Vaʻai le laupapa laupapa i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

O le laupapa laupapa (BO) o se tasi o mea sili ona taua meafaigaluega o faʻagaioioia auala e faʻafaigofieina le kopiina ma le fesiitaiga o soʻo se mea, e le o se mea e taʻu o le tusitusi, faʻamatalaga. O le tulaga masani, e mafai ona e faapipii naʻo le mulimuli kopi kopi faʻamaumauga, ma o le mea ua uma ona faʻapipiʻi o le a soloia mai le laupapa laupapa. E moni, e le talafeagai tele lenei mea mo tagata e fegalegaleai vavalalata ma le tele o faʻamatalaga e manaʻomia le tufatufaina atu i totonu o polokalame poʻo i le Windows lava ia. I lenei mataupu, isi avanoa mo le vaʻaia o BOs o le a fesoasoani tele, ma o le a sili atu ona tatou taulai atu ia i latou.

Vaʻai le laupapa laupapa i le Windows 10

O tagata amataina e le tatau ona faʻagaloina le le masani masani e mafai ona vaʻavaʻai i le kilipa - faʻapipiʻi le kopi faila i totonu o le polokalame lea e lagolagoina lenei faʻatulagaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻapipiʻiina tusitusiga, e mafai ona e vaʻai i ai i le faʻapipiʻi i se tusitusiga i le polokalame o loʻo tamoe poʻo se tusitusiga foʻi. O le kopiina ata e sili ona faigofie e tatala i Paint, ma o le atoa faila ua faʻaofi i totonu o se faʻamatalaga talafeagai a Windows - i se faila poʻo luga o le laupepa. Mo le lua muamua mataupu, e sili ona faigofie le faʻaaogaina o se uila ala laupapa Ctrl + V (pe "Faʻatonutonuina"/"Faʻatonutonuina" - Faapipii), ma mo le mea mulimuli - valaau le anotusi menu ma faʻaaoga le tapulaʻa Faapipii.

Ua leva ona tutu ma ua masani lelei tagata faʻaaogaina o le Windows faʻaaogaina faiga manatua le puipuia o le laupapa laupapa - e le mafai ona e vaʻaia i lona talaʻaga, o le mafuaʻaga lea e le itiiti ifo i nisi taimi faʻamatalaga taua e leiloa na kopi ai le tagata faʻaaoga ae galo ia sefe. Mo i latou sa manaʻomia e fesuiaʻi i le va o faʻamaumauga kopiina i le BO, sa tatau ona latou faʻapipiʻi ni isi vaega talosaga na teuina le kopi faʻasolopito. I le "top ten" e mafai ona e faia e aunoa ma ia, talu ai ua faʻaopopoina e le au Windows le faʻapitoa foliga vaʻaia. Ae ui i lea, e le mafai e se tasi ona maitauina i le tulaga o galuega ma o loʻo maualalo pea lava i leisi vaega pei o isi. I lenei mataupu o le a tatou iloiloina uma filifiliga, ma o le ae faʻatusatusa ma filifilia le sili ona talafeagai mo oe lava.

Metotia 1: Tolu Vaega Polokalama

E pei ona taʻua i luga, o polokalame mai le tele o tagata atiaʻe ua i ai le tele o agavaʻa, faʻafetai i tagata e le gata e mafai ona vaʻavaʻai i nai mea mulimuli na kopiina, ae o le faʻailoga foʻi faʻamaumauga taua, faia atoa laupepa ma i latou, ulufale i talaʻaga mai le muamua faʻaaogaina ma faʻaleleia atili a latou fegalegaleaiga ma le BO e isi metotia.

O se tasi o polokalame lauiloa e faʻamaonia lava o Clipdiary. E multifungsi, lea e faʻaopopo i le mea o loʻo i luga, o loʻo i ai foʻi le faʻapipiʻiina o tusitusiga ma mea e le i faʻaaoga i le filifiliga a le tagata faʻaaoga, o le fausiaina o templates, o le toe faʻaleleia o le faʻataʻitaʻoina o kopi faʻapitoa, vaʻaia o faʻamatalaga na tuʻuina i luga o le laupapa laupapa ma le siakiina fetuutuunai. Ae paga lea, e le o maua fua le polokalama, ae ua i ai le 60 aso aso faʻataʻitaʻi, e fesoasoani e malamalama ai pe aoga le faʻatau atu i se tulaga faifai pea.

Sii Clipdiary mai le tulaga aloaia itulau

  1. Tikia ma faʻapipiʻi le polokalama i le masani auala, ona tamoe ai lea.
  2. Faʻamaea le uluaʻi setiina mo le lumanaʻi. E taua le taʻu i le taimi lava lena mea kopi uma mea ua taʻua o le "kilipa" iinei.
  3. I le faamalama muamua, e te manaʻomia le filifilia o se keyboard auala 'alo e tatala vave le Clipdiary faamalama. Tuu le faʻatau masani pe seti e pei ona manaʻo. O le siaki tusi e aofia ai le lagolago mo le manumalo ki, lea e puipuia mai faʻasoesa tuʻufaʻatasia o se tuʻufaʻatasiga. E amata foi le tusi apalai mai le fata Windows, le mea e malepe ai tusa a e te kiliki i luga o le koluse.
  4. Faitau faʻatonuga puʻupuʻu mo le faʻaaogaina ma alu atili.
  5. Ole taimi nei ole a ofo e faataitai. Faaaoga le fautuaga pe siaki le pusa i autafa “Na ou malamalama lelei ile faiga ole polokalame” ma alu i le isi laasaga.
  6. Ina ia vave tuu mea i luga o le laupapa, faia i latou malosi, o le polokalama e ofoina atu e seti lua keyboard auala 'alo.
  7. Ina ia faʻamautuina le malamalama fou, toe amata le itulau faʻataʻitaʻi.
  8. Faauma le seti.
  9. Oe o le a vaai i le autu Clipdiary faamalama. Lenei, le lisi mai lea tuai i lea fou o le a teuina le talaʻaga o au kopi uma. O le talosaga e manatua e le gata tusitusiga, ae o isi foʻi elemene: fesoʻotaʻiga, ata ma isi faila multimedia, atoa folau.
  10. Le faʻaaogaina o le ki faʻapitoa muamua tuʻufaʻatasiga, e mafai ona e puleaina uma le sefe. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia tuʻu se tasi o faʻamaumauga tuai i luga o le laupapa laupapa, filifili i ai ma le agavale agavale kiliki ma kiliki Ctrl + C. O le aitema o le a kopiina, ma o le polokalama faʻamalama o le a tapunia. O lenei e mafai ona faʻaofi i le mea e te manaʻomia.

    Ina ia faʻaofi vave i totonu se faʻapitoa talosaga, e te manaʻomia le faia o lenei faʻamalama toaga (sui i ai), ona tamoe lea o le Clipdiary (e ala i le masani ai, Ctrl + aso faʻa pe mai le fata. Faʻamamafa le manaʻomia ulufale ma LMB ma fetaomi Ulufale - e vave ona aliali mai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Notepad, pe a fai e te manaʻomia e faʻaopopo tusitusiga i ai iina.

    O le isi taimi e te amata ai i totonu o le sauniga Windows e tasi, o le ae vaʻai o le kopi faila o le a faʻailoaina i mataitusi tetele - o le a faʻailo uma le teu "kilipa" uma e te tuʻuina i luga o le laupapa laupapa.

  11. O le kopiina o ata atonu e fai sina faigata. Mo nisi mafuaʻaga, Clipdiary e le kopiina ata i ni tulaga masani, ae na o pe a fai o le ata e sefe i luga o le PC ma o le faiga lava ia e tupu e ala i le vaʻaiga o le polokalame lea o loʻo tatala ai.

    O le ata o loʻo tuʻuina i luga o le laupapa laupapa e avanoa mo le maimoaina, pe a fai e te filifilia i se kiliki se tasi i luga o le LMB, o le a oso lugalaʻe le faʻamalama ma se uluaʻi faʻaaliga o le a aliali mai.

Faatasi ai ma isi vaega e manatu e faʻaopopo, e mafai ona e faigofie ona e mauaina naʻo oe ma faʻamasani le polokalama mo oe.

I le faʻatusa o lenei tusi talosaga, matou te fautua ia le itiiti ifo (ma i nisi auala sili atu) faʻafaigaluegaina fua ma leai se aoga i le tagata o le CLCL ma le Free Clipboard Viewer.

Metotia 2: Fausia-laupapa laupapa

I se tasi o tele faʻafouga, Windows 10 mulimuli ane maua se fausia-i laupapa laupapa vaʻaiga, lea ua faʻaeeina i le na o galuega talafeagai. Naʻo i latou e ana faʻamatalaga o 1809 ma luga atu e mafai ona faʻaaogaina. E ala i le masani, ua uma ona mafai i le seti OS, o lea e te manaʻomia e valaʻau ai ma se faʻapitoa faʻapitoa o ki faʻapolopolo mo lenei.

  1. Fetaomi auala 'alo Manumalo + ve tatala le BO. O mea uma kopi kopi ai o loʻo faʻatonuina i le taimi: mai mea fou i le tuai.
  2. E mafai ona e kopiina soʻo se mea e ala i le scrolling i le lisi ma le uili isumu ma kiliki i luga o le manaʻomia ulufale i le agavale isumu agavale. Peitaʻi, e le tulaʻi i le pito i luga o le lisi, ae tumau lava i lona nofoaga. Ae ui i lea, e mafai ona e faʻaofi i totonu o se polokalama e lagolagoina lenei tulaga.
  3. E taua le iloa pe a uma ona toe amataina le komepiuta, o le tulaga masani Pupuni laupapa ua kilia atoatoa. E lagolagoina le faʻasaoina soʻo se numera o faʻamaumauga e faʻaaoga ai le pine. O lea o le a ia nofo ai pea seia e unensenfa ia te ia i le gaoioiga e tasi. Ae ui i lea, o le a tumau e tusa lava pe e te filifili e tape oe lima le BO log.
  4. Ole ogalaau e kilia i le faamau e tutusa. "Mama uma". Tasi faʻamasinoga e tape i luga o le koluse masani.
  5. O ata e leai ni uluaʻi faʻapitoa, ae na teuina i le avea ai ma nai maitau muamua e fesoasoani ai ia iloa i latou i le lisi lautele.
  6. Tapuni le laupapa laupapa ma le kiliki masani o le agavale tauagavale ise itu i soʻo se mea i luga ole laupepa.

Afai ona o se mafuaʻaga ua le atoatoa ai lau BO, e mafai ona e faʻauluina e aunoa ma ni faʻafitauli.

  1. Tatala "Tapulaa" e ala i se isi filifiliga "Amata".
  2. Alu i le vaega "Ofisa".
  3. Saili ile itu tauagavale "Laupapa ''.
  4. Liliu lenei meafaigaluega ma siaki lona faʻatino e ala i le valaʻauina i luga o lona faamalama ma le ki tuufaatasi taua muamua.

Ua matou suesueina ni auala se lua o le auala e tatala ai le kilipa i le Windows 10. E pei ona e matauina, o laʻua e lua e eseese i la latou tulaga lelei, o lea o le a e le faigata ai le filifilia o le sili ona talafeagai metotia mo le galulue ma le laupapa laupapa.

Pin
Send
Share
Send