Fausia VK fuʻa

Pin
Send
Share
Send

Faʻasalalauga i luga o agafesootai VKontakte faʻatagaina oe e faʻateleina le lauiloa o le tele o itulau e ala i le tosoina o tagata fou faʻaaogaina faʻaaliga faʻapitoa. O le tele o latou o ni fuʻa. I le gasologa o lenei tusitusiga aso, o le a tatou talanoa e uiga i vaega uma o le fausiaina ma tuʻuina atu faʻasalalauga o lenei ituaiga.

Fausia se VK fuʻa

O le a matou vaevaeina le tulaga atoa o le fausiaina o le VKontakte banner i totonu o le lua laasaga. Faavae i luga o manaʻoga mo le iʻuga, oe mafai faamisi se tasi o latou pe faʻaaoga naʻo ni nai fautuaga. I lenei tulaga, manatu faapitoa e tatau ona totogi i le faʻapipiʻi, talu ai o le fausiaina o ata faʻataʻitaʻi, mo le tele o vaega, o se faʻasologa fausiaina.

Laasaga 1: Fausia

Muamua e tatau ona e faia se ata mo le fuʻa ma se tasi o faʻatagaina talafeagai. E lima filifiliga i le atoa:

  • Laititi - 145x85px;
  • Lotoa - 145x145px;
  • Tele - 145x165px;
  • Tulaga faʻapitoa - 256x256px;
  • Laulau ata - 560x315px.

O nisi fesuiaiga o fuʻa faʻasalalauga e ono eseese lautele, lea e sili ona moni mo le lautele faʻasalalau pou. Ona o lenei mea, a o le i galulue ma le ata vaega, e sili le suʻesuʻeina o faʻatonuga mo le faia o faʻasalalauga ma iloa muamua atu le faʻatulagaina o faʻasalalauga. A maeʻa, e mafai foʻi ona faʻagaoioi nisi gaioiga.

Vaai foi: Fausia se fuʻa mo se aufaʻatau polokalame

Le filifiliga sili ona lelei sui mo le VKontakte fuʻa o le Adobe Photoshop ona o le iai o le faʻalauteleina o numera o meafaigaluega e faʻatagaina oe e te faʻailo lelei le potu faigaluega mo le tuʻuina o elemene mamanu. O loʻo i ai foi ni faʻamatalaga analog o lenei polokalama, e aofia ai ma tautua faʻapitoa i luga ole laiga.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻafefea ona fai se fuʻa i luga ole laiga
Photoshop Faʻamatalaga

Mo le faʻafaigofieina, e mafai ona e faʻaogaina ma le naunautai faʻaiuga, lea e tatau ona faʻaitiitia aʻo leʻi sefe.

I le avea o se tala i tua mo le fuʻa, e tatau ona e faʻaopopo ata e faʻaalia atoatoa ai le aano o le faʻalauiloaina o mea. I se faaopoopoga, o le mamanu e tatau ona tulaga ese. O isi taimi e mafai ona e mafaufau i le masani o le mamanu masani poʻo le lalelei i le pe.

Ole manatu taua e tatau ona totogi ile faʻatumuina ole fale faigaluega. A o faʻasalalauga mo taʻaloga poʻo ni mea aoga e mafai ona tuʻufaʻatasi atoa le tasi ata, e sili atu se alalafaga poʻo se faleoloa ona faʻasalalau atu ma se faʻailoga vaaia o le oloa. O se aitia sili o le tuʻuina lea o se kamupani se kamupani poʻo se faʻailoga oloa.

E mafai ona faʻatapulaʻa oe lava i ni nai aikona ma tusitusiga i mea i totonu, tuʻu saʻo pe aisea e tatau ona faʻalogo le tagata faʻaaoga i lau faʻasalalauga.

I le tele o tulaga, e mafai ona e faia le fuʻa teisi provocative ala i le faʻaopopoina elemene ma se malamalama malamalama tausaga. O se auala sili lea e faʻalogo iai tagata. Peitai, ina ia alo ese mai faʻafitauli ma le pulega, aua nei galo e setiina se tausaga faʻatapulaʻaina mo le aofia e faʻaalia le faʻasalalauga i le lumanaʻi.

Laasaga 2: Nofoaga

Ona o le mea moni o le mafuaʻaga autu o VKontakte fuʻa, pei o isi 'upega tafaʻilagi, o le faʻasalalauina nisi o itulau, e tatau ona e faʻaavanoaina le aoga talafeagai e tuʻu ai. E ono manaʻomia mea faʻapitoa tupe. I nisi auiliiliga, o lenei mataupu na faʻailoaina e tatou i le isi mataupu.

Faitau atili: Fausia se VK account

  1. Alu i le vaega i le vaega autu autu o VK "Faʻasalalauga".
  2. Lenei e tatau ona e filifilia se faʻailoga caption "Faʻasalalauga faʻasalalauga".
  3. Kiliki Fausia le Ado e alu e faʻatonutonu le faʻasalalauga.
  4. Mai i filifiliga na faʻaalia, filifili le ituaiga faʻasalalauga. E pei ona taʻua muamua, faʻalagolago i lau filifiliga, o lapisi taliaina e ono eseese.
  5. I le mulimulitaia o faʻatonuga na saunia e matou i le fesoʻotaʻiga luga, faʻatu se faʻasalalauga.
  6. I le poloka "Fuafuaga" filifili se tasi o maua Faʻamatalaga o Faʻaliga. O nisi taimi o lenei mea e mafai ona aʻafia ai le tau o le nofoaga.

    Fetaomi faamau Tuʻu i luga le ata ma filifili le faʻavaʻa o le faila faila. I le taimi lava e tasi, aua e te le amanaʻia le VK tip e uiga ile faʻatagaina filifiliga ma faila faila.

    O le ala o le filifilia ma utaina se ata e le ese mai se tutusa faʻasologa i tulaga o ata masani.

    Vaʻai foi: Faʻaopopo se ata VK

    E mafai ona e filifilia le faʻaalia mai le ata, pe afai e sili atu i lo le sili atu manatu fautuaina fua faatatau.

  7. A uma ona teu le ata
    aliali mai i le itu taumatau o le faʻasalalauga teuteuina itulau. Taimi nei e tatau ona faʻatumuina faʻatumu fanua o loʻo totoe ma fai se faʻaeʻe ma totogi.

O le taualumaga mo le faʻatulagaina o faʻasalalauga mo le vaega VKontakte na talanoaina auiliili i se isi tusitusiga mai le fesoʻotaʻiga lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona tuʻu faʻapitoa i faʻasalalauga i le VK group

Faaiuga

A uma ona faitau a matou faʻatonuga, e faigofie lava ona e fauina, mautu ona faʻatonutonu ma faʻasalalau se VK banner. Mo le faʻamalamalamaina o nisi vaega i le autu o le tusitusiga, faʻamolemole e faʻafesoʻotaʻi matou i manatu o loʻo i lalo.

Pin
Send
Share
Send