Faʻafefea ona faʻatagaina le Adobe Flash Player i le Google Chrome

Pin
Send
Share
Send


Adobe Flash Player o se lauiloa taʻalo mo le taʻalo o mea puʻeina, lea e oʻo mai i le aso nei tumau talafeagai. Flash Player ua uma ona tuʻufaʻatasia i le faʻaletonu Google Chrome browser, peitaʻi, afai o le flash mataupu i luga o 'upega tafaʻilagi e le galue ai, o lona uiga o le tagata taalo e ono le atoatoa i totonu o plugins.

E faigata ona aveeseina se laupepa iloa mai le Google Chrome, ae afai e tatau ai, e mafai ona faʻaofi pe faʻaletonu. O lenei faiga e faia i luga o le plugin management page.

O nisi tagata faaaoga, pe a latou o atu i se '' upega tafaʻilagi faʻatasi ai ma mea sese, atonu e fetaiaʻi ma se mea sese i le taina o mea. I lenei tulaga, a playback sese mafai ona aliali mai i luga o le lau, ae o le tele o taimi oe faʻailoa ia Flash Player e na o le atoatoa. E faigofie le fofo: na ona faʻaaogaina le plugin i le Google Chrome browser.

Faʻafefea ona faʻatagaina le Adobe Flash Player?

E mafai faʻatoagaina le plugin i Google Chrome i auala eseese, ma o latou uma o le a talanoaina i lalo.

Metotia 1: E ala i faʻatulagaga o Google Chrome

  1. Kiliki i luga ole lisi faʻamau i le pito i luga taumatau o le browser, ona e alu lea i le vaega "Tulaga".
  2. I le faamalama e matala, alu i lalo i le pito o le itulau ma kiliki i le ki "Avea".
  3. Ina ua aliali mai tulaga faʻapitoa ile lau, saili le poloka "Le faʻalilolilo ma le saogalemu"ona filifili ai lea o le vaega "Faʻavae o mea".
  4. I le faamalama fou, filifili "Sasaʻe".
  5. Sosoʻi le faʻaseʻe i le tūaga tulaga ia "Block poloka i luga o upega tafailagi" suia i "Fesili pea (fautuaina)".
  6. Isi nai lo lena, teisi laititi i le poloka "Faʻataga", e mafai ona e setiina mo nofoaga 'upega tafaʻilagi Flash Player o le a galue pea. Ina ia faʻaopopoina se 'upega tafaʻilagi fou, kiliki i le ki Faaopopo.

Metotia 2: Alu i le Flash Player pulega menu i le tuatusi pa

E mafai ona e alu i le lisi mo le taofiofia o le faʻagaioiga o le plugin, lea sa faʻamatalaina e le metotia i luga, i se auala puʻupuʻu - na o lou ulufale i le tuʻuina atu le manaʻomia i le tuatusi pa o le browser.

  1. Ina ia faia lenei mea, alu i le Google Chrome i le fesoʻotaʻiga lenei:

    chrome: // faʻatulaga / anotusi / moli

  2. O le Flash Player plug-in control menu o le a faʻaalia i luga o le lau, o le faʻavae o le aofia ai o e tutusa lelei e pei ona faʻamatalaina i le muamua metotia, amata mai le lima laasaga.

Metotia 3: Liliu le Flash Player peʻa alu ile 'upega tafaʻilagi

O lenei metotia e mafai naʻo o oe pe a faʻagaioia le plug-in e ala i le tulaga muamua (vaʻai le muamua ma le lua metotia).

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi talimalo le Flash mataupu. Talu ai nei mo Google Chrome e te manaʻomia i taimi uma e faʻatagaina le taʻalo o mea, e tatau ona e kiliki i le faʻamau "Kiliki e faʻatagaina le plugin a le Adobe Flash Player.".
  2. O le isi taimi, o le faʻamalama o le a faʻaalia i le itu tauagavale pito i luga o le browser i totonu o le a lipotia ai o se nofoaga faapitoa talosaga se faʻatagaga e faʻaaoga Flash Player. Filifili faamau "Faʻataga".
  3. Le isi taimi, Flash mea o le a amata amata ona taʻalo. Mai le taimi nei, alu i lenei 'upega tafaʻilagi toe, Flash Player o le a otometi amata e aunoa ma ni isi fesili.
  4. Afai e te leʻi mauaina se fesili e uiga i le faʻatagaina a le Flash Player, e mafai ona e faia ia oe lava: mo lenei, kiliki i le aikona i le pito i luga tauagavale Nofoaga Faʻamatalaga.
  5. O le isi lisi o le a aliali mai ile mata, lea e te manaʻomia ai le mauaina o le aitema "Sasaʻe" ma seti le tau i talaane i ai "Faʻataga".

E masani lava, o nei auala uma e faʻaagaina ai le Flash Player i Google Chrome. E ui i le mea moni mo le tele o tausaga sa taumafai e toe suia atoa ma HTML5, le Initaneti o loʻo iai pea se tele tele o flash-mea, lea e aunoa ma le faʻapipiʻiina ma faʻagaioia Flash Player e le mafai ona taʻalo.

Pin
Send
Share
Send