Polokalama mo le fatuina o mamanu mo le kisi

Pin
Send
Share
Send


E masani lava, mekasini faʻapitoa ma tusi, o loʻo tuʻuina ai mamanu tuʻugamau, o loʻo tuʻuina mai se laititi o filifiliga filifilia; e le talafeagai mo tagata uma. Afai e te manaʻo e fai sau oe lava polokalame e ala i le liliuina o se ata faʻapitoa, matou te fautuaina oe e faʻaaogaina polokalame na matou filifilia i lenei tusitusiga. Sei o tatou vaʻai i sui taʻitasi i le auiliili.

Mamanu na faia

O le workflow i Pattern Maker e faʻaogaina i se auala e oʻo lava i se tagata e leʻi iai se poto masani e mafai ona vave amataina le fausiaina o latou lava faʻaeletonika embroidery polokalame. O lenei faiga e amata ile tapoleni tapulaʻa, o loʻo i ai le tele o filifiliga iinei, ma le talafeagai lanu ma mesh lapoʻa filifilia. I se faʻaopopoga, o loʻo iai le auiliiliga o le lanu lanu e faʻaaogaina i le poloketi, ma le fausiaina o igoa.

O isi gaioiga e faia i le faatonu. O iinei, e mafai e le tagata faʻaoga ona faia ni suiga ile faʻamaeʻaina polokalame e faaaoga ai ni mea faigaluega. E i ai eseese ituaiga o nonoa, suʻisuʻi ma e oʻo lava faʻailoga. O a latou tapulaʻa e suia i faʻamalama faʻapitoa faʻapitoa, i nofoaga e tuʻititi ai le numera o filifiliga eseese. E le o lagolagoina nei ni mamanu e le Maker Maker, e maitauina i se tuai atu lomiga ole polokalame.

Sii mai Mamanu Faia

Faigofie ata

O le igoa o le isi sui e tautala mo ia lava. Stitch Art Easy faʻatagaina oe e vave ma faigofie ona liua le manaʻomia ata i se embroidery mamanu ma vave ona lafoina le poloketi maeʻa e lolomi. O le filifiliga o galuega ma faʻatulagaga e le tele tele, ae o se teuteuga talafeagai ma lelei faʻaavanoa avanoa i le mea o le lalaga o le matagaluega e suia, nisi suiga ma fetuunaiga ua faia.

O isi mea faʻaopoopo, ou te manaʻo e vaʻavaʻai i se laulau laʻititi ua faʻaaogaina ai le mea e faʻaaogaina mo se galuega. O iinei e mafai ona e setiina le tele o le pu ma lona tau. O le polokalama lava ia e fuafua ai tupe alu ma tupe alu mo le tasi polokalame. Afai e te manaʻomia le faʻatuina o le filo, ona e faasino lea i le lisi talafeagai, o loʻo i ai le tele o mea aoga meafaigaluega.

Sii mai le Stitch Art Faigofie

Embrobox

O le EmbroBox e faia i le ituaiga foliga o se matai na faia ni mea teu. O le faiga autu o le galue i se poloketi o loʻo taulaʻi i le faʻavasegaina o faʻamatalaga ma le faʻatulaga o mea e fiafia i ai i laina tutusa. O le polokalama ofoina tagata faʻaaoga tele filifiliga mo le calibrating tapoleni, filo ma cross-stitch. E i ai se laʻititi fausia-i le faatonu, ma o le polokalama lava ia faʻalelei sili.

O le tasi polokalame e na o le seti o lanu faʻapitoa e lagolagoina, e tutusa lava polokalama faʻapitoa ei ai le faʻatapulaʻa e tasi, e tele lava o palet o 32, 64 poʻo le 256 lanu. O le EmbroBox, ei ai se faʻapitoa faʻapitoa i le mea e faʻatulaga ai ma faʻataʻitaʻi e le tagata le lanu faʻaaoga. E fesoasoani faʻapitoa i polokalame ia e eseʻese ai ata o loʻo faʻaogaina i ata.

Sii maie Embrobox

STOIK Stitch Foafoa

O le sui mulimuli i luga o le tatou lisi o se mea faigaluega faigofie mo le lalagaina o mea e pipiʻi mai ata. STOIK Stitch Creator na te faʻaogaina le aufaʻatau i se seti faʻavae o mea faigaluega ma galuega e ono aoga i le taimi aʻo galue i luga o se poloketi. O le polokalama e tufatufaina atu mo se pili, ae o le faʻataʻitaʻiga lomiga o loʻo avanoa mo le download i luga o le upega tafailagi aloaia mo le leai

Sii mai STOIK Stitch Foafoa

I lenei mataupu, tatou iloiloina le tele o sui o polokalama fuafuaina faapitoa mo le tusia o embroidery mamanu mai ata talafeagai. E faigata ona tuʻufaʻatasia se tasi o le lelei polokalame, e lelei uma a latou ala, ae i ai foʻi ni faʻaletonu. I soo se tulaga, pe a fai o le polokalama tufatufaina i luga o totogi totogi, matou fautua atu ia e faʻamasani oe lava i lona faʻataʻitaʻiga faʻatonuga ae e te leʻi faatauina.

Pin
Send
Share
Send