni nai laʻasaga.

  1. Tatala le vaega i totonu o le vaega autu o le VK nofoaga Laʻu Itulau ma kiliki i le ata faʻa ata i le pito i luga pito i luga.

    Mai le lisi na faʻaalia, filifili "Tulaga". Faʻamolemole matau e mafai ona e alu i le vaega faʻaalia i le taimi o le faʻagaioiga o se faʻatau faapitoa.

  2. O le lisi i luga o le itu taumatau o le itulau "Tulaga" alu i le tab "Totogiina, Saofaga, Totogi". O iinei e mafai ona e mauaina faʻamatalaga auiliili i le faʻaaogaina o palota, faʻapea foi ma le faitau i le laisene maliega.
  3. Kiliki le ki "Toe tuu i luga" ma filifili le sili ona talafeagai metotia faʻapitoa.
  4. Faʻailoa le numera o palota e te manaʻo e mauaina. E mafai ona faia lea pe a faʻaaogaina ai le lisi lisi poʻo i le filifiliina o le aofaʻi pe a le tau.

    O filifiliga uma, a aunoa ma le faʻatagaina, ono manaʻomia oe e ulufale i se tusi faʻamaonia ua lafo i le numera numera telefoni.

    A maeʻa le toe faʻatumu, o le a faʻailoa atu le faʻaaliga i le poloka "Totogi" i luga o le itulau lava ia i le vaega vaega.

I tua atu o mea uma o loʻo i luga, o nisi o peimeni faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, QIWI, faʻatagaina oe e faʻatau ni palota e aunoa ma le asia VKontakte. Ae ui i lea, e sili le faia o lenei mea e ala i agafesootai lava ia.

Metotia 2: Maua fua

O se tasi o auala e toe faʻatumu ai le teugatupe, e matua ese lava ma le isi, o le faʻaopopoina o palota i le faʻamaeʻaina o le tele o galuega. Laititi le latou numera e matua faʻatapulaʻa ma e masani ona o mai i lalo i le lesitala i se faʻalapotopotoga. Ma le isi, i nisi tulaga, e mafai ona maua le tele o palota e leai se totogi.

  1. Mai le lisi o teuga tupe filifili, filifili "Ofo faapitoa".
  2. Faʻalagolago i faʻamaumauga faʻamatalaina i lau faʻamatalaga faʻaoga, faapea ma gaioiga i luga o agafesootai VKontakte, tele galuega o le a aliali mai iinei. Kiliki i le poloka ma le filifiliga oe te manaʻo.
  3. Kiliki le ki "Alu i le upega tafailagi ''. Vave faitau le faʻatino manaʻoga.

    Faʻaaliga: Talu ai e tele ituaiga o galuega, matou te le taofia le gauai atu ia latou mau.

  4. A toe taliu mai i le itulau VK, o le aofaʻi o palota o le a tuʻuina atu i lau teugatupe.

Pe a faia se tele o galuega, o mea fou e ono le aliali mai mo se umi taimi. Manatua lenei mea pe a faʻafuaseʻi ona maua se avanoa.

Faaiuga

I le gasologa o matou faʻatonuga i aso nei, sa matou taumafai e talanoa i mea uma e fesoʻotaʻi ma le toe faʻatutuina o le palota palota i totonu o le social network VKontakte. Afai o iai pea au fesili e uiga i le autu, o le a matou fiafia e fesoasoani i manatu i lalo o le tusitusiga.

Pin
Send
Share
Send