Pulea leo komepiuta i Windows 7

Pin
Send
Share
Send

O le atinaʻeina o tekonolosi e le tu mautu, ma saga aumaia ai pea ma sili avanoa avanoa i tagata faʻaaoga. O se tasi o nei gaioiga, lea mai le ituaiga o oloa fou ua amata ona pasi atu i o tatou olaga i aso uma, o le leo faʻatonutonuina o masini. E sili ona lauiloa i tagata e iai manaʻoga faʻapitoa. Sei o tatou iloaina faʻaaoga auala e mafai ona e ulufale ai i le leo poloaiga i komupiuta ma Windows 7.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaaga Cortana i le Windows 10

Faatulagaina o leo faʻatonutonu

Afai i totonu o le Windows 10 ua uma ona iai se mea e faʻaogaina i totonu o le vaega e taʻua o Cortana e faʻatagaina ai oe e pulea lau komipiuta i leo, ona faʻaaoga lea i totonu o masini muamua, e aofia ai ma le Windows 7, e leai se mea faigaluega i totonu. O le mea lea, i la matou mataupu, naʻo le pau lava le filifiliga e faʻatulaga ai le leo e pulea, o le faapipiiina lea mai isi vaega polokalame. O le a matou talanoa e uiga i sui o nei polokalama i lenei tusitusiga.

Faiga 1: Ituaiga masani

O se tasi o polokalame lauiloa e maua ai le agavaʻa e faʻatonutonu ai leo o se komepiuta i le Windows 7 o le Typle.

Download O le Ituaiga

  1. Ina ua maeʻa ona siiina mai, faʻamalosi le faʻatinoina faila o lenei talosaga e amata ai le faʻagaioiga mo le tuʻuina i luga o se komepiuta. I totonu o le tagata faʻapipiʻi's shell shell, kiliki "Le isi".
  2. Lenei o loo faʻaalia ai le maliega laisene i le Igilisi. Ia talia ana aiaiga, kiliki "Ou te malie".
  3. Ona aliali mai lea o le atigi, i le mea e i ai le avanoa le tagata e faʻailoa mai ai le apalaiʻaiga tuʻufaʻatasiga. Ae a aunoa ma mafuaʻaga taua, e le tatau ona suia tulaga nei. Ina ia toaga le faapipiiina faagasologa, na kiliki "Faapipiʻi".
  4. A maeʻa, o le faʻapipiʻi gaioiga o le a maeʻa i ni nai sekone.
  5. O le a tatalaina se faʻamalama se mea o le a lipotia mai ai o le faʻapipiʻi galuega na manuia. Ina ia mafai ona amata le polokalame i le taimi lava na tuʻuina ma tuʻu lona faʻailoga i le amataga menu, siaki pusa e fetaui ma mea "Tamoʻe Tusa" ma le "Folafola Ituaiga i luga o le Amataga". Afai e te le manaʻo e faia lenei mea, ona, i se isi itu, le tatalaina le pusa i autafa o le tulaga talafeagai. Ina ia o ese mai le faʻapipiʻi matala, kiliki "Faauma".
  6. Afai i le maeʻa o galuega i le tagata faʻapipiʻi, ua e tuʻuina se faʻailoga i autafa o le tulaga talafeagai, ona faʻatoa uma lea ona tapunia, o le Tape Ofisa faʻamalama e matala. Muamua, e tatau ona e faʻaopopo se tagata fou i le polokalama. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le aikona i luga o le meafaigaluega meafaigaluega Faʻaopopo Tagata Faʻaaoga. O lenei ata e iai foliga o le tagata ma se faʻailoga. "+".
  7. Ona e tatau ona e ulufale i le igoa igoa ile fanua "Ulufale se igoa". E mafai ona e ulufale mai faʻamatalaga iinei matua le talafeagai. I le fanua Ulufale Keyword e manaʻomia lou faʻailoaina o se 'upu maʻoti e faʻatatau ai se faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻiga, "Tatala". Ina ua uma lenei mea, kiliki i le mumu mumu ma ina ua uma ona leo le leo lenei upu i le masini faaleotele leo. A uma ona e fai mai le fuaitau, kiliki le ki lava lea e tasi, ona kiliki ai lea Faaopopo.
  8. Ona tatalaina lea o le faʻatalatalanoaga pusa fesili "E te manaʻo e faʻaopoopo lenei tagata faʻaaogaina?". Kiliki Ioe.
  9. A oe vaʻai, o le username ma le upu faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o le a faʻaalia i totonu o le faʻamalama tele Typle. O lenei kiliki i le aikona Faʻaopopo Vaega, o le ata lea o le lima ma le meamata lanumeamata "+".
  10. E matala se faʻamalama lea e te manaʻomia ai le filifili poʻo le a tonu le mea o le ae amataina e faʻaogaina ai se leo leo:
    • Polokalama;
    • Initaneti tusi
    • Pupuni faila.

    I le siakiina o le pusa i autafa o le mea talafeagai, o elemene o le vaega filifilia ua faʻaalia. Afai e te manaʻo e vaʻai i le ato atoa, ona siaki lea o le pusa i autafa o le tulaga Filifili Mea Uma. Ona filifili lea o le aitema i le lisi e te manaʻo e faʻasalalau e ala i leo. I le fanua "Au" o lona igoa o le a faʻaalia. Ona kiliki ai lea i le ki "Faamaumauga" ma le mumu mumu i le taumatau o lenei fanua ma a uma le leo faʻailo fai mai le fuaitau lea o loʻo faʻaalia ai. Na uma na oomi le ki Faaopopo.

  11. O le a tatalaina se pusa faʻatalanoaga o le a fesiligia ai oe "E te manaʻo e faʻaopopo lenei poloaʻiga?". Kiliki Ioe.
  12. Ina ua mavae lena, alu ese mai le faʻaopoopoina tulafono faʻatonuga faamalama i le kilikiina o le faamau Tapunia.
  13. O lenei e faʻamaeaina ai le faʻaopoopoina o le leo faʻatonuga. Ina ia amata le polokalame manaʻo i le leo, fetaomi "Amata le tautala".
  14. E tatalaina le faʻatalatalanoaga nofoaga i le mea e lipotia ai: "Ua suia le faila oi ai nei. E te manaʻo e puʻeina suiga?". Kiliki Ioe.
  15. Ua aliali mai se faila vagana se faamalama. Suia i le faʻatonu o loʻo e manaʻo ai e sefe le mea faʻatasi ma le faʻaopoopoga tc. I le fanua "Igoa o le faila" ulu atu i lona igoa pule. Kiliki Sefe.
  16. O lenei, afai e te fai atu i le masini leo leo o le faʻaaliga o foliga mai i le fanua "Au", ona faʻasalalau lea o le apalai poʻo se isi mea, faʻasaga i le itu "Gaioiga".
  17. I se atoa foliga tutusa, oe mafai faʻamaumauina isi faʻatonuga fasifuaitau faʻapitoa o le a faalauiloa poʻo nisi gaioiga o le a faia.

O le tulaga le lelei autu o lenei auala, o le au atiaʻe e le o lagolagoina le polokalame Typle ma e le mafai ona lalagaina i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia. E le gata i lea, o le saʻo le amanaiaina o le tautala Rusia e le masani ona matauina.

Faiga 2: Fofoga Fetalai

O le isi talosaga e fesoasoani e faʻatonutonu le leo o lau komipiuta e taua o le Fofoga Fetalai.

Sii mai le Fofoga Fetalai

  1. A uma ona faʻatu mai, tamoʻe le faʻapipiʻi faila. O le a aliali mai le faʻamalama talia. "Faʻapipiʻi Wizards" Fofoga Fetalai talosaga. Na o le kiliki ii "Le isi".
  2. Ua aliali mai se atigi mo le taliaina o le laisene maliega. Afai e te manaʻo, ona faitau lea, ona tuʻu lea o le leitio ki i tulaga "Ou te talia ..." ma kiliki "Le isi".
  3. I le isi faamalama, e mafai ona faamaoti le faʻapipiʻi lisiti. I le tulaga masani, o le masani tusi faʻatonutonu ma e te le manaʻomia e suia lenei faʻatatau e le talafeagai. Kiliki "Le isi".
  4. Le isi, se matala matala le mea e mafai ona e setiina le igoa o le talosaga faʻailoga i le lisi Amata. O loʻu tulaga masani "Fofoga Fetalai". E mafai ona e tuua lenei igoa pe toe suia ile isi. Ona kiliki lea "Le isi".
  5. O lenei o le a matala se faʻamalama i se mea e te mafai ai ona tuʻu le polokalame faʻailoga i luga o le faʻailoga metotia latalata i le tulaga talafeagai "Desktop". Afai e te le manaʻomia lea, le siakiina ma kiliki "Le isi".
  6. A maeʻa, e matala se faʻamalama i se taimi puʻupuʻu uiga o le faʻapipiʻi tapulaa o le a tuʻuina atu faʻavae i luga o faʻamatalaga na matou ulufale atu i laasaga muamua. Ina ia toaga le faʻapipiʻiina, kiliki Faatuina.
  7. O le faʻapipiʻiina o le Fofoga Fetalai o le a maeʻa.
  8. Ina ua maeʻa ona faʻauʻuina i totonu "Faʻatulagaina Taiala" Ua faʻaalia se feau lelei faʻatulagaina. Afai e te manaʻo i le polokalama ia vave faʻaola pe a maeʻa tapunia le faʻapipiʻi, ona e tuʻu lea o se siaki i talaane o le tulaga talafeagai. Kiliki Faauma.
  9. A maeʻa, e amata loa le tamai faamalama a le Fofoga Fetalai. O le a fai mai e mo faʻaaliga leo e te manaʻomia le kiliki i le ogatotonu o le ki (sikola) poʻo le ki Ctrl. Ina ia faʻaopopo tulafono fou, kiliki i le faʻailoga "+" i lenei faamalama.
  10. Ua matala le faʻamalama mo le faʻaopopoina o se faʻatonuga fou. O faʻataʻitaʻiga o gaioiga o loʻo iai e tali tutusa ma mea na tatou iloiloina i le polokalame muamua, peitaʻi e sili atu lona lautele. Muamua lava, filifili le ituaiga gaioiga o loʻo lata ona faʻatino. E mafai ona faia i le kiliki i luga o le drop-down list box.
  11. I le drop-down lisi o le ai ai mea nei:
    • Tape le komipiuta;
    • Toe amata le komepiuta;
    • Suia le faʻasologa o le keyboard (gagana);
    • Ave se (kilokalama) se faʻavaliga;
    • Oute faʻaopopo se fesoʻotaʻiga poʻo se faila.
  12. Afai o le muamua gaioiga e fa e le manaʻomia nisi faʻamanino, ona pe a filifilia le filifiliga mulimuli, e tatau ona e faʻasino poʻo fea o fesoʻotaʻiga poʻo faila e te manaʻo e tatalaina. I lea tulaga, e tatau ona e toso mai le mea o loʻo e manaʻo e tatala ma se leo faʻatonu (faʻatonuga faila, pepa, ma isi mea) i totonu o le fanua i luga pe ulufale i se soʻotaga i le tulaga. I lenei mataupu, o le tuatusi o le a tatalaina i totonu o le browser i le masani.
  13. Sosoo ai, i le pusa i totonu o le pusa i le itu taumatau, ulufale i le faʻatonuga numera, pe a uma ona taʻuina poʻo le a le gaioiga na e filifilia o le a faia. Kiliki le ki Faaopopo.
  14. A maeʻa ona faʻaopoopo foʻi lea le faʻatonuga. O le mea lea, e mafai ona e faʻaopopoina le toetoe lava le faʻatapulaʻaina o numera o faʻatonuga numera eseese. E mafai ona e maimoaina a latou lisi i le kiliki i luga o le tusifaitau "Au au".
  15. E matala se faʻamalama ma se lisi o faʻamatalaga faʻaogaina ulufale atu. A manaʻomia, e mafai ona e tapeina le lisi o soʻo se tasi e ala i le kilikiina o tusitusiga Tapē.
  16. O le polokalama o le a galue i totonu o le fata ma ina ia mafai ai ona faʻatino se gaioiga na faʻaopoopo i le lisi o poloaʻiga, oe manaʻomia le kiliki Ctrl poʻo le ki o le ki ma faʻailoa atu le faʻamatalaga e faʻavasega. O le gaioiga talafeagai o le a faia.

Ae paga lea, o lenei polokalame, pei o mea na muamua, ua le toe lagolagoina e tagata gaosi ma e le mafai ona lalagaina i luga o le upega tafailagi aloaia. E le gata i lea, o le minus e mafai ona faʻamatalaina mai i le mea moni o le tusi talosaga e iloa ai se leo leo mai faʻamatalaga tusitusia ua faʻauluina, ae le o le suʻesuʻe muamua ma se leo, e pei ona i ai i le Typle. O lona uiga e le umi se taimi e maeʻa ai le taotoga. E le gata i lea, o le Fofoga Fetalai e le mautu ma e le mafai ona aoga lelei i polokalama uma. Ae o le aotelega, e maua ai sili pule sili atu i lau komepiuta nai lo Typle faia.

Metotia 3: Laitis

O le isi polokalame, ole faʻamoemoe ole faʻatonutonuina ole leo o komepiuta ile Windows 7, e taʻua o Laitis.

Sii mai o le Laitis

  1. Laitis e lelei i lea ua lava naʻo le faʻagaioi le faʻapipiʻi faila ma o le faʻagaioiga atoa o le faʻatulagaina o le a faia i tuaʻaiga e aunoa ma lou saʻo auai. I se faʻaopopoga, o lenei mea faigaluega, e le pei o talosaga muamua, o loʻo tuʻuina mai ai se lisi tele o sauni-faʻatonuga faʻaali, e sili atu ona eseese nai lo tagata tauva faʻamatala i luga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e folau se itulau. Ina ia matamata i le lisi o sauniuniga fasi fuaitau, alu i le tab "Au".
  2. I le faʻamalama e matala, faʻatonuga uma e vaevaeina i faʻaputuga e fetaui ma se polokalama faʻapitoa poʻo a le lautele:
    • Google Chrome (41 auva);
    • Vkontakte (82);
    • Polokalame Pupuni (62);
    • Pupuni vevela (30);
    • Skype (5);
    • YouTube HTML5 (55);
    • Galulue ma tusitusiga (20);
    • Upega Tafaʻilagi (23);
    • Laitis tulaga (16);
    • Adaptive au (4);
    • Auaunaga (9);
    • Mikusi ma le keyboard (44);
    • Fesootaiga (0);
    • AutoCorrect (0);
    • Upu 2017 rus (107).

    Taitasi aoina, i lea avanoa, ua vaevaeina i vasega. Poloaiga o loʻo tusia i faʻavasegaga, ma o le tutusa gaioiga e mafai ona faia e ala i le taʻuina atu i le tele o fesuiaiga o tulafono faʻaupuga.

  3. A e kiliki i luga o se faʻatonuga, se pop-up faʻamalama faʻaalia ai se lisi atoa o leo faʻaaliga e fetaui ma ia ma gaioiga na mafua ai. Ma pe a e kiliki i luga o le penitala ikon, e mafai ona e teuteuina.
  4. O poloaʻiga faʻatonuga e aliali mai i le faʻamalama o loʻo avanoa mo le faʻataunuʻuina i le taimi lava e amata ai Laitis. Ia faia lea mea, naʻo le faʻaaliga talafeagai i le masini leo leo. Ae a faʻapea e manaʻomia, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona faʻaopopo faʻaputuga fou, vaega ma 'au e ala i le kiliki i luga o le faʻailoga "+" i nofoaga talafeagai.
  5. Ina ia faʻaopopoina se faʻatonuga fou i le faʻamalama e matala i lalo o le tusifaitau Poloaiga leo tusi i totonu o le faʻaaliga, o le faʻafeiloaʻi o loʻo faʻatosina mai ai le gaioiga.
  6. Uma mafai tuufaatasiga o lenei faaupuga o le a otometi ona faaopoopo vave. Kiliki i le aikona "Tulaga".
  7. O le a tatalaina se lisi o tulaga, e mafai ona e filifilia le talafeagai.
  8. A maeʻa le tuutuuga i le atigi, kiliki le aikona Faatinoga pe e Upega Tafaʻilagi, a fuafua i le mafuaʻaga.
  9. Mai le lisi e matala, filifili se gaioiga patino.
  10. Afai na e filifili e alu i le itulau uepesite, o le a tatau ona e faʻaopoopo faʻaopoopo lona tuatusi. A maeʻa uma ia togafitiga talafeagai, ua kiliki Sefe Suiga.
  11. O le faʻatonuga vaega o le a faʻaopopo i le lisi ma sauni mo le faʻaaogaina. Ia fai le mea lea, tau lava i le masini faaleotele leo.
  12. Ma le o i le alu ile tab "Tulaga", e mafai ona e filifilia se tala faʻailoa auaunaga ma se leo e faʻamatala ai le tautua mai lisi. Lea e aoga pe a fai o nei tautua, o loʻo tuʻufaʻatasia, e le mafai ona gafatia le avega pe o se isi taimi e le avanoa. O iinei e mafai foi faʻamaonia ai isi tulaga.

I se tulaga lautele, e tatau ona maitauina o le faʻaaogaina o Laitis e faʻatonutonuina ai le leo o le Windows 7 e maua ai se tele tele filifiliga mo le faʻatinoina o se PC nai lo le faʻaaogaina o isi uma polokalame faʻamatala uma i lenei tusitusiga. I le faʻaaogaina o le mea faigaluega faʻapitoa, e mafai ona seti toetoe se gaioiga i luga o le komepiuta. E taua tele foi ole au fai atinae o loʻo lagolagoina malosi ma faafouina nei polokalame.

Metotia 4: Alice

O se tasi o atinaʻe fou faʻatagaina oe e faʻatulaga le Windows 7 leo pulea o le leo fesoasoani mai Yandex - Alice.

Faʻaola Alice

  1. Taumafai le faʻapipiʻi faila o le polokalama. O le a ia faia le faʻatulagaina ma le faʻavasegaina taualumaga i tua atu e aunoa ma lou tuʻu saʻo.
  2. Ina ua maeʻa ona faʻapipiʻi gaioiga sa Meafaigaluega meafaigaluega vaega e aliali mai Alice ma le malosi.
  3. Ina ia faʻaagaina le leo fesoasoani, kiliki i le masini leo leo pe fai atu: "Talofa Alice".
  4. A maeʻa, e matala mai se faʻamalama le mea e fai atu ai oe e faaleoina le poloaiga.
  5. Ina ia faʻamasani ma le lisi o poloaʻiga e mafai e lenei polokalame ona faʻatino, e tatau ona e kiliki i luga ole fesili faʻailo i le faamalama o loʻo iai nei.
  6. Ua tatalaina se lisi o foliga. Ina ia iloa poʻo fea fasifuaitau e te manaʻo e taʻu atu mo se gaioiga patino, kiliki i le mea talafeagai i le lisi.
  7. O loʻo faʻaalia se lisi o poloaʻiga e tautala atu ai i le masini leo e faia ai se gaioiga faʻapitoa. Ae paga lea, o le faʻaopopoga o le faʻaaliga fou ma faʻatinoga tutusa i le laiga faʻaalia o le "Alice" e le o tuʻuina atu. Ole mea lea, ole a e faʻaaoga na o filifiliga na o loʻo avanoa nei. Ae o Yandex o loʻo fai ma atiaʻe ma faʻaleleia lenei oloa, ma o lea, atonu, e tatau ona e faʻatali fou foliga mai ai.

E ui i le mea moni e faapea, i le Windows 7 atiaeina e leʻi saunia se tuʻufaʻatasia o le pulea o se leo o se komepiuta, o lenei vala e mafai ona faʻatinoina le faʻaaogaina o le lona tolu vaega. Mo ia mafuaʻaga, e tele talosaga. O nisi oi latou e faigofie e pei ona mafai ma ua fuafuaina e faʻatinoina vave gaioiga. Isi polokalama, i le eseʻesega, e matua alualu i luma ma o loʻo iai se tele o faʻavae o faʻaupuga, ae i se isi itu latou te faʻatagaina oe e faʻaopopo nisi faʻaopoopoga o fuaitau ma gaioiga, ina ia faʻateleina ai le aoga faʻatonutonu o leo i le faʻatonutonu masani e ala i le isumu ma le keyboard. Le filifiliga o se talosaga faʻapitoa faʻamoemoe i le a le mafuaʻaga ma pe faafia ona e fuafua e faʻaaoga.

Pin
Send
Share
Send