Faʻafefea ona Suia Mozilla Firefox Browser Language

Pin
Send
Share
Send


Mozilla Firefox o se lauiloa taʻutaʻua web browser o loʻo i ai le tele gagana gagana. Afai o lau faʻamatalaga o le Mozilla Firefox e le maua ai le gagana fesoʻotaʻiga e te manaʻomia, pe a manaʻomia, e maua lava le avanoa e sui ai.

Sui gagana i le Firefox

Mo le faʻafaigofie o tagata faʻaaoga i totonu o le upega tafailagi, e mafai ona suia le gagana i auala eseese. E mafai e le tagata faʻaaogaina lenei mea i le faʻatulagaina menu, faʻatulagaina, pe puʻeina se faʻapitoa faʻapitoa o le browser ma se muamua faʻapipiʻi gagana pusa. Mafaufau uma ia i auiliiliga.

Metotia 1: Suʻesuʻega tulaga

O isi faʻatonuga mo le suia o le gagana i Mozilla Firefox o le a tuʻuina atu e faʻatatau ile le gagana Rusia. Ae ui i lea, o le nofoaga o elemene i le browser e masani lava tutusa, o lea afai e te maua se eseʻesega gagana, o le faʻamau tataʻaga o le a tumau tutusa.

  1. Kiliki le lisi faʻamau i le pito i luga taumatau o le browser ma i le lisi e aliali mai, alu i le "Tulaga".
  2. Ua i ai i le tab "Faavae"tusi i lalo i le vaega "Gagana" ma faʻamau le faʻamau "Filifili".
  3. Afai e le o aofia le faʻamalama i le gagana e te manaʻomia ai, kiliki i le ki "Filifili se gagana e faʻaopopo i ai ...".
  4. O se lisi ma gagana uma avanoa o le a faʻalauteleina i luga o le lau. Filifili le tasi e te manaʻo ai ona sefe lea o suiga i le fetaomi atu o le ki Ua lelei.

Metotia 2: Browser Configuration

O lenei filifiliga e fai sina faigata, ae e mafai ona fesoasoani pe a fai o le auala muamua e leʻi maua ai se iʻuga tatau.

Mo Firefox 60 ma luga atu

O faʻatonuga nei e aoga mo tagata e faʻapea, faʻatasi ai ma le faʻafouina o le Firefox i le lomiga 60, ua latou iloaina se suiga i le gagana i se isi tagata.

  1. Tatala se browser ma alu i le faʻapipiʻi itulau o le paka gagana Rusia - Mozilla Russian Language Pack.
  2. Kiliki le ki "Faaopopo i le Firefox".

    O le a oso mai le pop-up, kiliki Faaopopo ("Faaopopo").

  3. E ala i le masani, o lenei gagana afifi o le a otometi aofia ai, ae i le tulaga, siaki lenei e ala i le alu i le faʻaopopo. Ina ia faia lea mea, saomi le lisi o le lisi ma filifili "Faaopopo" ("Faaopopo").

    E mafai foi ona e oo atu i le naʻo le taʻi i lalo o le ki Ctrl + Sifi + A pe tusi i le address bare uiga: addonsma kiliki Ulufale.

  4. Suʻe ile vaega "Gagana" ("Gagana") ma ia mautinoa o loʻo iai se faʻamau i tafatafa o le Russian Language Pack e ofoina atu Taofia ia ("Faʻamuta") I lenei tulaga, ia tapuni le laupepa ma faʻaauau i le isi laasaga. Afai o le ki igoa ole a Faʻataga ("Faʻamuta") kiliki i luga.
  5. Tusi nei i le tuatusi pae uiga i: configma kiliki Ulufale.
  6. I le faʻamalama e lapataia ai se ono ono lamatia pe a o tulaga e suia mafaufauga, kiliki i luga o le lanu moana faʻamau faʻamaonia au isi gaioiga.
  7. Taumatau-kiliki i se avanoa avanoa ma filifili mai le lisi paʻu i lalo Faia ("Fatu") > "Manoa" ("Manoa").
  8. I le faʻamalama e matala, ulufaleintl.locale.requestedma kiliki Ua lelei.
  9. Nei i le lava faamalama, ae i se fanua gaogao, o le a manaomia lou faamaoti le localization. Ina ia faia lenei mea, ulufale i totonuruma kiliki Ua lelei.

O lenei, toe amata le polokalama ma siaki le gagana a le browser fesoʻotaʻiga.

Mo Firefox 59 ma lalo ifo

  1. Tatala se upega tafailagi ma tusi ile tuatusi pae uiga i: configona kiliki lea Ulufale.
  2. I luga o le lapataiga itulau, kiliki i le faamau “Ou te avea le mea lamatia!”. Le auala e sui ai le gagana e le afaina ai le browser, peitaʻi, e i ai isi tulaga taua iinei, pe a fai e te mafaufau loloto i latou ma faia le browser le aoga.
  3. I le pusa saili, faʻaopopo le faʻamasinogaintl.locale.matchOS
  4. Afai o i totonu o se tasi koluma e te vaʻai i ai le taua Moni, na o le faaluaina kiliki i luga o le laina atoa ma le agavale agavale tauagavale ina ia suia ai Sese. Afai o le aoga e amata Sesefaamalo le sitepu lea.
  5. Ma ulufale atu le faʻatonuga i le fanua saililautele.useragent.locale
  6. Faalua-kiliki le agavale agavale tauagavale i luga o le laina maua ma suia le tulafono lata mai i le tasi e te manaʻomia.
  7. I le faʻaogaina o le vaega lea mai Mozilla, saili le gagana gagana e te manaʻo e avea ma tagata autu.
  8. Toe amata lau polokalama.

Metotia 3: Talia le seisi i le gagana pusa

Afai e leʻi fesoasoani auala na e suia ai le gagana a le Firefox, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le mea moni e leʻi i ai i le lisi le gagana e te manaʻomia, ona mafai loa lea ona e puʻea vave le laiga o le Firefox ma le afifi manaʻo.

Sii mai Mozilla Firefox ma gagana paka

  1. Mulimuli i le sootaga o loʻo i luga ma saili le faʻamatalaga o le browser e fetaui ma lau gagana e sili ona e fiafia iai.
  2. Faʻamolemole matau o iinei o le ae manaʻomia le laʻuina i lalo le browser e le gata i le amanaia o le manaʻomia le fesoʻotaʻiga gagana, ae e tusa ai foʻi ma le faʻamatalaga o le faiga e faʻagaioi ai. O lea, mo Windows, e lua faʻamatalaga o Mozilla Firefox ua vave ofoina atu iinei: 32 ma 64 bit.
  3. Afai e te le iloa pe o le a le loloto loloto o lau komipiuta, ona tatala lea o le vaega "Pulea vaega", seti le vaaiga vaʻai i le pito i luga taumatau Ata Laitiona matala lea o le vaega "Ofisa".
  4. I le faʻamalama e matala, latalata i le aitema "Ituaiga o faiga" E mafai ona maua le a le loloto o lau komepiuta. E tusa ai ma lenei agavaʻa o le a manaʻomia e download le saʻo faʻamatalaga o Mozilla Firefox.

Le faʻaaogaina o soʻo se metotia ua fuafuaina, oe faʻamaonia ia mafai ona suia le gagana i Mozilla i Lusia poʻo se isi gagana manaʻomia, o le faʻaiuga o le faʻaaogaina o le browser o le a sili atu le mafanafana.

Pin
Send
Share
Send