Faʻafeiloaʻi mai ia Android ile komepiuta

Pin
Send
Share
Send

O le tusi telefoni e sili ona faigofie ona tausia i luga o se telefonipoto, ae i le aluga o taimi e i ai le tele o numera, ina ia aua neʻi leiloa taua fesoʻotaʻiga, ua fautuaina e momoli atu i latou i se komepiuta. O le mea e lelei ai, e mafai ona vave faia lea mea.

Android Faʻafesoʻotaʻi Faʻagasologa Taualumaga

E tele auala e faʻaliliu fesoʻotaʻiga mai le tusi telefoni i Android. Mo nei galuega, o faʻaaogaina uma o le OS ma faʻaaoga vaega lona tolu.

Vaʻai foi: Toe maua le leiloa fesoʻotaʻiga ile Android

Metotia 1: maoae faaleoleo

O le Super Backup tusi faʻapitoa ua fuafuaina faapitoa e faʻapipiʻi ai faʻamatalaga mai lau telefoni, e aofia ai fesoʻotaʻiga. O le aano o lenei metotia o le a fausiaina se faaleoleo kopi o fesoʻotaʻiga ona faʻasalalau atu lea i le komepiuta i soʻo se auala talafeagai.

O faʻatonuga mo le fatuina o le tele o faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga e pei ona taua i lalo:

Sii mai Super Backup mai Play Maketi

  1. Sii maia le tusi talosaga i luga o le Play Maketi ma faalauiloa.
  2. I le faʻamalama e matala, filifili "Faʻafesoʻotaʻiga".
  3. O lenei filifili se filifiliga "Faaleoleo" pe e "Lagolagoina telefoni fesoʻotaʻiga". E sili le faʻaaogaina o le filifiliga mulimuli, talu ai na o oe e tatau ona faia se kopi o fesoʻotaʻiga ma numera telefoni ma igoa.
  4. Faʻailoa le igoa o le faila ma se kopi i mataitusi Latina.
  5. Filifili se faila nofoaga. E mafai ona tuʻu vave i le SD card.

O lenei o le faila ma au fesoʻotaʻiga ua sauni, e naʻo le tuʻuina atu i le komepiuta. O lenei mafai ona faia e ala i le faʻafesoʻotaʻi le komipiuta i le masini e ala i le USB, faʻaaogaina le uaealesi Bluetooth poʻo ala mamao.

Faitau foi:
Matou te fesoʻotaʻi masini feaveaʻi i le komepiuta
Android maotua Pulea

Metotia 2: Sync ma Google

Android smartphones e le masani ai o loʻo tuʻuina ma se Google tala, lea e faʻatagaina ai oe e faʻaogaina le tele o faʻailoga auaunaga. Faʻafetai i taimi o tuʻufaʻatasia, e mafai ona e faʻapipiʻi faʻamatalaga mai lau telefoni i le ao teuina ma lafoina i se isi masini, pei o le komupiuta.

Tagaʻi foʻi: O fesoʻotaʻiga ma Google e le o fesoʻotaʻi: fofo i le faʻafitauli

Ae le i amataina le faiga, e tatau ona faʻatulaga le ogatasi ma le masini e tusa ai ma faʻatonuga nei:

  1. Tatala "Tulaga".
  2. Alu i le tab Teuga tupe. Fuafua i le faʻamatalaga o le Android, e ono mafai ona faʻaalia o se isi vaega o loʻo i tulaga. I totonu e tatau ona e filifilia le aitema Google pe "Fetuʻu".
  3. O se tasi o nei mea e tatau ona i ai se faʻatusatusaga Faamatalaga Sync pe amiotonu Faʻatino Sync. Lenei oe manaʻomia le tuʻuina le ki i le tulaga tulaga.
  4. I nisi masini, e amata synchronization, oe manaʻomia le kiliki i le ki Fetuʻu i le pito i lalo o le lau.
  5. Ina ia vave faia le masini faaleoleo ma toe lafoina i le Google server, o nisi tagata faʻaaogaina le fautuaina o le toe faʻafouina le masini.

E masani lava, synchronization ua mafai ona masani. A maeʻa ona faʻafesoʻotaʻi, e mafai ona e alu saʻo i le faʻafeiloaʻiga o fesoʻotaʻiga i lau komepiuta:

  1. Alu i lau Gmail inbox le mea e faʻapipiʻi ai lau telefoni.
  2. Kiliki i luga Leisi Gmail ma i le mataʻu i lalo lisi, filifili "Faʻafesoʻotaʻiga".
  3. A laupepa fou o le a tatalaina le mea e te vaʻaia ai se lisi o au fesoʻotaʻiga. I le itu tauagavale, filifili "Tele".
  4. I le pop-menu lisi, kiliki i luga "Auina atu i fafo". I le lomiga fou, o lenei foliga atonu le lagolagoina. I lenei tulaga, o le a fesiligia oe e toe faʻaleleia atili i le tuai lomiga o le tautua. Fai le mea lea e faʻaaoga le fesoʻotaʻiga talafeagai i le popup window.
  5. Ole mea lea e tatau ai ona e filifilia uma fesoʻotaʻiga. I le pito i luga o le faamalama, kiliki i le sikuea aikona. O ia e nafa mo le filifilia o fesootaiga uma i le kulupu. I le tulaga masani, o se kulupu ma soʻotaga uma i luga o le masini ua tatala, ae e mafai ona e filifilia se isi vaega i le lisi i le itu tauagavale.
  6. Kiliki le ki "Tele" i le pito i luga o le faamalama.
  7. Lenei i le mataʻu i lalo menu e tatau ona e filifilia le filifiliga "Auina atu i fafo".
  8. Fetuunai filifiliga auina atu i fafo i ou manaʻoga ma kiliki i le ki "Auina atu i fafo".
  9. Filifili le nofoaga o loʻo teu ai le faila faila. I le tulaga masani, o faila uma ua aumaia o loʻo teuina i totonu o se faila "Sii Mai" luga o le komepiuta. E mafai ona iai sauisi faila.

Metotia 3: Kopi mai Telefoni

I nisi o faʻamatalaga o Android, o loʻo avanoa le galuega o tuʻusaʻo o fesoʻotaʻiga i se komepiuta poʻo vaega e tolu vaega. E masani ona faʻaogaina i le "mama" Android, e pei o tagata gaosi oloa faʻapipiʻi a latou atigi mo telefonipoto e mafai ona tipi i tua nisi o foliga o le muamua OS.

O faʻatonuga mo lea metotia e pei ona taua i lalo:

  1. Alu i lau lisi fesoʻotaʻiga.
  2. Kiliki le ellipsis poʻo le isi faʻailoga i le pito i luga taumatau.
  3. I le mataua i lalo menu, filifili Auina mai / Fafo atu.
  4. Ua matala le isi lisi, le mea e te manaʻomia e filifili ai "Auina atu e faila ..."pe e "Auina atu i fafo manatua".
  5. Faʻatulagaina le faila faila. Eseese masini mafai ona eseese filifiliga avanoa mo le faʻatulagaina. Ae ile tulaga e mafai ona e faʻamatalaina le igoa faila, faʻapea foi ma le faʻamatalaga e faʻasaoina ai.

Ole mea lea e te manaʻomia e momoli mai ai le faila na fausia ile komipiuta.

Pei ona e vaʻai, e leai se mea faigata i le fausiaina o se faila ma fesoʻotaʻiga mai le tusi telefoni ma fesiuaʻiina i latou i se komepiuta. Ma le isi, e mafai ona e faʻaaogaina isi polokalame e leʻi talanoaina i le tusitusiga, peitaʻi, aʻo leʻi faʻapipiʻiina, faitau iloiloga a isi tagata e uiga ia i latou.

Pin
Send
Share
Send