Faigofie masini e tapuni ai lau komipiuta ile Windows 7

Pin
Send
Share
Send

Tele faʻaaogaina le faʻaaogaina le ki masani i le lisi e tape le komepiuta. Amata. E le o tagata uma iloa o lenei faʻatulagaina e mafai ona faia sili atu faigofie ma vave e ala i le faʻapipiʻi o se masini faapitoa i luga "Desktop". O talosaga mo le faʻatinoina o lenei gaioiga i le Windows 7 o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

Tagaʻi foʻi: Vaʻai le mea faigaluega mo le Windows 7

Gadgets e tape lau PC

Pupuni 7 ei ai le atoa seti o fausia-i gadgets, ae, paga lea, o se talosaga e faʻapitoa i le galuega o loʻo tatou talanoaina i lenei tusitusiga e le o iai. Ona o le musu a Microsoft e lagolagoina gadgets, nei o le manaʻomia polokalama o lenei ituaiga e na o le mafai ona laʻuina mai i luga ole tulaga tolu nofoaga. O nisi o nei mea faigaluega e le gata e tape ai le PC, ae ua iai foʻi faʻaopoopoga foliga. Faʻataʻitaʻiga, faʻaavanoaina le tomai e muaʻi setiina le taimi tapuni. Ma le isi, matou te mafaufauina le sili ona talafeagai o latou.

Faiga 1: Tapunia

Tatou amata i se faʻamatalaga o le gadget, lea e faʻaigoa Shutdown, lea e faʻaliliu i le Rusia e Tapunia.

Download Faʻamutaina

  1. A uma ona faʻatu mai, tamoʻe le faʻapipiʻi faila. I le talanoaga na aliali mai, naʻo le kiliki Faatuina.
  2. Onā "Desktop" a o le Shutdown atigi foliga.
  3. E pei ona e vaʻai, o le masini e vaʻaia le mea lea e matua faigofie lava ma tupu fua, talu ai o aikona kopi kopi o ki o le Windows XP ma le mea lava e tasi. A e oomiina le itu tauagavale, e tape le komepiuta.
  4. A e taomi le ogatotonu o le ki, o le PC toe fai.
  5. I le kilikiina o le itu taumatau, e mafai ona e alu i fafo ma suia le tagata o lo o i ai nei.
  6. I le pito i lalo o le gadget, i lalo o faamau, o loʻo i ai ni uati e faʻailoa mai ai le taimi i itula, minute ma sekone. Faamatalaga e tosoina ii mai le PC system uati.
  7. Alu i le Shutdown faʻatulagaina, faʻapipiʻi i luga o le atigi gadget ma kiliki i le ki autu e aliali mai i le itu taumatau.
  8. Pau le tulaga oe mafai ona suia i le tulaga o le foliga mai o le atigi atigi. E mafai ona e filifilia le filifiliga e fetaui ma lou tofo i le kiliki i luga o faʻamau i le ituaiga o ufanafana faʻasino agavale ma le taumatau. I le taimi lava e tasi, o filifiliga eseese filifiliga o le a faʻaalia le ogatotonu o le faamalama. O le taimi a e aliali mai foliga taliaina lelei, kiliki "Ua lelei".
  9. Le filifilia filifilia o le a faʻaaoga i le gadget.
  10. Ina ia maeʻa le galuega ma Shutdown, faʻapipiʻi i luga toe, ae o le taimi lea i totonu o aikona e aliali mai i le itu taumatau, filifili le koluse.
  11. O le gadget o le a le atoatoa.

Ioe, e le mafai ona fai atu o Shutdown ua tumu i se tele o galuega. O le mea autu ma toetoe lava o lona faʻamoemoe lava o le tuʻuina atu i le agavaʻa e tape ai le PC, toe ki le komepiuta pe alu ese ma le tino e aunoa ma le alu i le lisi Amata, ae e ala i le kiliki i luga o le paleni elemene i luga "Desktop".

Faiga 2: Tapeina o le System

Le isi, tatou aoao se gadget e tapunia a PC taʻua System Shutdown. O ia, e le pei o le lomiga muamua, o loʻo i ai le tomai e amata ai se timer mo le faitauina o le taimi i le fuafuaina gaioiga.

Sii maia le System Shutdown

  1. Tamoe le download faila ma i le talanoaga pusa e aliali mai, kiliki Faatuina.
  2. O le System Shutdown atigi o le a aliali mai i luga "Desktop".
  3. O le oomiina o le mumu mumu o loʻo i luga o le itu tauagavale o le a tape ai le komipiuta.
  4. Afai e te kiliki i luga o le moli moli o lo oi le ogatotonu, ona i lenei tulaga o le a alu i le moe moe.
  5. O le kiliki i luga o le itu taumatau-lanu meamata o le a toe amataina ai le PC.
  6. Ae le ona pau ai lena. Afai e te le o faʻamalieina ma le seti o nei gaioiga, ona e tatalaina lea o le alualu i luma gaioiga. Faʻamau i luga o le atigi pusa. E tele meafaigaluega o loʻo faʻaalia. Kiliki i le aū e faʻasino i le pito i luga taumatau.
  7. O le isi laina o ki o le a matala.
  8. O le kiliki i luga o le muamua o le laina faʻaopopo e alu ese atu ma le polokalama.
  9. Afai e te kiliki i le tutotonu lanumoana faʻamau, le komipiuta o le a loka.
  10. Afai ua toso le lilac icon i le itu taumatau, e mafai ona e suia le tagata faʻaaogaina.
  11. Afai e te manaʻo e tape le komepiuta e le o le taimi nei, ae a uma se taimi, ona e manaʻomia le kiliki i luga o le ata ile foliga o se tafatolu, o loʻo tu i le pito i luga o le gadget atigi.
  12. O le taimi le taimi mita, seti i le tuai i 2 itula, o le a amata. A maeʻa se taimi faʻapitoa, e tape le komipiuta.
  13. Afai e sui lou mafaufau e uiga i le tapeina o le PC, ona taofi lea o le taimi, naʻo le kiliki i le aikona i le itu taumatau.
  14. Ae a pe a fai e te manaʻomia e tape le PC ae le i uma le 2 itula, ae pe a ma se isi vaitaimi o le taimi, pe afai e te le manaʻomia e tape, ae faia se isi gaioiga (mo se faʻataʻitaʻiga, toe amata pe amata le faiga moe)? I lenei tulaga, e tatau ona e alu i le tulaga. Faʻamau faʻasolo i luga o le System Shutdown atigi toe. I le aliali meafaigaluega pusa, kiliki le ki autu.
  15. O le System Shutdown tulaga tatala.
  16. I le fanua "Seti le taimi" taʻu le numera o itula, minute ma sekone talu ona maeʻa le gaioiga e faia.
  17. Ona kiliki ai lea ile le ifo lalo lisi. "Faʻatinoga i le iʻuga o le toe faitauga". Mai le lisi paʻu i lalo, filifili se tasi o gaioiga nei:
    • Tapunia;
    • Ulufale;
    • Faiga moe;
    • Toe toe fai
    • Tagata sui suia;
    • Polokaina.
  18. Afai e te le manaʻo e amata vave le timer, ma aua le amataina i le autu System Shutdown window, e pei ona matou talanoaina i luga, i lenei tulaga, siaki le pusa "Otometi lava ona amata le taimi faitauga".
  19. A o le minute ae leʻi maeʻa le faitauga o le taimi, o le a leo se leo e logo ai le tagata faʻaaogaina o le a tupu le taotoga. Ae e mafai ona suia le umi o lenei leo i le kiliki i luga o le lisi lalo "Leo faailo mo ...". O filifiliga nei o le a tatalaina:
    • 1 minute
    • 5 minute
    • 10 minute
    • 20 minute
    • 30 minute
    • 1 itula

    Filifili le mea e fetaui ma oe.

  20. Ma le isi, e mafai ona suia le leo ole faailo. Ina ia faia lea mea, kiliki i le ki i le itu taumatau o le tusiga "fafaga.mp3" ma filifili i lau hard drive le leo faila e te manaʻo e faʻaaoga mo nei faʻamoemoe.
  21. A maeʻa uma seti, kiliki "Ua lelei" e faʻasaʻo ai le faʻatulagaina tapulaʻa.
  22. O le System Shutdown gadget o le a faʻatulagaina e faʻatautaia ai le gaioiga faʻatulagaina.
  23. Ina ia tapunia le System Shutdown, faʻaaoga le matagaluega masani. Faʻasolosolo i luga o lona Ofisa ma i totonu o mea faigaluega o loʻo aliali mai i le itu taumatau, kiliki i luga o le koluse.
  24. O le gadget o le a tapeina.

Faiga 3: AutoShutdown

O le isi komepiuta tapunia masini o le a tatou ufiufi e taʻua o le AutoShutdown. E sili atu i faʻataʻitaʻiga uma faʻataʻitaʻiga analog i galuega.

Sii mai le AutoShutdown

  1. Tamoʻe le faila faila "TaʻavaleShutdown.gadget". I le talanoaga pusa e filifili, filifili Faatuina.
  2. O le a faʻaalia le atigi a le AutoShutdown "Desktop".
  3. E pei ona e vaʻai, e tele lava faʻamau nai lo le gadget muamua. I le kiliki i luga o le sili ona ogaoga elemene i le agavale, e mafai ona e tape le komepiuta.
  4. A e kiliki i le faʻamau i le itu taumatau o le mea muamua, o le komipiuta e alu i le faʻavae.
  5. O le kilikiina o le ogatotonu o le toe amataina o le komepiuta.
  6. Ina ua uma ona kiliki i luga o le elemene o loʻo i le itu taumatau o le ogatotonu faʻamau, le polokalama e alu ese ma le mafai ona suia le tagata faaaoga pe a manaʻo.
  7. O le kiliki i luga o le tele pito i luga ole itu taumatau e mafua ai ona loka le faiga.
  8. Ae e i ai taimi e le mafai ai e se tagata faʻaaoga le kiliki i se ki, lea o le a oʻo ai i se faʻamoemoe e tapunia le komipiuta, toe amataina poʻo isi gaioiga. Ina ia taofia lenei mea mai tupu, e mafai ona e nana ia aikona. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le faʻailoga o loʻo i luga oi latou i foliga o se tafatolu.
  9. E pei ona e vaʻaia, o faʻamau uma ua le toe aoga ma o lenei lava tusa pe e te leʻi fuafuaina se tasi o ia mea, e leai se mea e tupu.
  10. Ina ia toe faʻafoi le tomai e pulea le komepiuta e ala i nei ki, e tatau ona e toe kiliki le tafatolu.
  11. I lenei gadget, pei o muamua, e mafai ona e setiina le taimi pe a pe o lea gaioiga e faia otometi (toe, toe tape le PC, etc.). Ina ia faia lea, alu i le AutoShutdown faʻatulaga. Alu i le faʻatulagaga, faʻapipiʻi i luga o le atigi gadget. Pulea aikona o le a aliali mai i le itu taumatau. Kiliki i le mea e pei ole ki.
  12. E tatalaina le faʻamalama faʻamalama.
  13. Ina ia fuafua se mea faʻapipiʻi, muamua i le poloka "Filifili se gaioiga" siaki le pusa i autafa o le mea e fetaui ma le taualuga talafeagai ia te oe, e pei:
    • Toe amata (toe fai mai);
    • Hibernation (moe loloto);
    • Tapunia;
    • Faatalitali
    • Poloka;
    • Alu i fafo

    Oe mafai ona filifilia naʻo le tasi o le filifiliga na lisiina atu i luga.

  14. A maeʻa ua filifilia se faʻapitoa, o tuʻufaʻatasiga ia Timer ma le "Taimi" toe toaga. I le muamua o latou mafai ona ulufale i le vaitaimi i itula ma minute, pe a uma le gaioiga na filifilia i le laasaga muamua o le a tupu. I le eria "Taimi" E mafai ona faʻamatalaina tonu le taimi, e tusa ai ma lau polokalame uati, lea e faia ai le gaioiga manaʻo. Ina ua ulufale atu faʻamatalaga i se tasi o le faʻailoaina o vaega o fanua, o faʻamatalaga i se isi o le a otometi tuʻufaʻatasia. A e manaʻo e faia lenei mea i taimi uma, siaki le pusa i autafa o le faʻataʻitaʻiga Toe fai. Afai e te le manaʻomia lea, ona aua nei e faʻailogaina se faʻailoga. Le faʻatulaga o se galuega ma le faʻatulagaina faʻapitoa, kiliki "Ua lelei".
  15. Ina ua mavae lena, tapunia le faʻamalama tapuni, le uati ma le taimi o le mea na fuafuaina fuafuaina, faapea foi ma le timer taimi seia oo ina tupu, o loʻo faʻaalia i totonu o le atigi ulu o le masini.
  16. I le AutoShutdown faʻatulagaina faamalama, e mafai foi ona seti nisi faʻatulagaina, ae latou fautuaina e faʻaaogaina na o le aufaʻaopopo tagata e malamalama lelei poʻo fea e oʻo i ai a latou ulufale. Alu ia e alu i nei tulaga, kiliki "Avanoa Maualuga".
  17. O le ae vaʻai i se lisi o isi filifiliga e mafai ona e faʻaogaina pe a e manaʻo ai, e pei o:
    • Aveesea auala 'alo;
    • Faʻamalosi le moe faʻamalosi;
    • Faaopopo auala 'alo "Faamalosia moe";
    • O le tuʻufaʻatasia o faʻalavelave;
    • Tape ese le faʻalavelave.

    E taua le maitauina o le tele o nei faʻaopopoga AutoShutdown foliga i le Windows 7 e mafai ona faʻaaogaina i le le atoatoa UAC mode. A maeʻa ona faia tulaga tatau, aua nei galo e kiliki "Ua lelei".

  18. E mafai foi ona faʻaopopo se auala 'alo fou i le faʻamalama tulaga. Faapaologae le oi totonu o le atigi ulu, pe toe faʻafoʻi mai se isi aikona pe afai na e tape muamua i le faʻaopopo filifiliga. Ina ia faia lea mea, kiliki i le ki talafeagai.
  19. I lalo o auala 'alo i le faʻamalama faʻatulagaina, e mafai ona e filifilia se isi mamanu mo le autū AutoShutdown atigi. Ina ia faia lenei mea, tusi i totonu o le tele o filifiliga mo le valivaliina o le faʻaoga e faʻaaoga le faamau Taumatau ma le Agavale. Kiliki "Ua lelei"a maua se filifiliga talafeagai.
  20. Ma se isi mea, e mafai ona e suia foliga o foliga. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le tusifa Faamau iau.
  21. O se lisi o mea e tolu e tatalaina:
    • Uma faamau
    • Leai se faʻamau "Faʻatali";
    • Leai se faʻamau Faapaologa (i le tulaga masani).

    I le setiina o le fesuiaʻiga, filifili le filifiliga e fetaui ma oe ma kiliki "Ua lelei".

  22. Le foliga o le AutoShutdown atigi o le a suia e tusa ai ma au faʻatulagaina.
  23. E tape ese le AutoShutdown ile auala masani. Faʻasolosolo luga o lona atigi ma i totonu o mea faigaluega faʻaalia i le itu taumatau, kiliki i luga o le koluse foliga o aikona.
  24. O le AutoShutdown ua tape.

Ua matou faamatala mamao mai uma gadgets e tape le komepiuta mai le i ai avanoa. Ae ui i lea, pe a uma ona faitauina lenei tusitusiga, o le ae maua se manatu i o latou agavaʻa ma e oʻo lava ona mafai ona filifili le filifiliga talafeagai. Mo i latou e fiafia i le faigofie, tapunia ese ma le laititi seti o gaioiga e sili ona talafeagai. Afai e te manaʻo e tapunia le komipiuta faʻaaoga se timer, ona e faʻalogo i le System Shutdown. I le mataupu pe ae manaʻomia sili atu sili atu malosi gaioiga, o le AutoShutdown le a fesoasoani, ae o le faʻaaogaina o nisi o foliga o lenei gadget manaʻomia se maualuga tulaga o le malamalama.

Pin
Send
Share
Send