Aveese mea sese i le msvcr90.dll faila

Pin
Send
Share
Send


O nisi taimi, pe a e faʻatautaia le lata mai o talosaga, atonu oe fetaiaʻi ma se mea sese e faʻailoa mai ai faʻafitauli i le msvcr90.dll faila. Lenei faletusi faletusi a le Microsoft Visual C ++ 2008 afifi, ma o se mea sese faʻailoa le leai poʻo le leaga o lenei faila. E tusa ai, e mafai ona faʻaogaina e le au faʻaaogaina o le Windows XP SP2 ma fou.

Faʻafefea ona feagai ma msvcr90.dll toilalo

O le mea muamua e sau i le mafaufau o le faʻapipiʻi lea o le talafeagai vaega o Microsoft Visual C ++. O le auala lona lua o le fai o le download o le DLL oe lava ma tuu i totonu o se faʻapitoa faʻapitoa faʻatonuina. Le mea mulimuli, i le isi itu, mafai ona faʻataunuuina i le 2 metotia: le lima le tagata ma le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa.

Metotia 1: DLL-Files.com Client

O le polokalama faʻapitoa o loʻo taʻua i luga ua saunia e le polokalame Client DLL-Files.com, o le sili ona faigofie o mea o loʻo i ai nei.

Sii mai le DLL-Files.com Tagata Taʻitaʻi

  1. Faaoso le app. Tape i le pa faʻamau "msvcr90.dll" ma kiliki "Saili" po o le ki Ulufale luga o le keyboard.
  2. Agavale-kiliki i luga o le igoa o le maua faila.
  3. Vaʻaia meatotino o le laʻuina mai lusi tusi ma kiliki Faatuina.
  4. Ile taimi mulimuli ole faʻapipiʻiina, ole a foia le faʻafitauli.

Metotia 2: Install Microsoft Visual C ++ 2008

O se tali faigofie lava o le faʻapipiʻi lea o le Microsoft Visual C ++ 2008, e aofia ai ma le faletusi tatou te manaʻomia.

Sii mai Microsoft Visual C ++ 2008

  1. A maeʻa ona e faʻatuina le komipiuta, tamoʻe loa. I le faamalama muamua, kiliki "Le isi".
  2. I le lona lua, e tatau ona e faitauina le maliega ma talia i le matauina o le checkbox.


    Ona fetaomi lea Faatuina.

  3. O le faapipiiina faagasologa o le a amata. I le avea ai o se tulafono, e le sili atu nai lo le minute, e le pine ae e vaʻai i se faʻamalama.

    Nusipepa Faiaona toe fai lea o le polokalame.
  4. A uma ona utaina Windows, e mafai ona e tamoe saogalemu i tusi talosaga e leʻi aoga muamua: o le mea sese o le a le toe tupu.

Metotia 3: fai-ia-oe lava faʻapipiʻi o msvcr90.dll

O lenei metotia e fai lava sina faigata nai lo le taimi muamua, talu ai o loʻo i ai se tulaga lamatia o le faia o se mea sese. O le metotia o le laga lea i lalo ole msvcr90.dll faletusi ma pipiʻi faʻaleleia atu i le system directory o loʻo i totonu o le Windows folder.

O le faigata, o le manaʻomia faila e ese i nisi o faʻasologa o le OS: mo se faʻataʻitaʻiga, mo le Windows 7 x86 iaC: Windows System32, ae mo le 64-bit faiga o le a foliga foliga mai le tuatusiC: Windows SysWOW64. E i ai le tele o nuances o loʻo faʻamatalaina auiliili i le tusitusiga i luga o le faʻapipiʻiina faletusi.

Ma le isi, e foliga mai e ono le lava kopiina pe feaveai, ma o le mea sese o le a tumau. I le faʻamaeʻaina o le mea na amataina, o le faletusi e tatau ona vaʻaia vaʻaia i le system, faʻafetai, e leai se mea faigata e uiga i ai.

Pin
Send
Share
Send