AtaFusi 5.5

Pin
Send
Share
Send

O le FotoFusion o se polokalame e aoga tele e fesoasoani i tagata e faʻavasega a latou lava ata ata ma isi galuega e faʻaaoga ai ata. E mafai ona e fatuina mekasini, pepa faʻapitoa, ma e oʻo lava kalena. Sei o tatou vaʻai totoʻa i lenei polokalama.

Poloketi fausiaina

Atinae ofoina atu se filifiliga o le tele o filifiliga eseese. A faigofie foliga talafeagai mo le fausiaina o se ata mai le maʻimau, e tatau ona e faʻaopopo ata ma faʻapitoa au itulau lava ia. O le taʻavale faʻataʻavale o le a aoga mo i latou e le manaʻo e faʻaalu se tele o le taimi e faia ai ata, faʻaopopo ma le faʻatonutonuina o ata, e te manaʻomia le filifilia o ata, ma o le polokalama o le a faia le isi vaega. O le lona tolu ituaiga o poloketi o template. E fetaui lelei mo le au faʻaaogaina uma, aua e tele avanoa e faigofie ai le faiga o le tuʻufaʻatasiga o se album.

Eseese o poloketi

I totonu o templates e tele ituaiga o poloketi - aso malolo album, ata, kata, pisinisi kata, valaaulia ma kalena. Lenei eseese faʻatupu faia le polokalama sili atu versatile ma aoga. Ua avanoa uma avanoa i le faʻataʻitaʻiga vaega o FotoFusion.

E leʻi tu na foʻi le au atiaʻe ituaiga poloketi ma faʻaopopo i ai ni mamanu i taʻitasi. Mafaufau ia i latou i le faʻataʻitaʻiga o se pese faʻaipoipoga. O avanoa e ese i le numera o laupepa, o le faʻatulagaina o ata ma le aotelega o le mamanu, o le mea lena e tatau ona e faʻalogo i ai pe a filifilia se ata. O le filifilia o se kalena poʻo se isi mea, o le a maua ai foi e le tagata se filifiliga o le tele o filifiliga, pei o le faʻaipoipoga album.

Itulau Sizing

Ole telē o laupepa e fuafua ile numera o ata na tuʻuina atu ma a latou fua. Ona o lenei mea, filifili se tasi o templates, e le mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻailoaina se laʻasaga faʻapitoa, ona e le fetaui le poloketi lea. Le faʻamalama filifilia o loʻo faʻafaigofieina ona faʻaogaina, o loʻo faʻaalia ai tapulaʻa itulau ma o loʻo i ai a latou vaʻaiga.

Faaopopo ata

E mafai ona e lafoina ata i le tele o auala - na o le toso ma faapau i luga o le fale faigaluega pe ala i se suʻesuʻega i le polokalama lava ia. Afai e manino mea uma i se download masani, ona tatau lea ona suʻesuʻe eseese le suesuega. E faʻatagaina oe e faʻamama faila, faʻavasega vaega ma faʻasologa mo le sailia, ma faʻaaoga ni ato na teuina ai ata na maua.

Galue ma ata

A maeʻa loa le ata i le potu faigaluega, o le a aliali mai le tamai mea faigaluega. E ala i lea mea, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona faʻaopopo tusitusiga, liua le ata, galulue ma faʻaputuga ma lanu faasaʻo.

Valivali fetuunaiga o le ata faʻatinoina e ala i se isi faʻamalama, lea e tuʻufaʻatasia le lanu, ma faʻaopoopoga eseese. Soʻo se gaioiga e faʻaalu vave, e faʻaleaogaina e ala i le oomiina o le ki ki Ctrl + Z.

O le tulaga o ata e mafai ona setiina uma le lima ma le faʻaaogaina o le mea faigaluega talafeagai. O loʻo i ai ni ki se tolu e mafai ai ona e setiina ni filifiliga mo le faʻavasegaina o ata i luga o le itulau.

Vave Fuafuaina vaega

O nisi tapulaʻa o loʻo tuʻuina i totonu o le tasi lisi, e vaevaeina i poloka. E teuteu tuaoi, itulau, aafiaga, tusitusiga ma laupepa. O le faʻamalama lava ia e feaveaʻi fua i le aluga o galuega ma suiga i le tele, o se faʻamanuiaga tele lava, talu ai o tagata taʻitasi o le a mafai ona faʻatulaga le lisi i le sili ona talafeagai nofoaga.

Galue ma itulau

I le kiliki i luga o le ki faʻamau i totonu o le faʻamalama autu, o se laupepa ma le itulau tagata taalo e matala. O lo o faʻaalia latou thumbnnails ma tulaga. I se faʻaopopoga, o se faʻatinoga o le a fesoasoani ia te oe e faʻavave vave i le va o faʻaseʻe e aunoa ma le faʻaaogaina o aufana faʻaaogaina.

Sefe le poloketi

Faasaoina le poloketi faʻatinoina e matua manaia. Ole ala lea ile faiga lea e unaʻia ai le polokalame ile taulai atu ile galuega faifai pea ma le fausiaina ole tele o galuega. I le faʻaopopoga i le filifilia o se nofoaga ma se igoa faʻasaoina, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona faʻaopopo upu autu e suʻe, faʻamautu se autu ma faʻatatau le album.

Lelei

  • Lautele;
  • Faigofie ma tupu fua Ofisa;
  • Tele fuainumera o auivi ma avanoa;
  • Faigofie galuega suʻe.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se pili;
  • E leai se gagana Rusia.

I lenei iloiloga e oʻo i le iuga. I le otootoga, ou te fia matauina o FotoFusion o se sili lelei polokalame e taulai atu e le gata i le fatuina o ata album. E fetaui lelei mo tagata poto masani i le faʻaaogaina ma tagata amata. Le atoa lomiga e mautinoa aoga le tupe, ae ia mautinoa e faʻataʻitaʻi le faʻataʻitaʻiga lomiga aʻo le i faʻatau.

Talia le faʻataʻitaʻiga o le ata o FotoFusion

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama album ata Ata lolomi Na faia e lipine ata O le ata Ata Ata

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le ataFusion o se polokalama lautele e fesoasoani ia te oe e fausia le tele o poloketi faʻaaogaina ata. Kalena, ata ata, kata, ma isi lava mea ua uma ona maua e oʻo lava i faʻataʻitaʻiga lomiga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Lumapix
Tau: $ 200
Tele: 28 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 5.5

Pin
Send
Share
Send