Smartphone firmware Explay Tornado

Pin
Send
Share
Send

Telefoni poto na gaosia i lalo o le Explay ituaiga ua faʻateleina i totonu o tagata faʻaaogaina mai Rusia. O se tasi o oloa sili ona manuia o le gaosi oloa o le ata Tornado. Le mea ua fautuaina i lalo talanoaina e uiga i avanoa mo le puleaina o le polokalama polokalama o lenei telefoni, o lona uiga, faʻafouina ma toe tuʻuina mai le OS, toe faʻafouina masini pe a maeʻa le lavea o le Android, ma le suiina o le masini o le polokalama aloaʻia ma tu masani firmware.

O le Tornado Express o se fofo taugofie ma ogatotonu-tulaga faʻapitoa faʻapitoa ma lona lava "faʻailoga" - le i ai o le tolu SIM-card slot. O lenei faʻatagaina le telefoni feaveaʻi e avea ma sili atu lelei digital soa mo se tagata o ona po nei. Ae e le gata o mea totino mafai ona faigofie le faʻatinoina o le masini Android, o le polokalama vaega e taua tele foi. O iinei, e iai i latou e ana le Explay Tornado se filifiliga e faʻagaioia faiga (official / custom), lea, i le isi itu, faʻaigoaina le filifiliga pe faʻafefea ona faʻapipiʻi le Android.

O togafiti ma lana ia masini e faia e lē e ona ia lana lava lamatiaga. Ole a tali uma le leaga ile mea na tupu mai ile faʻaaogaina na faia e le firmware ma ana galuega faʻatino!

Sauniuniga

Ae le i faʻamalamalamaina le masini, e tatau ona e tapena lelei. Le mea lava e tasi i le komepiuta, lea o le a faʻaaogaina o se meafaigaluega mo togafiti. Tusa lava pe o le firmware o le a faia e aunoa ma le faʻaogaina o se PC, ma nisi tulaga le aloaia auala faʻataga lenei, faatino le avetaʻavale faʻapipiʻi ma le faʻafoe taualumaga muamua. Ile tele o tulaga, ole auala lea e mafai ai ona toe faʻaleleia le Explay Tornado ina ia sologa lelei ile tulaga o mea e le fuafuaina.

Avetaavale

O lea la, o le mea muamua lava e fai i le auala e mafai ona faʻaavanoaina lelei Explay Tornado ma le firmware manaʻomia, faʻapea foʻi ma le taimi o le toe tuʻuina mai o le polokalama o mea o le masini, o le faapipiiina o avetaʻavale. I se tulaga lautele, o lenei faʻatulagaina mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia e le ese mai gaioiga na faia pe a galulue ma isi masini Android fausia i luga o le faavae o le Mediatek meafaigaluega tulaga. O faʻamatalaga talafeagai e mafai ona mauaina i mea i luga ole fesoʻotaʻiga i lalo, o loʻo manaʻomia vaega "Faʻapipiʻiina avetaavale ADB" ma le "Faʻapipiʻiina avetaavale VCOM mo Mediatek masini":

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale mo Android firmware

O le faʻamaumauga o loʻo i ai ma faʻataʻitaʻiga Explay Tornado avetaavale, lea na faʻaogaina e aofia ai i le taimi o togafiti e tatau ai e fausia ai lenei tusitusiga, e avanoa i:

Sii mai avetaavale mo Explay Tornado telefonipoto firmware

Ina ua uma ona faʻaogaina le faiga ma avetaavale, e aoga le siakiina o latou gaioiga:

  1. Le sili "autu" vaega o le a e manaʻomia e faʻapipiʻi Android i le Tornado Express o le avetaʻavale "PreLoader USB VCOM uafu". Ia mautinoa o loʻo faʻapipiʻi le vaega, tape atoa le telefoni, tatala Galuega Pule Pupuni ma faʻafesoʻotaʻi le Explay Tornado connector se USB uaea ona faʻapipiʻi ma le PC port. E maua i ni nai sekone i totonu Tufafo masini e tatau ona iloa "Mediatek PreLoader USB VCOM (Android)".

  2. Avetaavale mo auala "Debugging luga USB". Liliu le masini, toaga debugging.

    Faitau atili: Faʻafefea ona mafai le USB debugging mode i le Android

    Ina ua uma ona faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le PC i Pule Pule e tatau ona aliali mai le masini "Android ADB Faʻamatalaga".

Polokalama meafaigaluega

E toetoe lava o mea uma, ma faʻalavelave ogaoga i le Explay Tornado polokalama polokalama, o le ae manaʻomia le lauiloa lautele mea faigaluega na fausia mo le faʻatautaia o le polokalama vaega o masini MTK - le SP Flash Meafaigaluega. O le fesoʻotaʻiga e download ai le mea fou o le meafaigaluega, e fesoʻotaʻi ma le ofoofogia ma le faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu o le toe iloiloga tusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

A o le i amataina le faʻatonuga i lalo ifo, ua fautuaina e te faʻamasani oe i le masani o faʻagasologa o le faʻatinoina e ala i le Flash Tool, ina ua maeʻa suʻesuʻeina le mea:

Lesona: Flashing masini Android e faʻavae i luga o le MTK e ala i le SP FlashTool

Aia Tatau

O faʻailoga faʻapitoa i luga ole masini e mafai ona mauaina i le tele o auala. I se faʻaopopoga, aʻa-aia tatau o loʻo tuʻufaʻatasia i le tele o custom firmware mo le masini. Afai ei ai se sini ma manaʻomia e lapoʻa Explay Tornado, tamoe i lalo o le aloaʻia Android, e mafai ona e faʻaogaina se tasi o talosaga: KingROOT, Kingo Root poʻo le Root Genius.

O le filifiliga o mea faigaluega e le faʻavaeina, ma faʻatonuga mo le galulue ma se mea faigaluega faʻapitoa e mafai ona maua i lesona i soʻotaga i lalo.

Nisi faʻamatalaga:
Mauaina o aia tatau ma KingROOT mo PC
Faʻafefea ona faʻaaoga le Kingo Root
Faʻafefea ona maua oʻu aia tatau ile Android e ala ile Root Genius polokalame

Le tua

O le mea moni, faaleoleo faamatalaga tagata faaaoga o se talafeagai laasaga i luma o le toe amataina reinstalling le faagaoioiga faiga i so o se masini Android. Matou te faʻaaogaina se lautele lautele lisi o auala faʻamautu aʻo leʻi faia le firmware i le Tornado Express, ma o nisi o latou e faʻamatalaina i se tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi:

Vaʻai foi: Faʻafefea ona tuʻu mai i luga o isi masini Android aʻo le i firmware

I le avea ai o se fautuaga, ua fautuaina e fausia se utaʻi atoa o Explay Tornado o loʻo i totonu o lona mafaufau ma naʻo le faagasolo loa ma le ogaoga faʻalavelave i lona vaega polokalama. Mo sea toe inisiua, oe manaʻomia le luga-faʻamatala SP FlashTool, le faʻasalalauga faila o le aloaia firmware (e mafai ona e download le sootaga i le faʻamatalaga o le faʻapipiʻi metotia mo Android Nu. 1 i le mataupu o loʻo i lalo), faʻapea foi ma le faʻatonuga:

Faitau atili: Fausia se kopi atoa o le firmware o MTK masini faʻaaogaina SP FlashTool

Vavaeese, e tatau ona maitauina taua le mauaina muamua o se vaega faaleoleo. "Leoʻa" aʻo leʻi faʻalavelave i le polokalama komepiuta a le telefoni. Lenei nofoaga o faʻamaumauga teuina faʻamatalaga e uiga i IMEI ma isi faʻamatalaga, a aunoa ma lea e le mafai ona mautinoa le faʻagaioia o fesoʻotaʻiga. Talu ai o le faʻataʻitaʻiga o loʻo mafaufauina e le o faʻataʻitaʻia e faatatau i pepa SIM (o loʻo i ai ni pepa se tolu numera), o le lafoaʻi NVRAM Oe tatau ona faʻasaoina aʻo leʻi kilia!

Ina ua maeʻa fausia se faʻafitauli atoa o le system faʻaaogaina le auala fautuaina atu i luga ala Flashtool "Leoʻa" o le a sefe i luga o le PC disk, ae afai mo nisi mafuaaga na faia se faaleoleo kopi o le atoa faiga, e mafai ona e faʻaaogaina le auala lea a i lalo, i le faʻaaogaina o se script "NVRAM_backup_restore_MT6582".

Sii mai le aoga mo le fatuina ma le toe faaleleia NVRAM i Explay Tornado

O le metotia e manaʻomia muamua-faʻatau Superuser avanoa i luga o le masini!

  1. Aveese le faʻaiuga o loʻo i ai mai le soʻotaga i luga i se isi lisi ma faʻafesoʻotaʻi le Tornado Express ma faʻagaioia "Debugging e USB" ma mauaina root-aia tatau i le komepiuta.
  2. Tamoʻe le faila faʻateʻa "NVRAM_backup.bat".
  3. Matou te faʻatali seʻi maeʻa ona faʻatino le galuega ma teuina faʻamatalaga i le lisi "NVRAM_backup_restore_MT6582".
  4. O le igoa o le mauaina faila faaleoleo faila o "nvram.img". Mo le teuina, e fautuaina e kopi atu i se nofoaga saogalemu.
  5. Afai e manaʻomia e toe faʻatino le galuega a SIM cards i le lumanaʻi, matou te faʻaaogaina se faila faila "NVRAM_restore.bat".

Firmware

Faʻapipiʻiina ni ituaiga o Android OS i Explay Tornado ina ua maeʻa tapenaga atoatoa o se faigofie faigofie faʻagasologa ma e le umi se taimi. Pau le mea e tatau ai ona mulimuli i faʻatonuga ma maitau saʻo le tulaga muamua o le telefoni, ae maise ona filifili se metotia o togafiti e tusa ma le faʻaiuga manaʻomia.

Metotia 1: Aloaia firmware mai se PC, "valugaina"

O le flash avetaʻavale SP Flash Meafaigaluega faʻapipiʻi i luga o le komepiuta a le tagata faitau i le taimi o tuʻuga luga o faʻatonuga e mafai ai ona e faia toetoe lava soʻo se faʻafitauli ma le polokalama polokalama o le Tornado Express. O nei mea e aofia ai le toe tuʻuina mai, faʻafouga, poʻo le toe faʻafou mai le faʻasologa, faʻapea foi ma le toe faʻalavelave mo le Android. Ae e naʻo faʻapitoa i fonotaga OS na aumai e le tagata gaosi mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia.

I le taimi o le i ai o le masini, na o le tolu lomiga o le aloaʻia polokalama komepiuta na tatalaina - v1.0, v1.01, v1.02. O faʻataʻitaʻiga i lalo atu e faʻaaogaina le lata mai firmware afifi. 1.02, lea e mafai ona laʻuina mai i le sootaga:

Sii maia aloaia firmware mo Explay Tornado

Tulaga maualuga firmware / lata mai

I le mea o loʻo puʻeina ai le telefoni i le Android ma e masani lava ona faʻaaogaina masani, ma o se faʻaiuga o le firmware o le tagata e manaʻo e toe tuʻu le polokalama aloaia pe toe faʻafou i le lata mai faʻamatalaga, e fautuaina e toe faia i mea nei o le OS faʻatonuga tuʻuina atu e le masini gaosi.

  1. Unzip le afifi ma ata o le ofisa aloaia mai le fesoʻotaʻiga luga i totonu o se isi faila.
  2. Matou te faalauiloa le Flash Tool ma faʻaalia le ala i le faʻasalalauga faila i le polokalama "MT6582_Android_scatter.txt"o loʻo i totonu o le lisi ma mea tau komipiuta vaega. Faamau "filifili" i le itu taumatau o le malae "Faasalalauga-utaina faila" - faila faila i le faamalama e matala "Suʻesuʻe" - faʻamaoniga e ala i le fetaomi atu "Tatala".
  3. E aunoa ma le suia o le le masani auala firmware "Naʻo le download". i luga o isi, fetaomi le ki "Sii mai". Flash Tool faamalama pulega o le a le toe aoga vagana ai mo le faamau "Taofi".
  4. Tapē uma le Explay Tornado e ala ile uaea ile USB port o le komipiuta. Ole faʻagasologa ole feʻaveaʻi o faʻamatalaga i le telefoni e amata otometi ma e iʻu i le 3 minute.

    E leai se mea e mafai faalavelaveina faʻafitauli!

  5. A maeʻa le fesiitaiga o tuatusi polokalama uma i le telefonipoto, o le a aliali mai le faʻamalama. "Download Lelei". Aveese le uaea mai le masini ma faʻamatalaina le moli uila i le oomiina o le ki "Taumafa".
  6. Muamua faalauiloa pe a uma ona mulimuli parakalafa muamua o le faatonuga o le a umi le umi nai lo le masani (o le masini o le a "tautau" i luga o le seevae mo sina taimi), o se masani lea tulaga.
  7. I le iʻuga o le amataga o le toe tuʻu / faʻafou mea o loʻo vaʻaia polokalama, o le a tatou vaʻai i le amataga mata o le tulaga aloaia o le Android ma le mafai ona filifilia se gagana, ona sosoo ai lea ma isi ki tulaga faʻavae.
  8. Ina ua uma le faʻatulaga muamua, ua sauni le telefoni mo le faʻaaogaina!

Toe Maua

Ona o le tele o mea leaga na tutupu, mo se faʻataʻitaʻiga, mea sese na tutupu i le taimi OS toe tuʻufaʻatasia, ogaoga mea faigaluega-faila toilalo, ma isi. o se tulaga e ono tupu pe a taofi le Tornado Explorer tamoʻe i le masani faiga, tali atu i le ki ki, e le iloa e le komepiuta, ma isi.

Afai e le aofia ni mea leaga, o le firmware i le Flashstool e mafai ona fesoasoani i lenei tulaga e ala i le le saʻo, e le o ni tulaga masani.

O le taotoga muamua e tatau ona e taumafai e fai pe a fai o le Explay Tornado ua avea ma "piliki" o le "matata" firmware faʻamatala luga i luga e ala i Flashtool. Naʻo le mea o iai pe a le aumaia e lenei faʻaoliga ni faʻaiuga, tatou te o atu i faʻatonuga nei!

  1. Tikia mai ma tuʻu ese le firmware aloaia. Tatou faalauiloa SP FlashTool, tatou te faaopoopoina le faataapeapeina-faila.
  2. Filifili se faiga mai le lisi paʻu i lalo "Firmware Faʻalelei" mo le fesuiaiga o faʻamatalaga i le manatuaina ma le muamua faʻatulagaina o vaega taʻitasi.
  3. Faʻamau le ki "Sii mai".
  4. Tatou aveese le maa mai le telefoni ma fesoʻotaʻi i le PC i se tasi o auala nei:

    • Matou te aveina le Explay Tornado e aunoa ma se maʻa, lolomiina ma taofia le faʻamau "Malosiaga", faʻafesoʻotaʻi le uaea USB lea e faʻafesoʻotaʻi ma le PC. I le taimi pe a fuafuaina e le komepiuta le masini (e oso mai le leo e faʻafesoʻotaʻi ai le mea fou), tatala "Malosiaga" ma faʻapipiʻi loa le maa i le tulaga;
    • PE OU tatou te fetaomi ma taofi ki uma i luga o le telefonipoto aunoa ma se maa, ma le fesoasoani o loʻo faʻatonutonuina le tele o le tulaga i le masani, ma taofia i latou, tatou te fesoʻotaʻi le USB cable.
  5. Ina ua uma ona faʻafesoʻotaʻi se tasi o metotia faʻamatalaina i luga, o le faʻagasologa o le faʻamamaina ma le toe faʻatulafonoina o mea e manatua ai le masini e tatau ona amata. Lenei o le a faʻamalosia e le vave tamoe vali lanu i totonu o le Flashstool alualu i luma pa, ma faʻatumu o le mea mulimuli ma samasama.
  6. Le isi, e tatau ona e faʻatali mo le faʻamalama e faʻamaonia ai le manuia o le faʻagaioiga - "Download Lelei". E mafai ona vavaeeseina le masini mai le PC.
  7. Na matou tuʻuina i luga poʻo le "juggle" le maʻa ma amata le telefoni e ala i le tuʻu i lalo o le faʻamau "Taumafa".
  8. E pei lava o le tulaga o le "tulaga masani" taualumaga mo le toe tuʻuina mai o le OS, o le muamua oso o le masini mafai ona umi umi le umi. E naʻo le faʻatali mo le faʻafeiloaʻiga lau ma maitauina ai le faʻavae autu o Android.

Faiga 2: Le aloaia aloaia

Le faʻamatalaga fou a le Android o loʻo faʻatautaia le Tornado Express o se faʻaiuga o le faʻapipiʻiina o le vaega aloaia vaega 1.02 o le 4.4.2. Tele o tagata e ona le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se manaʻoga e maua se fou Android fonotaga i a latou telefoni nai lo le tuai o KitKat, pe faʻateʻaina nisi o mea sese a le OS aloaia, tuʻuina atu se maualuga maualuga o le gaioiga o galuega, maua se faʻapipiʻi fou o le atigi pusa, ma isi. O le vaifofo i ia mataupu mafai ona faʻapipiʻiina firmware masani.

E ui lava i le numera tele o le le aloaia faʻalapotopotoga faʻaulu mai e Explay Tornado ma avanoa i luga o le Initaneti, e tatau ona maitauina e faigata tele le sailia o se moni mautu ma le atoatoa fofo. Le tasi vaivaiga o le tele o le le lava o le faʻagaioia o le lona tolu SIM card. Afai o sea "leiloa" e taliaina e le tagata faʻaaoga, e mafai ona e mafaufau e uiga i le fesuiaiga i le masani.

Le faʻatonuga o loʻo i lalo ua faʻataga e oe ona faʻapipiʻi toetoe lava fesuiaiga OS i le faʻataʻitaʻi i fesili. O le taualumaga lava ia e faia i auala e lua.

Laasaga 1: Tiute Toe Fuataina

Le metotia mo faapipiiina tulaga le aloaia i le tele o masini Android e aofia ai le faʻaaogaina o se toe faʻaleleia o le siosiomaga toe faʻaleleia - le toe faʻafouina. E i ai le filifiliga a le au faʻaoga Tornado i lea mea - mo le masini, e lua ua sili ona lauiloa laiga o le siʻosiʻomaga ua faʻatautaia - ClockworkMod Recovery (CWM) ma TeamWin Recovery (TWRP), o latou ata e mafai ona maua mai le sootaga o loʻo i lalo. I la matou faʻataʻitaʻiga, o le TWRP o loʻo faʻaaogaina e avea o se fofo aoga ma sili lauiloa, ae o se tagata e fiafia i le CWM, e faʻaaogaina foi.

Sii mai tu masani toe faaleleia CWM ma TWRP mo Explay Tornado

  1. Matou te mulimulitaʻi i uluaʻi parakalafa e lua o faʻapipiʻi faatonuga mo le OS aloaia faʻaaogaina le metotia masani (Metotia 1 luga i le tusitusiga), o lona uiga, taufetuli SP FlashTool, faʻaopopo se faʻasalalauga faila mai le faila faʻatusa faila i le talosaga.
  2. Tatou aveeseina faailoga mai uma siaki pusa o loʻo i tafatafa o le faʻailoaina o le manatua vaega o le masini, tuʻu se faʻailoga siaki e faafeagai "FAʻAFETAI".
  3. Faʻalua-kiliki i luga o le tulaga ala o le toe maua mai siosiomaga faʻatusa i le fanua "Nofoaga". Sosoo ai, i le Explorer faamalama o loʻo matala mai, faʻailoa mai le ala e sefe ai le ata puʻeina o le toe faaleleia toe sefe, kiliki "Tatala".
  4. Tulei "Sii mai" ma faʻafesoʻotaʻi Explay Tornado i le pito i fafo i le PC.
  5. Le fesuiaiga o le fesuiaiga siosiomaga ata o le a amata otometi ma faaiu i le foliga mai o se faʻamalama "Download Lelei".
  6. Tatou motusia le uaea mai le masini ma amata le toe faʻaleleia. Faʻaaoga le ki autu e ulufale ai i le alualu i luma toe faaleleia siosiomaga. Fua ma le "Taumafa"uʻuina luga o le telefoni seia oʻo i le siʻosiʻomaga o loʻo aliali mai luga o le mata.

Mo le mafanafana i le taimi o le toe faʻagaioiga o le toe faaleleia, matou te filifilia le Lusia-gagana faʻamatalaga. I se faʻaopopoga, a maeʻa le amataga muamua, e tatau ona e faʻagaioia le ki Faataga Suiga luga o le laupepa autu o TWRP.

Laasaga 2: Faʻapipiʻi se faʻagasologa OS

Ina ua maeʻa le toe faʻaolaina o le toe faʻaleleia o loʻo aliali mai i le Explay Tornado, o le faʻapipiʻiina o le custom firmware o loʻo faia e aunoa ma ni faʻafitauli - e mafai ona suia fesuiaiga eseese mai le tasi i le isi i le sailia o le sili polokalama polokalama i lona lava malamalama. Ole galuega ile TWRP ose faiga faigofie ma e mafai ona faia i luga o se tulaga malamalama, ae peitaʻi, afai o le muamua lea e masani ma le siʻosiʻomaga, ua fautuaina e suesue le mea mai le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo, ma e naʻo le faʻatonutonu loa ma faʻatonuga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona moli se masini Android ile TWRP

Ae o le masani mo le Tornado Express, e pei ona taʻua i luga, e tele ofo mai romodels mo le faʻataʻitaʻiga. I tulaga o le lauiloa, atoa ai ma le faʻaaogaina ma le mautu pe a galue i le telefoni i le fesili, o se tasi o muamua nofoaga o loʻo nofoia e le atigi MIUI.

Vaʻai foi: Filifili MIUI firmware

Faatuina MIUI 8, e ave i la matou masini e se au taʻutaʻua miui.su. Oe mafai download le afifi faʻaaogaina i le faʻataʻitaʻiga i lalo mai le MIUI Lusia '' upega tafaʻilagi pe mai le soʻotaga:

Download le MIUI firmware mo le Explay Tornado telefoni

  1. Na matou tuʻuina le faila zip ma le firmware i le aʻa o le memory card na tuʻuina i le Explay Tornado.

  2. Tatou toe toe fai i le TWRP ma fausia se kopi faaleoleo o vaega uma o le telefoni le manatuaina.

    O le kopi faaleoleo e tatau ona sefe i luga o se aveina toso, pei foi o isi laasaga o le faʻamatalaga i totonu o le mafaufau o le a faʻaleagaina! O lea, tatou te o i le ala:

    • "Nofoaga faaleoleo" - "Manatu filifiliga" - "Laiti sdcard" - "Ua lelei".

    • Sosoo ai, faailoga uma faʻamaumauga vaega, faʻagaioia "Sipi e amata" ma faatalitali mo le maeʻa o taualumaga. Ina ua aliali mai le feʻau "Ua maeʻa le faʻafouga" nusipepa "Fale".

  3. Matou te faʻamamaina nofoaga manatua uma vagana Micro SDCard mai faʻamatalaga o lo oi ai i totonu:
    • Filifili "Faamamaina" - "Tomai faamamaina" - faailoga uma vaega seʻi vagana le kalama manatua;
    • Sifi "Sipi mo le faamamaina" ma faʻatali seia maeʻa le faʻatulafonoina. Toe foi i le autu TWRP menu.

  4. Alu i le vaega "Mauga", i le lisi o vaega mo faʻapipiʻi, seti le faʻailoga i le pusa siaki "faiga" ma faʻamau le faʻamau "Fale".

  5. O le mea moni, o le laasaga mulimuli tumau - le tuʻusaʻo faʻapipiʻi o le OS:

    • Filifili "Faapipiiina", suʻe le kopiina muamua le pusa afifi i luga o le memory card, popo ile igoa faila.
    • Faamaasi "Sue mo le firmware" ma faʻatali mo tusitusiga fou a le auvaega e tusia i le Explay Tornado's memory.

  6. A uma ona faʻailoa le faʻaaliga "Ia manuia" i le pito i luga o le toe faaleleia lau, kiliki "Toe fai i le polokalame" ma vaʻai i luma i le faʻaopopoina o le faʻafeiloaʻiga mata o le OS masani, ma ona lisi ai lea o avanoa avanoa gagana. O le a umi se taimi - le igoa logo mafai ona "liu aisa" mo e uiga i 10-15 minute.

  7. I le filifilia o faʻavae autu, e mafai ona e alu e suʻesuʻe le aoga o le fou Android atigi,

    o le mea moni e tele avanoa fou!

Metotia 3: Faʻamau le Android e aunoa ma PC

E tele naua tagata faaaoga o telefoni Android latou te mananaʻo e kilia a latou masini e aunoa ma le taumafai e faʻaaoga se komepiuta o se mea faigaluega mo togafiti. I le tulaga o le Tornado Express, o lenei metotia e aoga, ae mafai ona fautuaina i latou e ua i ai le poto masani ma ua mautinoa i a latou gaioiga.

I le faʻataʻitaʻiga o le metotia, faʻapipiʻi le fesuiaʻiga o le atigi atigi auala i le Explay Tornado AOKP MM, lea e faʻavae i luga o le Android 6.0. I se tulaga lautele, o le polokalama ua fuafuaina e mafai ona faʻamatalaina o le televave, lamolemole ma mautu, ua faʻaogaina ma le Google auaunaga ma e talafeagai mo le faʻaaoga i aso uma. Le au le lelei: lua (ae le o le tolu) faʻaaoga SIM card, le galulue VPN ma le 2G / 3G network switch.

  1. Sii mai le faila faila ma le AOKP ma le TWRP ata mai le sootaga i lalo.

    Sii firmware faʻapitoa mo Android 6.0 ma le TWRP ata mo le Explay Tornado

    Matou te tuuina le microSD masini maua i le aʻa.

  2. Matou te maua aa-aia tatau mo le Tornado Explay e aunoa ma le faʻaogaina o se komepiuta. Le faia o lenei:
    • Alu i kingroot.net ma download le meafaigaluega mo le mauaina o Superuser avanoa - faʻamau "Download le APK mo Android";

    • Tamoʻe i le iʻuga apk faila. A aliali mai se faʻasilasilaga faʻamalama "Ua poloka le faapipiiina"kiliki "Tulaga" ma faʻatonu le pusa faʻailoga "Leiloa faamatalaga";
    • Faapipii KingRoot, faʻamaonia uma talosaga polokalama;

    • I le maeʻa o faʻapipiʻi, tamoʻe le mea faigaluega, tusi i luga le faʻamatalaga o galuega seʻia oʻo le laupepa ma le faʻamau "Taumafai"tulei;

    • O loʻo matou faʻatali mo le telefoni e tilotilo solo, tata i le faʻamau "Taumafai root". Ma le isi, matou te faʻatali seʻia oʻo mai le TupuRuth ona faʻatautaia e manaʻomia e maua ai ona faʻamanuiaga faʻapitoa;

    • Ua maua le ala, ae ua fautuaina e toe amata le Explay Tornado aʻo leʻi faia nisi gaioiga.
  3. Faapipiiina TWRP. Ina ia faʻaauʻaina le faʻataʻitaʻi i le fesili ma tu masani toe maua mai e aunoa ma le faʻaaogaina o se PC, e aoga se Android Sulufaʻi:

    • Tatou mauaina Flash e ala ile faʻafesoʻotaʻi le Google Play Faleoloa:

      Faʻamau Flashify mai le Google Play Faleoloa

    • Tatou faalauiloa le mea faigaluega, faamautu le iloa o mea e ono tupu, saunia le root-law meafaigaluega;
    • Kiliki le aitema "Toe faʻafouina ata" i le vaega "Sasaʻe". Le isi tapa "Filifili se faila"mulimuli "Faila faila";

    • Tatala le lisi "pepa faʻamau" ma faʻaali le ata flasher "TWRP_3.0_Tornado.img".

      Agavale e kiliki "AUAI!" i le talosaga faamalama e aliali mai, ma le toe faʻaleleia o le siosiomaga toe faʻafouina o le a amata faʻatuina i le masini. I le faaiuga o le taualumaga, se faʻamaoniga savali aliali mai, le mea e tatau ona e popo "IA MAUA LE TAIMI NEI".

  4. O le faʻatinoina i luga o sitepu o le a toe amataina le Tornado Express i le TWRP Advanced Recovery. Sosoo ai, matou te faia tonu lava le toe faia o faʻatonuga mo le tuʻu saʻo o MIUI luga i le tusitusiga, amata mai le tulaga 2. Toe otooto puʻupuʻu, o laʻasaga e pei ona taua i lalo:
    • Faaleoleo;
    • Faamamaina o vaega;
    • Faapipiiina se sifi afifi ma tu.

  5. I le iuga o le faʻapipiʻiina, matou toe togi i le masani OS,

    seti tulaga

    talisapaia aoga o le AOKP MM!

I le suʻesuʻeina o loʻo i luga, e mafai ai ona e iloaina o le faʻamamaina o le Smartphone Tornado Express e le faigata tele pei ona foliga mai i se tagata amata. O le mea e sili ona taua o le mulimuli ma le faʻaeteete i faʻatonuga, faʻaaogaina meafaigaluega lelei ma, masalo o le mea sili ona taua, download faila mai faʻamatalaga faatuatuaina. Fai se firmware lelei!

Pin
Send
Share
Send