Faʻafefea ona e vaʻaia Kata Faʻasao faʻasaoina i Google Chrome

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o mea sili ona aoga a le Google Chrome o le upu faʻasaoina vaega. O lenei faʻataga, a o toe faʻatagaina i luga o le '' upega tafaʻilagi, aua le maʻimau taimi e ulufale ai i se username ma password, aua O nei faʻamatalaga e suia e le browser. I se faʻaopopoga, pe a manaʻomia, e faigofie ona e vaʻai i upu pasi i le Google Chrome.

Faʻafefea ona e vaʻavaʻaia faʻasaoina passwords i Chrome

O le faʻasaoina o faʻamatalaga upu i totonu o le Google Chrome o se tulaga saogalemu tele, pei lava ua puipuia uma lemu. Ae afai e faʻafuaseʻi ona e manaʻomia ona e iloa le nofoaga o loʻo teuina passwords i Chrome, ona matou mafaufau lea o lenei faʻasologa i auiliiliga i lalo ifo. I le avea ai o se tulafono, e avea lenei mea e tatau ai pe a galo le upu faataga ma le autofill pepa e le galue pe o le 'upega tafaʻilagi ua i ai le faʻatagaina, ae o loʻo manaʻomia e ulufale i le faʻaaogaina o faʻamatalaga e tasi mai se telefoni poʻo se isi masini.

Metotia 1: Suʻesuʻega tulaga

Le auala masani e vaʻai ai i se faʻamatalaga e te sefe i lenei 'upega tafaʻilagi. I le taimi lava lea e tasi, ua uma ona faʻamamaina passwords e faʻatonutonu pe a maeʻa ona maeʻa fufulu / toe tuʻu mai o le Chrome o le a le faʻaalia iina.

  1. Tatala le lisi ma alu i le "Tulaga".
  2. I le poloka muamua, alu i le vaega Upu fai upu.
  3. Oe e vaʻai i le lisi atoa o 'upega tafaʻilagi na faʻasaoina ai au passwords i luga o lenei komepiuta. Afai o login o loʻo i le lautele, ona e vaʻaia lea o le faʻamatalaga, kiliki i le moli mata.
  4. Oe o le a manaʻomia e ulufale i lau Google / Windows faʻamatalaga faʻamatalaga, tusa lava pe e te le ulufale i le saogalemu puipuiga pe a amata le OS. I le Windows 10, o loʻo faʻatinoina o se pepa faʻatumu i lalo. I se tulaga lautele, o le taualumaga na faia e puipuia ai faʻamatalaga faʻalilolilo mai tagata e i ai lau PC ma browser, e aofia ai.
  5. A maeʻa ona ulufale atu i faʻamatalaga manaʻomia, o le faʻamatalaga mo le nofoaga sa filifilia muamua, o le a faʻaalia, ma o mata o le mata o le a sopoia atu i fafo. I le toe kiliki i ai, e te toe nana le upu faataga, lea, e ui i lea, e le toe vaaia i le taimi lava pe a uma ona tapuni le faʻatulagaina tab. Ina ia matamata le lona lua ma sosoʻo upu faʻatupu, e tatau ona e ulu atu i lau Windows faʻamatalaga faʻamatalaga i taimi uma.

Aua nei galo pe a fai sa e faʻaaogaina synchronization muamua, o nisi upu faataga mafai ona teuina i le ao. I le avea ai o se tulafono, e talafeagai lenei mo tagata e le oʻo i totonu o le latou Google tala pe a toe tuʻuina le browser / faʻagaioia faiga. Aua neʻi galo Faʻatino Sync, lea e faia foi i le browser nofoaga:

Vaai foi: Fausia se Google Account

Metotia 2: Google Teugatupe Itulau

E le gata i lea, o faʻamatalaga e mafai ona vaʻaia i luga o le initaneti i totonu o lau Google account. E masani lava, o lenei metotia na o le talafeagai mo i latou oe na faia muamua se Google tala. O le lelei o lenei metotia o itu nei faʻatapulaʻaina: o le a e vaʻai uma i faʻamatalaga sa sefe i lau Google talaaga; e le gata i lea, o faʻamatalaga e teu i isi masini, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le telefonipoto ma le tablet, o le a faʻaalia.

  1. Alu i le vaega Upu fai upu i le auala faʻamatalaina luga.
  2. Kiliki i luga ole sootaga Google Teugatupe mai le laina o le faʻamatalaga e uiga i le vaʻavaʻaia ma le faʻatautaia o au lava faʻamatalaga.
  3. Ulufale upu faataga mo lau teugatupe.
  4. Vaʻaia uma numera saogalemu e faigofie nai lo le Metotia 1: talu ai ua e ulufale i lau Google tala, e te le manaʻomia le ulufale i Windows faʻamaumauga i taimi uma. O le mea lea, i le kilikiina o mata mata, e mafai ona faigofie ona e vaʻaia soʻo se tuʻufaʻatasia e te ulufale mai i nofoaga o fiafia.

O lenei ua e iloa faʻapefea ona e vaʻavaʻai passwords teuina i Google Chrome. Afai e te fuafua e toe tuʻu le upega tafailagi, aua neʻi galo e faʻaliliu le taimi muamua, ina ia aua neʻi leiloa uma na faʻasaoina faʻaavanoaina mo le ulufale atu i upega tafailagi.

Pin
Send
Share
Send