Faʻafefea ona lafoina se feʻau i seisi tagata VKontakte

Pin
Send
Share
Send

E toaga lava e faaaoga tagata o le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, faʻaaoga le fesoʻotaʻiga mafai gafatia saunia e lenei punaoa, vave pe mulimuli ane ai ona manaʻomia e lafo tusi mai le tasi talanoaga i le isi. E le gata i lea, i totonu o le tusiga o lenei tusitusiga, o le a tatou faʻamatalaina le auala e mafai ai lea ona iloa e ala i le faʻaavanoaina o tulaga faapitoa meafaigaluega nofoaga.

E lafoina feʻau i se isi tagata VK

E taua tele le maitauina o le vaega galue i lalo o loʻo talanoaina atoa e matua ese lava, faʻalagolago i le ituaiga soc. fesootaiga. O lea la, o le laupepa feaveaʻi a VK e manaʻomia teisi laʻi eseʻesega nai lo le komepiuta atoa.

Le eseese o le tulaga mo le sili vaega aafia ai le tulaga o le manaʻomia vasega.

O se mea taua lava faʻamatalaga o le mafai e tuʻuina atu feau, tusa lava poʻo le a le ituaiga talanoaga. E le gata i lea, o le faʻaaogaina e aofia ai e le gata i au oe fesoʻotaʻiga ma isi tagata, ae faʻapea foʻi talanoaga ma le lautele.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fatuina se talanoaga VK

Vaʻai totoʻa ile faʻaaliga e pei ole tutoʻatasi o ituaiga mataʻitusi mai le ono mafai ona faʻaoʻo. Poo le a le mea o loʻo i totonu o le feau, pe o tusitusiga pe naʻo ni emoticons, e mafai lava ona lafo i se isi talanoaga.

Faʻamatalaga atoa

E pei lava o isi mea aoga, o le faʻasalalauga atoa o le VKontakte social network e maua ai ni isi filifiliga nai lo se lite. Ona o lenei mea, faʻafitauli e mafai ona tupu, o se tulafono masani, i le tele o tagata e faʻaaogaina.

O le metotia e tutoatasi mai le ituaiga o fesoʻotaʻiga faʻaaogaina, pe o se ata talanoaga masani poʻo alualu i luma. Peitai, faʻamolemole matau o le a tatou vaʻavaʻai i le faʻagasologa faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga o le tulaga masani menu mo le filifilia o talanoaga ma tagata faʻaaogaina.

  1. Faʻaaoga le autu menu, tatala le vaega Savali.
  2. Filifili se talanoaga e maua ai le faʻamatalaga manaʻomia le fesiitai.
  3. Ina ua uma ona tatala le faʻaaliga tusitusi, saili le tusi e te manaʻomia.
  4. Faʻamamafa le feau na maua i le agavale-kiliki i ona anotusi.
  5. I le auala tutusa, e mafai ona e filifilia ni imeli i le taimi e tasi i le taimi e tasi i totonu o se tasi talanoaga.
  6. O le nofoaga ma le aso o le uluaʻi lafoina o feʻau e le afaina ai le manuia o le faʻagasologa atili.

  7. Afai na e filifilia faʻafuaseʻi se tusi le aoga, o lana filifiliga e mafai ona faʻaleaogaina e ala i le toe kiliki, ae seʻi vagana le taimi o le lafoina.
  8. Ole numera o feau filifilia ile taimi e tasi e tutusa ma le selau tusi, tusa lava poʻo a latou mea.
  9. Filifiliga faʻamatalaga o loʻo maua i luga o le pito i luga o le meafaigaluega i le talanoaga.

  10. Ina ia faʻaaogaina le aoga o le lafoina o tusi i se talanoaga ma se isi tagata, kiliki i le faʻamau O i luma i luga ole pito i luga o le meafaigaluega.
  11. I le isi laasaga, oe manaʻomia le kiliki i le talanoaga lea e te manaʻo e tuʻu ai tusi filifilia.
  12. Oe tatau ona le filifilia le fetusiai mai le mea na kopi ai mea. A leai, o feʻau ia o le a faʻasaʻo o se toe tu masani, e manaʻomia ai le toe faia o mea uma na faia muamua.
  13. Afai o le tulaga lea e iai ou mafuaʻaga e mumusu ai e faʻauʻuina tusi, faʻaoga le ki "Esc" i luga o le keyboard pe na ona faʻafouina le itulau.
  14. E ala i le faamaotiina o le mulimuli lafoa faatonu, o le talanoaga o le a otometi lava ona tatalaina, ma o le faʻamatalaga lafoina o le a alu i totonu o le tulaga masani o faʻamatalaga tulaga.
  15. Lenei ua e toe maua le avanoa e taofi le lafoina, faʻaaogaina le ki faʻapitoa ma le ata o le koluse.
  16. I le avea ai o se laasaga mulimuli, e tatau ona e lafoina se imeli e faʻaaoga ai le faʻamau talafeagai i totonu o le feau faʻailoaina pepa.
  17. A maeʻa, o mea filifilia uma o le a lolomiina ma avanoa mo le tagata talanoa.

O foliga vaaia o tusi e tumau lava le le suia, e aofia ai faʻaopoopoga faʻaaliga mai teuteuga.

I le faʻaopopoina o faʻatonuga, ia maitauina o le faʻagaioiga e faʻamatala e mafai ona toe faia seisi le faʻatapulaʻa taimi. I se faʻaopopoga, o tusi i le taimi nei o loʻo mafai ona tuʻuina atu i le soloia poʻo se suiga foʻi, pe a manatu i avanoa e mafai ona faʻaalia i totonu o le talanoaga.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona teuteu feau VK

Ia e pei ona mafai, aua nei galo e uiga i le i ai o le faʻavae faʻatapulaʻaina o le tulaga i luga o le lafoina o tusi i isi tagata, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le lisi uliuli.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopopo se tagata i le VK blacklist

Lomiga Mobile

I le taimi nei, tagata e faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga agafesootai VKontakte o loʻo avanoa e le gata i le atoa faʻamatalaga o le punaoa, ae faʻapea foʻi ma le mama. E le gata i lea, e mafai e tagata uma ona filifili e faʻaogaina se manaʻoga faʻapitoa o loʻo iai ona lava uiga, poʻo se nofoaga faʻapitoa.

E tusa lava pe o au mea e fiafia i ai, o ituaiga uma e lua o le VK o loʻo iai le aoga o le lafoina o tusi mai le tasi talanoaga i le isi. E le gata i lea, i se tulaga lautele, o gaioiga manaʻomia o se tulaga lautele.

Alu i faʻamatalaga feaveaʻi

  1. Faʻaaoga soʻo se faigofie browser mo Android poʻo Windows, tatala le tulaga faʻapitoa.
  2. O le menu autu, sui i le vaega Savali.
  3. Alu i le talanoaga o loʻo iai ma le tusi e te fia faʻalauiloaina.
  4. Kiliki i mea o loʻo manaʻomia feau, ona faʻapupula lea.
  5. E ala i le tala faʻatatau ma le atoa lomiga, e mafai e filifili ai i luga 100 mataʻitusi i le taimi, e aunoa ma le fefe i le toe setiina ona o suiga i totonu ole talanoaga.

  6. O lenei, ina ua filifilia ia faʻamaumauga talafeagai, faʻaaoga le faʻamau O i luma i luga ole pito i lalo meafaigaluega.
  7. Tusa ma le musumusuga o le fesoʻotaʻiga agafesootai, faʻailoa mai le fetusiai o loʻo e manaʻo e faʻaopopo le tusi filifilia.
  8. E mafai ona kilia le tulimanu o mea i le kiliki i luga o le koluse i le poloka Savali Savali.
  9. Afai e fetaui lelei mea uma ia te oe, kiliki i le faʻamau "Lafo".
  10. A maeʻa le faʻauauina i luma, o le a faʻaalia feau i isi.

E pei lava o le vaega muamua, o gaioiga uma faʻaaogaina i le faʻalauiloaina faʻamatalaga pei o isi mea i totonu o le talanoaga. Aemaise lava, o lenei popolega i le uiga tulaga ese o lenei faʻamatalaga o le '' upega tafaʻilagi, lea e mafai ai ona e tape mata.

Ona o le maualuga taʻutaʻua o masini feaveaʻi eseese, le talosaga VKontakte aloaia tatau sili tele gauai. Ma e ui lava o gaioiga e le matua ese mai le laupepa faʻamatalaga o le '' upega tafaʻilagi, e sili atu le mafaufau lelei i le faʻagaioiga.

  1. Faʻaaoga le laina meafaigaluega, tatala le vaega Savali.
  2. Ua uma ona tatalaina le talanoaga, saili le faʻasalalauga tusi tusa lava poʻo le a le feʻau po o le taimi o le lomia faasalalau.
  3. Kiliki i soo se mea i luga o le mata ma taofi seia faʻagaioia le faʻailoga maualuga.
  4. Le isi, e tatau ona e filifilia le feʻau e lafo i le kilikiina o a latou mea.
  5. Ua maeʻa ona makaina, i le pito i luga o le meafaigaluega kiliki i le ki O i luma, ma le aū aū.
  6. O le ki manaʻomia e leai ni saini, o le mafuaʻaga lea e tatau ai ona taʻitaʻia e faʻapepa ata.

  7. Itulau "Filifili lē e mauaina" kiliki i le talanoaga ma le tagata manaʻomia.
  8. Afai e manuia, se poloka ma faʻapipiʻi tusi e tatau ona aliali mai i luga o le tulaga masani feau faʻatupu fanua.
  9. E pei lava o vave mataupu, faʻapipiʻi mafai ona lafoaia atoa e ala i le faʻaogaina o le faʻamau talafeagai.
  10. Ina ia lolomiina le faʻasalalauga faʻamatalaga, kiliki "Lafo".
  11. Afai na e faia mea uma e tusa ma le faʻatonuga, ona aliali mai lea o feʻau ile isi vaega ole mea.

O le mea moni, e mafai ona avea le iʻuga o lenei mataupu, ae le mafai faʻatasi se tasi ae taʻua le isi metotia i totonu o le faʻavaʻa o le VKontakte feaveaʻi apalai. I lenei tulaga, o le a tatou talanoa e uiga i le vave mafai ona auina atu le tasi le savali i le taimi.

  1. Tusa ma le vaega muamua o faʻatonuga muamua, tatala le talanoaga manaʻomia ma saili le feʻau.
  2. O le taimi lava kiliki i luga o le poloka ma le mataʻitusi ina ia aliali mai le faʻamalama faʻamalama i luga o le mata.
  3. Mai le lisi o filifiliga folasia, filifili O i luma.
  4. I le isi laasaga, faʻamatala se talanoaga ma le tagata e mauaina.
  5. Afai e talafeagai, faʻasolosolo mea o loʻo tusia ile tusi ma lafo.

Faʻamuamua le tasi poʻo le isi metotia, o se tasi e tatau ona taʻitaʻia e se tasi manaʻoga. I se faʻaopopoga, soʻo se mea e te filifilia, o le fesiitaiga o le a faʻataunuʻuina ma le manuia i soʻo se mataupu.

Pin
Send
Share
Send