Yandex.Translate mo le Mozilla Firefox browser

Pin
Send
Share
Send


Mozilla Firefox o se lauiloa 'upega tafaʻilagi suʻesuʻeina e manaia mo tagata faʻaoga ona o loʻo i ai i totonu o ana' auupega numera tele o mea faigaluega mo le faʻalauteleina o le upega tafailagi i soʻo se manaʻoga, ma o loʻo i ai foi ma se mea faʻapipiʻi add-ons faleʻoloa e te mafai ai ona maua faʻaopoopoga mo soʻo se tofo. O lea, o se tasi o faʻamatalaga lauiloa mo le Mozilla Firefox browser o Yandex.Translation.

Yandex.Translation o se faaopoopoga na faia mo le Mozilla Firefox browser ma isi lauiloa web browser e mafai ai ona e faigofie ona asia soʻo se atunuʻu punaoa, aua o le auaunaga e mafai ai ona e faʻaliliu uma tusitusiga taʻitasi ma itulau atoa web.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Yanlex.Faaliliuga?

E mafai ona e faʻauluina le Yanlex add-on. E mafai ona e siiina vave i le kilikiina o le sootaga i le iʻuga o le tusitusiga, pe e te alu i lenei faʻaopopo oe lava ia i le mauaina i le Firefox add-ons faleoloa. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le lisi faʻamau o le Internet browser i le pito i luga taumatau ma i le faʻamalama e aliali mai, alu i le vaega "Faaopopo".

I le itu tauagavale o le faamalama, alu i le tab "Tufaaga". I le pito i luga taumatau, o le ae mauaina se saʻiliga pa, lea e te manaʻomia ai e lesitala le igoa o le faʻaopoopoga o loʻo tatou sailia - Yandex.Translation. A maeʻa ona e taina le kiliki, kiliki le Enter e amata ai le sailiga.

O le muamua i le lisi o le a faʻaalia ai le faʻalauteleina o loʻo tatou sailia. Ina ia faʻaopopo i ai i le Firefox, kiliki le faʻamau i le taumatau Faatuina.

Faʻafefea ona faʻaogaina le faʻaopoopoga a le Yandex.Translation?

Ina ia siaki le aoga o lenei faʻaopoopoga, alu i le itulau o soʻo se atunuʻu web punaoa mai fafo. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona tatou faʻaliliu e leʻo se itulau atoa, ae naʻo se vaega 'eseʻese mai le tusitusiga. Ina ia faia lea mea, filifili le fasi vaega tatou te manaʻomia ma taumatau-kiliki i luga. O le anotusi menu o le a faʻaalia i luga o le lau, i le pito i lalo o le vaega o le a e manaʻomia le faʻaliliuina le isumu isumu luga o le Yandex.Translation aikona, ina ua uma ona aliali mai se faʻaopoopoga faamalama, o le ai ai le tusitusiga o le faʻaliliuga.

I le tulaga e te manaʻomia e faʻaliliu atoa se itulau uepesite, o le a e manaʻomia le vave kiliki i le aikona ma le mataitusi "A" i le pito i luga taumatau.

O le Yandex.Translation service page o le a faʻaalia i se laupepa fou, lea o le a amata amata ona faʻaliliu le itulau na e filifilia, pe a maeʻa le 'upega tafaʻilagi o le a faʻaalia le tutusa itulau uepesite ma le faʻasaoina atoa o faʻatulafonoina ma ata, ae o le tusitusiga o le ai ai i totonu o le Lusia.

Yandex.Translation o se faaopoopoga i luga o le a aoga mo tagata taʻitasi. I le mea e te fetaiaʻi ma se punaʻoa mai fafo, e leai se mea e tatau ona tapunia - ma le fesoasoani a faʻapipiʻi faʻaopoopo mo Firefox, e mafai ona faʻaliliu vave itulau i Rusia.

Pin
Send
Share
Send