Faʻaopopo sina talaʻaga o le Microsoft Word pepa aloaia

Pin
Send
Share
Send

O le mea moni, ua e maitauina pea le auala i totonu o isi faʻalapotopotoga o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o ituaiga uma o pepa ma pepa. O le tele lava o taimi, o loʻo iai a latou tusitusiga o loʻo tusia ai le "Sample". O lenei tusitusiga e mafai ona faia i foliga o se suavai poʻo se faʻavae, ma o lona foliga mai ma le anotusi e mafai ona avea ma soʻo se mea, e le gata i tusitusiga ma ata.

MS Word faʻatagaina oe e faʻaopopo foʻi faʻailoga o loʻo i luga o se tusitusiga tusitusiga, i luga aʻe o le mea autu e iai le nofoaga. O le mea lea, e mafai ona e faʻaalu luga tusitusiga i luga o tusitusiga, faʻaopopo se tagavai, logo poʻo seisi lava igoa. Upu ei ai se seti o tulaga masani tulaga, e mafai foi ona fauina ma faaopoopo lau oe lava. Pe faʻapefea ona faia nei mea uma, ma o le a talanoaina i lalo.

Faʻaopopoina o faʻailoga vai i le Microsoft Word

Ae tatou te leʻi amata mafaufau i le mataupu, o le a le aoga ona faʻamanino poʻo le a le mea faʻavae. Ole ituaiga lea talaʻi ile tusitusiga, e mafai ona faʻalauiloaina e fai ma tusitusiga ma / poʻo se ata. O loʻo toe faʻaalia foi i pepa uma o lea lava ituaiga, lea e faʻapitoa ai se mafuaʻaga faʻapitoa, ma manino ai poʻo le a le ituaiga o pepa, o ai le tagata, ma le mafuaʻaga e manaʻomia ai. O le substrate e mafai ona tautua uma nei faʻamoemoe uma faʻatasi, poʻo nisi o latou taʻitoʻatasi.

Metotia 1: Faʻaopopo se Standard Substrate

  1. Tatala le pepa lea e te manaʻo e faʻaopopo se talaʻaga.

    Tusi: E mafai ona gaogao le pepa pe leai se tusitusiga ua uma ona faʻailogaina.

  2. Alu i le tab "Fuafuaga" ma maua i le ki le i ai "Vaega"ia ua i le kulupu Itulau Talaaga.

    Tusi: I faʻamatalaga o MS Word seʻia oʻo i le 2012, o le meafaigaluega "Vaega" o loʻo i le tab Itulau Lisi, i le Word 2003 - i le laupepa Fausaga ".

    I lomiga lata mai ole Microsoft Word, ma, o le mea lea, i isi talosaga mai le Office suite, le laupepa "Fuafuaga" na lauiloa "Fuafua". Le seti o mea faigaluega faʻaalia i ai tumau tumau.

  3. Kiliki le ki "Vaega" ma filifili le ata talafeagai i se tasi o faʻailoaina vaega:
    • Aveesea
    • Faalilolilo;
    • Faanatinati.

  4. O le tulaga faʻaalia o le a faʻaopopoina i le pepa.

    O se faʻataʻitaʻiga lenei o le a vaʻai le tala faʻatasi ma tusitusiga:

  5. E le mafai ona suia le substrate, ae e ese mai ai, e mafai ona e faia i ni kiliki i se isi kiliki, e ese le tulaga ese.O le auala e faia ai lenei mea o le a faʻamatalaina mulimuli ane.

Metotia 2: Fausia Lou Lava Meaʻai Lava

E toaitiiti tagata e manaʻo e faʻatapulaʻa latou lava i le faʻatulagaina o seti o loʻo avanoa i Word. O se mea lelei e faapea, o tagata atiaʻe lenei tusitusiga faʻatonutonu na maua le avanoa e fausia ai a latou lava faʻavae.

  1. Alu i le tab "Fuafuaga" (Fausaga " i le Upu 2003, Itulau Lisi i le Upu 2007 - 2010).
  2. I le vaega Itulau Talaaga fetaomi le faamau "Vaega".

  3. I le pop-up menu, filifili Lagolago tu.

  4. Ulu atu i faʻamatalaga taua ma faia ni tulaga talafeagai i le faʻatalanoaga pusa e faʻaali.

    • Filifili mea e te manaʻo e faʻaoga mo le vaega - o se ata poʻo se mau. Afai o le ata lea, taʻu mai le fua manaʻomia;
    • Afai e te manaʻo e faʻaopopoina se tusitusiga e fai ma faʻavae, filifili "Tusitusiga", faʻailoa le gagana na faʻaaogaina, ulufale i le tusitusiga o le tusitusiga, filifili le fon, seti le manaʻomia le lapoʻa ma le lanu, ae maitau foi le tulaga - tafatafa pe faʻataoto;
    • Fetaomi le "Lelei" faamau e alu ese ai mai le watermark fausia faiga.

    O se faʻataʻitaʻiga lea o se tuʻaiga masani:

Fofo i faafitauli faigata

O i na tupu le tusitusiga i totonu o le tusitusiga atoa poʻo se vaega o faʻaluaina luga o le faʻaopoopoga tua. O le mafuaaga mo lenei e faigofie tele - a faʻaoga ua faʻaaogaina i le tusitusiga (e masani lava ona paʻepaʻe, "le vaaia"). E foliga pei o lenei:

O le maitauina e iai taimi e aliali mai ai le faʻatumu "oute leai se mea", o lona uiga, e mafai ona e mautinoa e te le faʻaogaina i le tusitusiga, o loʻo e faʻaaogaina se masani poʻo naʻo se sitaili lauiloa (poʻo le font). Ae e ui lava i lenei tulaga, o le faʻafitauli ma le vaʻaia (sili atu, o le le lava) o le mea e mafai ai ona faia lava ia lagona, e le gata o le faila download mai i le Initaneti poʻo le tusitusiga kopi mai i se mea.

Pau lava le tali i lenei tulaga o le faʻamuta o lenei faʻatumu mo le tusitusiga. Ua faia lenei tulaga

  1. Filifili upu e faʻaalu le pito i tua i le oomiina "CTRL + A" pe faʻaaoga le isumu mo nei faʻamoemoe.
  2. I le laupepa "Fale", i le pusa meafaigaluega "Palakalafa" kiliki i le ki "Faʻatumu" ma filifili i le lisi e faʻaali "Leai se lanu".
  3. Paʻepaʻe, e ui ina le faʻaalia, o le faʻatumu o le tusitusiga o le a aveʻesea, pe a maeʻa le faʻalauiloa o talaaga.
  4. O nisi taimi o nei gaioiga e le lava, o lea, e manaʻomia faʻapitoa foi e tape le faʻatulagaina. Moni, i le galulue faatasi ma lavelave, ua uma ona faʻatulafonoina ma "aumaia i le mafaufau" pepa aloaia, o sea gaioiga e mafai ona taua. Ae, pe a fai o le vaʻaiga o le mea e sili ona taua mo oe, ma oe faia le faila faila oe lava, o le a le faigata e toe faafoi atu i lona tulaga muamua.

  1. Filifili le mau e faʻaalu le pito i tua (i la matou faʻataʻitaʻiga, le parakalafa lona lua o loʻo i lalo) ma kiliki i le faʻamau "Faʻamama uma ituaiga"tu i totonu o le meafaigaluega poloka Faʻapitoa afifi "Fale".
  2. E pei ona e vaʻai mai i le faʻailo i lalo ifo, o lenei gaioiga e le gata o le a aveese ai le faʻatumu o le lanu mo le tusitusiga, ae ia suia foi le lapoʻa ma le fon lava ia i le ua faʻapipiʻi i le Upu e le faʻaletonu. Pau le mea e manaʻomia e oe i le mea lea o le toe faʻafoʻi mai i le tulaga sa i ai muamua, ae ia e mautinoa ia mautinoa e le toe faʻaaogaina le mau i le tusitusiga.

Faaiuga

Na o le pau lena, o lea ua e iloa le faʻafefiloi o tusitusiga i luga o tusitusiga i le Microsoft Word, sili atu tonu, pe faʻapefea ona faʻaopopo se faʻatonuga e lagolagoina se pepa pe fausia oe lava. Sa matou talanoa foi e uiga i le auala e foia ai le ono faʻaalia faʻafitauli. Matou te talosia o lenei mea e aoga ia te oe ma fesoasoani e fofo le faʻafitauli.

Pin
Send
Share
Send