O fea o iai le Amataga faila i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

"Startup" poʻo le "Startup" o se aoga aoga a Windows e maua ai le tomai e faʻatautaia ai le faʻalauiloaina otometi o le tulaga faʻataʻitaʻi ma isi polokalame o le vaega lona tolu faʻatasi ai ma le utaina o le faʻagaoioiga faiga. I lona autu, e le gata o se mea faigaluega tuʻufaʻatasia i le OS, ae o le masani ai apalai, o lona uiga ua i ai lona lava tulaga, o lona uiga, o le isi tuʻufaʻatasia faila i luga o le disk. I le tatou tusitusiga i lenei aso o le a tatou faʻailoa ia te oe le mea o i ai le "Amata" laiga ma pe faʻafefea ona ulufale i totonu.

Nofoaga o le Amataga lisi i Windows 10

Pei ona fetaui i soo se meafaitino masani, ole pusa "Amataga" o loʻo tu i luga o le taʻavale lava e tasi o loʻo faʻapipiʻiina le faʻagaioiga sisitema (o le tele o taimi o le C: ). Ole ala ile faʻataʻitaʻiga o le Windows, e pei ona iai muamua, e leai se suiga, e ese lava na o le igoa ole igoa ole komupiuta.

Alu ile faʻasino "Amataga" i auala e lua, ma mo se tasi oi latou e te le manaʻomia le iloa le nofoaga tonu, ma faʻatasi ai ma le igoa o le tagata faʻaoga. Sei o tatou auiliiliina uma i sili auiliiliga.

Metotia 1: Faʻatonu Folau Ala

Lisi "Amataga", o loʻo iai uma polokalame e tamomoe pe a oʻo le polokalame o loʻo faʻagaeetia ai i luga, i le Windows 10 o loʻo tu i le tulaga lea:

C: Tagata faaaoga Username AppData Roaming Microsoft Windows Amata Menu Polokalame Amatamata

E taua le malamalama i le tusi Ma le - O le nei o le igoa o le taʻavale ma Windows faʻapipiʻiina, ma Igoa Igoa - lisi, o le igoa e tatau ona fetaui ma le igoa ole igoa o le PC.

Ina ia ulufale atu i lenei faʻatonu, sui au mea taua i le ala na matou faʻatinoina (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a maeʻa ona kopi i se faila faila muamua) ma faapipii le faʻaiuga i le tuatusi pa "Suʻesuʻe". Le alu, kiliki "Ulufale" po o le taumatau taumatau i le pito o le laina.

A e fia alu e oe ile faila "Amataga", muamua faʻaalia le faʻaaliga o natia faila ma faila i totonu o le polokalama. Sa matou talanoa e uiga i le auala e faia ai lea i se isi tusitusiga.

Faitau atili: Faʻamalosia le faʻaalia o elemene natia i le Windows 10

A e le manaʻo e manatua le auala na tu ai le faʻasino "Amataga", pe mafaufau i lenei filifiliga e fesuiaʻi ai i se mea faigata tele, matou te fautua atu e te faitauina le isi vaega o lenei tusitusiga.

Metotia 2: Poloaiga mo le Tamoʻe faamalama

E mafai ona e mauaina faʻavavevave avanoa i toetoe o soʻo se vaega o le faʻagaioiga faiga, o se mea faigaluega meafaigaluega poʻo le faʻaaogaina o faʻamalama Tamoemamanuina e ulufale ma faatino poloaʻiga eseese. Lelei, o loo i ai foi le tomai e vave alu i le faʻasino "Amataga".

  1. Kiliki "MATUA + R" luga o le keyboard.
  2. Ulufale le faatonugaatigi: amatagaona fetaomi lea Ua lelei pe "Ulufale" mo lona faʻatinoina.
  3. Faila "Amataga" o le a tatalaina i le system window "Suʻesuʻe".
  4. Faaaogaina se meafaigaluega masani Tamoe e alu i le faʻasino "Amataga", e te le gata faʻasaoina le taimi, ae ia faʻasaoina oe foi le faʻafitauli o le manatuaina o le umi tuatusi i le mea o iai.

Talosaga amata pulega

Afai o le galuega e setiina mo oe e le gata o le alu i le faʻasino "Amataga", ae o loʻo i ai foʻi ma le puleaina o lenei galuega, o le sili ona faigofie ma aoga e faʻatino, ae e leʻo le na o lea filifiliga, o le ulufale lea i le polokalame "Filifiliga".

  1. Tatala "Filifiliga" Pupuni, tauagavale-kiliki (LMB) isumu i luga o le ki ki i le lisi Amata pe faʻaaogaina o poloka poloka "FUA + I".
  2. I le faʻamalama e aliali mai i ou luma, alu i le vaega "Talosaga".
  3. I leisi itu, kiliki LMB i luga o le laupepa "Amataga".

  4. Tuusaʻo i lenei vaega "Tapulaa" E mafai ona e filifilia poo le a le talosaga e tamoe ma le system ma e leai. Aʻoaʻo atili e uiga i isi 'auala e mafai ona e faʻatulagaina "Amataga" ma lautele, lelei faʻatautaia lenei aoga, e te mafaia mai i tusitusiga taʻitasi i la matou '' upega tafaʻilagi.

    Nisi faʻamatalaga:
    Faʻaopopo polokalame e amata ai le Windows 10
    Aveʻese polokalama mai le amataga lisi i le "top ten"

Faaiuga

O lenei ua e iloa tonu le mea e iai le faila "Amataga" i komupiuta o loʻo tamoe Windows 10, ma iloa foʻi pe faʻapefea ona i ai i le vave e mafai ai. Matou te faʻamoemoe o lenei mea sa aoga ia te oe ma e leai ni fesili o totoe i le autu na matou suesueina. Afai e i ai nisi, lagona le fesili atu ia i latou i tala.

Pin
Send
Share
Send