DAEMON Meafaigaluega Pro 8.2.1.0709

Pin
Send
Share
Send

O loo i ai le tele o polokalama mo le galulue ma tisiki ata. Ae na o ni nai o latou e mafai ona taʻua saʻo-maualuga-lelei, talafeagai ma aoga. Daimon Tools Pro o se tasi lea o na.

O le DAEMON Tools Pro na aliali mai i le amataga o le 2000s, ma e mafai ona avea ma se masani polokalama. O lenei atonu o le sili ona lauiloa tali mo le galue ma tisiki ata. O lenei oloa e mafai ona faʻaigoaina o se tasi o sili sili ona lelei i le alamanuia, faʻatasi ai ma le ava malosi 120%.

O se metotia faʻaonapo nei o le a malamalama i ai soʻo se tagata faʻaaoga, ma le numera o galuega o le a fiafia e oo lava i le sili ona atamamai. I le faʻaopopoga, o le tusi talosaga o loʻo iai faʻaliliuga i le Lusia.

O le mea e malie ai, e ui lava o le tusi talosaga o loʻo tulaga o le lomiga tuai a le DAEMON Tools Lite, o le seti o gaioiga i totonu e toetoe lava a tutusa lelei ma le sui sui. Masalo ou te faʻaauau pea e lagolagoina lenei lomiga mo i latou ua faʻaaogaina i le masani polokalama polokalama.

Mauga ata

O le Dimon Tools e mafai ai ona e faʻapipiʻi soʻo se ituaiga o se ata tisiki i lua kiliki o le isumu.

O le polokalama ei ai se faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga i luga o tele lauiloa ata.

Fausia ata

E mafai ona pueina lau oe lava faʻatusa. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai le avanoa o le fausiaina o se ata mai le mea moni, tino tisiki i se komipiuta komipiuta, ma mai le seti o faila i luga o se malo disk.

Fatu sau oe lava ata tisiki ma faʻasoa atu i isi!

A fatuina se ata, e mafai ona e faʻamaumau password i le puipuia mai faʻatagaina tagata faʻaoga mai le mauaina o faʻamatalaga.

Liua Ata

O le talosaga faʻatagaina oe e faʻaliliuina le ata i se isi faʻatulagaina ma faʻamalosi lona tele.

Fausiaina maya drive ma hard drive

O le isi avanoa o le faia o le virtual drive ma hard drive. Lenei e mafai ai ona e faʻaliliu moni se paʻu malosi i totonu o nai tamaʻi teuina faila faʻasalalau.

Suavai discs

E ui lava io tatou taimi, toaitiiti tagata faʻaaogaina moni tisiketi tisaini, o le manaʻoga atoa mo o latou puʻeina taimi e tulai mai. O le DAEMON Tools Pro o le a feagai ma lenei galuega.

I le taimi lava e tasi, e le gata e mafai ona e faʻamaumauina, ae ia faʻamama foi ma kopiina tisiketi CD ma DVD.

Lelei:

1. Lelei ma faigofie fesoʻotaʻiga;
2. Avanoa o faʻaliliuga;
3. Le tele o faʻaopoopoga foliga.

Le atoatoa

1. Ua totogi le tusi talosaga. Tofotofoga vaitaimi - 20 aso mai le faʻalauiloa.

Afai e te manaʻomia e puʻe pe faʻapipiʻi se ata, ona faʻaaoga lea o Damon Tools Pro. Se lua sekone - ma ua sauni le ata.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le DAEMON Tools Pro

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.67 mai le 5 (6 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻaogaina DAEMON Tools Faʻafefea ona fai se ata i DAEMON Tools Lite DAEMON Meafaigaluega Lite DAEMON Meafaigaluega Ultra

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
DAEMON Tools Pro o se tasi lea o le sili meafaigaluega komepiuta meafaigaluega mo galulue ma faʻafanua ata, faʻataʻitaʻiina taʻavale tafailagi ma pueina i latou i le OS siosiomaga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.67 mai le 5 (6 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Disc Soft Ltd.
Tau: 58 $
Tele: 31 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 8.2.1.0709

Pin
Send
Share
Send