Toe faaleleia core.dll sese

Pin
Send
Share
Send


O le feʻau o le pepa "Tamoe le polokalama e le mafai ona o le core.dll o loʻo misi i luga o le komupiuta" e mafai ona mauaina e ala i le taumafai e taufetuli i ituaiga eseese o taʻaloga. O le faila faʻapitoa e mafai ona i ai ni eseʻesega eseʻesega o afuaga - o se mea punaoa taʻaloga (Lineage 2, Counter-Strike 1.6, taʻaloga e faʻavae i luga o Unreal afi aiga) poʻo se vaega DirectX faʻapipiʻiina e se tutoatasi tufatufaina. Toilalo e aliali mai i ituaiga uma o Windows, amata i le Windows XP.

Faʻafefea ona faʻasaʻo le faʻaletonu core.dll

Ole fofo o lenei faʻafitauli e faʻalagolago i le amataga o le faila. E leai se auala maʻoti ma fetaui lelei mo tagata uma e faʻafetauiina ai vaega i le Laina 2 ma le COP 1.6 - e naʻo se tasi e manaʻomia ona toe tuʻu mai le taʻaloga faʻapitoa, ae e le fesoasoani se tasi ma se maeʻa toe tui o le Windows.

Peitai, e iai auala faapitoa e foia ai le faʻafitauli mo le Direct X faletusi ma le Anril Engine vaega. Mo le filifiliga muamua, ua lava le toe tuʻu mai le DirectX mai le tu tumaʻoti pe faʻapipiʻi e oe le mea o loʻo misi le DLL i le faila faila, ma mo le lona lua, aveese ma faʻapipiʻi atoa le taʻaloga.

Metotia 1: Toe Faʻatuina DirectX (DirectX vaega na)

A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o le mea sili ona masani ona tupu o le core.dll, o le vaega lea o Faʻatonu X. Toe faʻapipiʻi i le masani masani (faʻaaogaina le upega tafailagi) i lenei tulaga o le a le aoga, o lea e tatau ona e puʻeina le tumaoti faʻapipiʻi i lau komepiuta.

Sii mai DirectX Iuga-Tagata Taimi Taimi

  1. Tamoe le faʻamaumauga ma le faʻapipiʻiina. Filifili se nofoaga e faʻapipiʻi ai punaoa o loʻo manaʻomia.

    E mafai ona e filifilia soʻo se mea, mo lo matou mafuaʻaga e le afaina ai.
  2. Alu i le faʻatonu ma le le faʻapipiina le mea lalaga. Suʻe le faila i totonu DXSETUP.exe ma tamoe.
  3. O le Direct X faapipiiina faamalama o le a aliali mai. Talia le laisene maliega ma kiliki "Le isi".
  4. Afai i le taimi faʻapipiʻi e leai ni faʻaletonu, ona e mauaina lea o le feʻau nei.

    Ole laasaga mulimuli ole toe amataina o le komepiuta ina ia tuʻufaʻatasia le iʻuga.
  5. A maeʻa lenei aʻoaʻoga, o le a foʻia le faafitauli.

Metotia 2: Toe tuʻu taʻaloga (naʻo le vaega o le Unreal Engine)

Eseese faʻamatalaga o le Anril Engine na atiaʻe e Epic Games ua faʻaaogaina i le tele o polokalame faʻafiafia. O le tuai lomiga o lenei faʻafitauli (UE2 ma UE3) ua le talafeagai lelei ma faʻaupuga o nei o Windows, lea e ono faʻaletonu ai ni faʻaletonu pe a taumafai e faʻapipiʻi ma tamoe nei taʻaloga. O le faʻafitauli e mafai ona foʻia e ala i le uninstall o le taʻaloga ma se mama faʻapipiʻi. Ua faia e pei o lenei.

  1. Aveese le faʻafitauli faafitauli i se tasi o auala ua fautuaina i lenei mataupu. E mafai foi ona faʻaaoga faʻapitoa filifiliga mo faʻamatalaga o taimi nei a Windows.

    Nisi faʻamatalaga:
    Aveesea taʻaloga ma polokalame ile Windows 10
    Aveesea taʻaloga ma polokalame ile Windows 8

  2. Faamamaina le lesitala o le le taliaina faʻamaumauga - o le sili ona talafeagai ma vave auala o loʻo faʻamatalaina i se auiliiliga faʻasino. O se isi itu i ai le a o le faʻaaogaina o le tolu-vaega polokalama - CCleaner poʻo isi tala faatusa.

    Lesona: Faʻamamaina o le lesitala ma CCleaner

  3. Toe tuʻu le taʻaloga mai se punavai aloaʻia (mo se faʻataʻitaʻiga, Aukuso), mulimulitaʻi i le usitaʻia o faʻatonuga a le tagata lalaga. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o le tele o taimi faʻafitauli e tulaʻi mai pe a faʻapipiʻi ia polokalama mai le mea ua taʻua o repacks, o lea faʻaaoga naʻo laisene lomiga e faʻateʻese ai lenei mea taua.
  4. A maeʻa le faʻapipiʻiina, e le aoga tele le toe amataina o le komipiuta pe a maeʻa ona faʻapipiʻiina le aʻafia o faʻagaioiga o loʻo galue i tua.

O lenei auala e leʻo se faʻafoliga, ae e lava mo le tele o mataupu. O faʻafitauli faʻapitoa e mafai foʻi, ae leai se tali lautele mo latou.

Metotia 3: Manatu seti core.dll (DirectX vaega na)

I mataupu e seasea, faʻapipiʻi Direct X mai le faʻavae tuʻufaʻatasi e le mafai ona foia le faʻafitauli. I se faʻaopopoga, o nisi komipiuta e ono i ai ni tapulaʻa i luga o le faʻapipiʻiina o masini lona tolu. O se lelei tali i lenei tulaga o le a download download.dll mai se puna faatuatuaina tuʻu ese. Ma le isi, e ala i soʻo se avanoa avanoa, oe manaʻomia le faʻaliliuina le faila i se tasi o laupepa i le Windows lisi.

O le faʻamatalaga saʻo o le faʻatonu e manaʻomia faʻapitoa faʻalagolago i le loloto le loloto o le OS. E i ai isi mea faʻaalia e le o manino i le taimi muamua na tilotilo ai, o lea matou te fautuaina malosi oe ia e masani i le faʻapipiʻiina o faʻatonuga mo le DLL. I se faʻaopopoga, e te manaʻomia ona lesitala le faletusi i totonu o le polokalama - a aunoa ma lenei, o le na o le faʻasolosolo o le core.dll o le a faigofie.

Masalo o loʻo e iloa metotia aoga e foia ai le core.dll faafitauli ile Line 2 ma le Counter Strike 1.6. Afai o iai, faʻasoa atu ia mea i faʻamatalaga!

Pin
Send
Share
Send