Tagata Faigaluega Lagolago 2.11

Pin
Send
Share
Send

Ole mea lea e fai ai le fesoasoani ile polokalame. I lenei tusitusiga o le a tatou auiliiliina auiliili le faʻavae o le galue i totonu o lenei polokalama, ia tatou masani i ana galuega uma, faʻailoa ia lelei ma mea le lelei. Tatou amata i le toe iloiloga.

Amata faamalama

I le taimi muamua ma mulimuli ane faʻalauiloa o Active Backup Expert, o le a vave faʻaavanoaina faamalama o le a aliali mai i luma o le tagata faʻaaoga. Le galuega faatino mulimuli pe maeʻa faʻaalia o loʻo faʻaalia iinei. Mai le nei o le suiga i le galuega faia wizard o loo faia.

Poloketi fausiaina

A fausia se poloketi fou faʻaaogaina le fausia-i fesoasoani. Faʻafetai i lea mea, tagata e le masani ai tagata mafai ona faigofie ona faʻaaogaina le polokalame, aua o tagata atiaʻeina o loʻo vaʻaia faʻailoaina vavega mo laʻasaga taʻitasi o le faʻatuina o le galuega. E amata uma lava ma le filifiliga o le teuina nofoaga mo le lumanaʻi galuega, o faila uma faila ma ogalaau o le ai ai iina.

Faʻaopoopoina Faila

E mafai ona e faʻaulu i le lotoifale vaega o faʻamaumauga faigata, folau, poʻo seisi ituaiga o faila i le poloketi. Uma faaopoopo mea o le a faʻaalia o se lisi i le faamalama. E faia foi teuteuga poʻo le tapeina o faila.

Gauai atu i le faʻamalama mo le faʻaopopoina o mea i le poloketi. O loʻo i ai se faʻamamaluina o faʻatulagaina e ala i le tele, faʻatulagaina aso poʻo le faʻatonutonu mulimuli ma uiga. E ala i le faʻaogaina o faʻamama, e mafai ona e faʻaopopo na o faila taua mai le disk partition poʻo se faila faila.

Nofoaga faaleoleo

E tumau pea e filifili le nofoaga o le a teuina ai le faʻamaumauga i le lumanaʻi, pe a maeʻa le faʻataʻitaʻiga muamua ua maeʻa ma o le a amataina le gaioiga. E mafai ona teuina le gaosia faila i soʻo se mea e tuʻufaʻatasia: se flash drive, hard drive, floppy disk poʻo CD.

Fuafuaina o galuega

Afai e te manaʻomia e faaleoleo nisi taimi, tatou te fautua e faʻaaoga le task scheduler. E faailoa mai le faʻasologa o le amataga o le gaioiga, o vavala ma filifili le ituaiga faitauga le taimi o le isi kopi.

E i ai se 'eseʻese faʻamalama ma auiliiliga faʻatulagaina mo le faʻasologa. O loʻo atagia ai se taimi saʻo e amata ai le faiga. Afai e te fuafua e faatino kopi i aso uma, ona mo lea i aso taʻitasi e mafai ona faʻavasega tagata itula galuega amata.

Faagasologa mea tatau

Talu mai taimi e faia faʻafitauli i le pito i tua, o le setiina o le faʻamuamua o le faiga o le a fesoasoani ia te oe e filifili le sili avega ina ia aua neʻi faʻateleina le faiga. I le tulaga faʻaletonu, e i ai le maualalo faʻamuamua, o lona uiga o le laititi le aofaʻi o punaoa faʻaaogaina, faʻapitoa, o le galuega o le a faʻagasolo lemu. O le maualuga le faʻamuamua, o le vave o le kopi saoasaoa. I se faʻaopopoga, faʻalogo i le tomai e faʻamuta ai pe, faʻapea foʻi, faʻatagaina ai le faʻaaogaina o le tele o faʻagaioiga cores i le taimi o faʻagasologa.

Tikeri o faʻamaumauga

O le faila faaleoleo o le a teuina i se ZIP archive, ina ia mafai e le tagata faʻaaoga le faʻatonutonuina manulele o le faʻatulagaina fua. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo teuteuina i le faʻamalama faʻapipiʻi e ala i le faʻasolo mai o le faʻaseʻe. I se faʻaopopoga, o loʻo iai galuega faʻaopopo, mo se faʻataʻitaʻiga, kilia o le faila faʻamaumauga a maeʻa kopiina pe otometi le tatalaina.

Ogalaau

O le faʻamalama autu o le Active Backup Expert faʻaalia faʻamatalaga e uiga i gaioiga taʻitasi ma le gaioi faaleoleo. Faʻafetai i lea mea, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona maua faʻamatalaga e uiga i le mulimuli amata o le faʻagaioiga, e uiga i se taofi poʻo se faʻafitauli.

Lelei

  • Faigofie ma tupu fua Ofisa;
  • Tagata faufaʻupu galuega tuʻuina i totonu;
  • Faigofie faila faamama.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se pili;
  • E leai se gagana Rusia.

Ole mea lea e fai ai le fesoasoani ile polokalame. O lona aoga e aofia ai le tele aoga meafaigaluega ma tulaga e faʻatagaina oe e fetuunai galuega taʻitasi taʻitasi mo tagata taʻitoʻatasi, faʻailoa mai ai le faʻamuamua o le faʻagasologa, o le tulaga o le faʻauuina, ma sili atu.

Sii maia faʻataʻitaʻiga o le Active Backup Expert

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Shingles atamamai Faigofie Backup EaseUS ABC faaleoleo Pro Iperius faaleoleo

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Ole mea lea e fai ai le fesoasoani ile polokalame. O le galuega na faia faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga, ma e oʻo lava i se tagata e leʻi faʻaaogaina o le a latou feagai ma lea faʻagaioiga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, Vista, XP
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: OrionSoftLab
Tau: $ 45
Tele: 4 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 2.11

Pin
Send
Share
Send