Faapipiiina o le D-Link DIR-620 router

Pin
Send
Share
Send

O le router o le DIR-620 model o le D-Link kamupani ua saunia mo galuega toetoe lava tutusa i le isi auala e pei o isi sui o lenei faʻasologa. Ae o le mea o loʻo iai le router o loʻo fesiligia o le i ai lea o isi faʻaopoopoga o galuega e maua ai le sili atu fetuʻutuʻuga o lau oe fesoʻotaʻiga ma le faʻaaogaina o mea faʻapitoa. Le asō o le a matou taumafai e faʻamatala le faʻatulagaina o nei mea faigaluega ia auiliili faʻapitoa e mafai ai, ma paʻi atu i luga o tulaga talafeagai uma.

Sauniuniga Gaoioiga

A maeʻa ona faʻatau atu, tuʻu i lalo le masini ma tuʻu i se nofoaga lelei. Ua poloka le faʻailo e puipui sima ma faʻaaoga galuega eletise e pei o se mea faʻaalu. Mafaufau i mea nei pe a filifilia se nofoaga. O le umi o le fesoʻotaʻiga uaea e tatau foi ona lava e pasi mai le router i le PC.

Gauai atu ile laupepa pito i tua ole masini. O luga uma o fesoʻotaʻiga o loʻo iai, e tofu lava le tagata ma lana tusi tusitusi, e faʻafaigofie ai le soʻotaga. O iina e te maua ai laina LAN e fa, tasi WAN, lea e faʻailoga i samasama, USB ma se fesoʻotaʻiga mo le faʻafesoʻotaʻia o le uaea eletise.

O le router o le a faʻaaogaina le TCP / IPv4 faʻataʻitaʻiga faʻafeiloaʻiga faʻatatau, o tapulaʻa o ia mea e tatau ona siakiina e ala i le faʻagaioiga o le mauaina o le IP ma DNS sa faia otometi.

Matou te fautua atu e te faitau i le faʻamatalaga i luga o le fesoʻotaʻiga lalo ia malamalama pe faʻafefea ona tutoʻatasi tutoatasi ma suia tulaga taua o lenei maliega i Windows.

Faitau sili: Windows 7 Network Seti

Lenei ua saunia le masini mo le faʻatulagaina, ona tatou talanoa lea pe faʻapefea ona fai lelei lenei mea.

Fetuunai le D-Link DIR-620 router

O le D-Link DIR-620 e lua faʻaaliga o le upega tafailagi, e faʻamoemoe i le faʻapipiʻiina o firmware. Toeititi lava a latou eseesega e mafai ona taʻua o foliga. O le a matou faʻatautaia le faʻasaʻoina e ala i le laiga lata mai, ma afai e te iai se isi faʻapipiʻi, e tatau lava ona e mauaina ni mea faapena ma seti a latou taua, toe fai tatou faʻatonuga.

Ulufale i totonu o le upega tafailagi muamua. Ua faia lenei mea e pei o lenei:

  1. Faʻalauiloa se 'upega tafaʻilagi upega tafaʻilagi, i le tuatusi pa, faʻailo192.168.0.1ma oomi le ki Ulufale. I le faiga e faʻaalia, fesili mo se username ma upu faataga i laina uma e lua, faamaotipulema faʻamaonia le gaioiga.
  2. Suia le gagana autu i le e manaʻomia i le faʻaaogaina o le ki talafeagai i le pito i luga o le faʻamalama.

O lenei ua iai sau filifiliga o se tasi o le lua ituaiga faʻasologa. Muamua o le a sili sili ona lelei mo tagata fou e le manaʻomia le manaʻomia e fetuunai se mea mo i latou lava ma ua latou faʻamalieina i le tulaga masani tulaga 'upega tafaʻilagi. Le auala lona lua - tusi lesona, e mafai ai ona e fetuʻunaʻia le taua i itu taʻitasi, faia le faiga e auiliili e mafai ai. Filifili le talafeagai filifiliga ma faʻamasani oe masani i le tusi lesona.

Vave faʻatulagaina

Tufugaaao Kiliki'n' Fesootai Fuafuaina faapitoa mo vave galuega sauniuniga. O loʻo faʻaali na o mea taua i luga ole mata, ma e te manaʻomia le faʻamaonia o mea manaʻomia. O le taualumaga atoa e vaevaeina i ni laasaga se tolu, ma o le tasi lea tatou te fuafua e faamasani i le faasologa:

  1. E amata uma lava ile mea moni e tatau ona e kiliki "Kiliki'Fesoʻotaʻi", soʻotaga le uaea o fesoʻotaʻiga i le laina fesoʻotaʻi ma kiliki i luga "Le isi".
  2. O le D-Link DIR-620 e lagolagoina le 3G network, ma e naʻo se filifiliga a le kamupani e faʻatonutonuina i lenei polokalame. E mafai ona e faʻaalia vave le atunuʻu pe filifili le soʻotaga filifili oe lava, ae tuʻua le taua "Le lima" ma kiliki i luga "Le isi".
  3. Faʻailoga ma le togitogi le ituaiga o fesoʻotaʻiga WAN faʻaaogaina e lau tautua. E faʻamauina e ala i faʻamaumauga na saunia pe a sainia le feagaiga. Afai e leai sau fesoʻotaʻiga, faʻafesoʻotaʻi le tautua lagolago a le kamupani o loʻo faʻatau atu 'oe i luga o le Initaneti.
  4. A maeʻa ona faʻailo le faʻailoga, alu i lalo ma alu i le isi faʻamalama.
  5. O le igoa fesoʻotaʻiga, tagata faʻaaoga ma upu faʻaupufai o loʻo maua foi i le faʻamaumauga. Faʻatumu fanua e tusa ai.
  6. Kiliki le ki "Auiliiliga"a manaʻomia e le tautua le faʻapipiʻiina o ni vaega faaopoopo. A maeʻa, kiliki i luga "Le isi".
  7. O le faʻatulagaina na e filifilia o loʻo faʻaalia, iloiloina, faʻaaoga le suiga, pe toe alu e faʻasaʻo mea sese.

O le sitepu muamua ua uma nei. O lenei o le a aoga ping, siaki mo le avanoa Initaneti. Oe oe lava e mafai ona suia le tulaga o loʻo e siakiina, amata se toe suʻesuʻe, pe e te agaʻi atu i le isi laʻasaga.

Tele faʻaaoga e iai masini feaveaʻi ma komipiuta i le fale. Latou fesootai i le fale fesoʻotaʻiga ala Wi-Fi, o lea o le faʻagasologa o le faia o se avanoa avanoa e ala i le meafaigaluega Kiliki'n' Fesootai tatau foi ona ave esea.

  1. Tuʻu se faʻailoga latalata Nofoaga Avanoa ma agai i luma.
  2. Faamaʻoti le SSID. Lenei igoa ua nafa ma le igoa o lau uaealesi fesootaiga. E vaʻaia o ia i le lisi o avanoa o loʻo iai. Ave se igoa e talafeagai mo oe ma manatua.
  3. Le filifiliga sili ona lelei o le faʻatinoina Puipuiga Network ma ulufale i se leo faʻamalosi upu i le malae Puipuiga Puipuiga. O le tauaveina o ia faasaʻoga o le a fesoasoani e puipuia le ulufale atu mai fafo fesoʻotaʻiga.
  4. E pei o le laasaga muamua, ia e masani i filifiliga filifilia ma faʻaaoga suiga.

O isi taimi e maua ai tautua i le IPTV. O se TV set-top box e fesoʻotaʻi i le router ma maua ai avanoa i le televise. A e lagolagoina lenei tautua, faʻaofi le uaea i totonu o se LAN LAN leai sooga, filifili i luga o le upega tafailagi ma kiliki i luga "Le isi". A leai se muai tuʻusaʻo, faʻamolemole alu le sitepu.

Tusi Lesona tuning

Le talafeagai mo nisi faʻaoga. Kiliki'n' Fesootai ona o le mea moni e tatau ona e seti ni faʻatusatusaina oe lava ia e le o iai i lenei meafaigaluega. I lenei tulaga, o tau uma o loʻo setiina i se mea e ala i vaega o le upega tafailagi. Sei o tatou vaʻai totoʻa i le faʻagasologa ma amata i le WAN:

  1. Alu i le faʻavasega "Fesootaiga" - "FUA". I le faʻamalama e matala, siaki uma au fesoʻotaʻiga ua i ai ma tape loa, ona faʻasolosolo lea e fai se fou.
  2. O le sitepu muamua o le filifilia o le soʻotaga protokol, Ofisa, igoa ma suia le tuatusi MAC, pe a tatau ai. Faʻatumu uma laufanua e pei ona faʻamatala mai i le kamupani tausi tusi.
  3. Le isi, alu i lalo ma saili "PPP". Ulufale faʻamaumauga, faʻaaoga ai foʻi le konekarate ma le kamupani Initaneti, ma a maeʻa, kiliki i luga Apalai.

E pei ona e vaʻaia, o le faiga e faigofie tele, i ni nai minute. O le uaea fetuunaiga e leai se eseʻesega i lavelave. E tatau ona e faia mea nei:

  1. Tatala vaega Faavae Faʻatulagae ala ile faʻapipiʻi Wi-Fi i le itu tauagavale. Liliu le 'uaealesi network ma faʻaola le faʻasalalauga pe a manaʻomia.
  2. Ulufale le fesoʻotaʻiga igoa i le laina muamua, ona faʻamaonia lea o le atunuʻu, le auala e faʻaaogaina ma le ituaiga o le laupepa faʻaogaina.
  3. I totonu Puipuiga Puipuiga filifili se tasi o le au faʻamalamalamaina faʻatulagaina ma seti se faʻamatalaga e puipuia ai lau avanoa ulufale mai fafo fesoʻotaʻiga. Manatua e faʻaaoga suiga.
  4. I se faʻaopopoga, o le D-Link DIR-620 o loʻo iai se galuega WPS, faʻaola ma faʻatulagaina se soʻotaga e ala i le ulufale i le PIN code.
  5. Vaʻai foi: Ole a ma aisea e te manaʻomia ai le WPS i luga o le router

A maeʻa le faʻatulagaina o galuega, o tagata faʻaaoga o le ai ai le avanoa i lau soʻotaga pito. I le vaega "Lisi o tagata faʻatau Wi-Fi" o masini uma o loʻo faʻaalia, ma o loʻo i ai foʻi le disconnect galuega.

I le vaega i luga Kiliki'n' Fesootai Ua uma ona matou taʻua o le router fesiligia le 3G. Faʻamaoniaina o faʻamaumauga e ala i se isi lisi. E naʻo le faʻaofi i soʻo se faigofie PIN-code i laina talafeagai ma sefe.

O le Torrent client o loʻo fausia i totonu o le router, e faʻatagaina ai le laʻuina mai i le taʻavale e fesoʻotaʻi e ala ile USB connect. O nisi taimi e manaʻomia e tagata ona fetuʻunaʻi lenei vaega. Faia i se vavaeʻese vaega. "Alavai" - "Fetuunaiga". Lenei e te filifilia le faila e download, o le tautua ua faʻagaioi, uafu ma le ituaiga o fesoʻotaʻiga ua faaopoopo. I se faʻaopopoga, e mafai foʻi ona e setiina tapulaʻa mo feoaʻiga ma le ulufale atu i fafo.

Lenei faamaea le faavae seti faagasologa, le Initaneti tatau ona galue lelei. E tumau pea ona faʻataunuuina le faʻaiuga o filifiliga mulimuli, lea o le a talanoaina i lalo.

Puipuiga tulaga

I se faʻaopopoga i le masani ai o le fesoʻotaʻiga, e taua le faʻamautu o lona saogalemu. O tulafono fausia i totonu o le upega tafailagi o le a fesoasoani. O loʻo tuʻu taʻitasi i luga, faʻavae i luga o manaʻoga o le tagata faʻaaogaina. E mafai ona suia tulaga nei:

  1. I le vaega "Puleaina" maua URL faamama. Lenei faʻaalia mea e manaʻomia e le polokalama ona faʻaopoopo tuatusi.
  2. Alu i le vaega URLs, i mea e mafai ona e faʻaopopoina le faʻatapulaʻa o numera o fesoʻotaʻiga e faʻaogaina luga o le gaioiga. A maeʻa, ia e mautinoa kiliki Apalai.
  3. I le vaega Fale puipui galuega o loʻo iai Faamama IP, faʻataga oe ona poloka nisi soʻotaga. Ina ia faagasolo e faʻaopopo tuatusi, kiliki i le ki talafeagai.
  4. Faamatala tulafono autu i le ulufale atu i le maliega ma le gaioiga talafeagai, faamaoti IP tuatusi ma uafu. O le laasaga mulimuli o le kiliki i luga Apalai.
  5. O se mea faʻapena e fai i MAC address faamama.
  6. Tusi le tuatusi i le laina ma filifili le gaioiga e manaʻomia mo lea.

Maea le faʻatulagaina

O le faʻatonutonuina o tapulaʻa nei e maeʻa ai le faʻatulagaina o gaioiga o le D-Link DIR-620 router. O le a matou auiliiliina taʻitasi i le faʻasologa:

  1. I le menu i le itu tauagavale, filifili "System" - "Faʻatonu Password". Suia le passkey i se sili saogalemu, puipuia le upega tafailagi-ulufale mai tagata ese. A e faʻagaloina le faʻamatalaga, e toe setiina le router o le a fesoasoani i le toe faʻafoʻi maia o lona tau. O le ae mauaina faʻamatalaga auiliili i lenei mataupu i la matou isi tusitusiga ile fesoʻotaʻiga i lalo.
  2. Faitau atili: Toe setiina upu faataga ile router

  3. O lenei faʻataʻitaʻiga lagolagoina le fesoʻotaʻiga o le tasi USB-drive. E mafai ona faʻatapulaʻaina avanoa i faila i lenei masini e ala i le faia o faʻapitoa tala. Ina ia amata, alu i le vaega USB Tagata Faʻaaoga ma kiliki Faaopopo.
  4. Faaopopo username, upu faataga ma, pe a tatau ai, siaki le pusa i autafa Naʻo le Faitau.

Ina ua maeʻa tapenaga faʻatulagaina mo galuega, ua fautuaina, e sefe ai le faʻatulagaina o nei ma toe amata le router E le gata i lea, faaleoleo ma le toe faaleleia fale gaosi avanoa. O nei mea uma e faia e ala ile vaega. "Fetuunaiga".

O le taualumaga mo le maeʻa atoatoa fetuunaiga o le router a maeʻa mauaina poʻo le toe setiina e mafai ona tele le taimi, aemaise mo tagata e le masani ai. Peitai, e leai se mea faigata i ai, ma o faʻamatalaga i luga e tatau ona fesoasoani ia te oe i le faʻafetaiaʻia o lenei faʻafitauli.

Pin
Send
Share
Send