Liliu le DjVu faila i le Word tusitusiga pepa

Pin
Send
Share
Send

O le DjVu e le o le masani masani, na muamua lava fuafuaina mo le teuina o ata, ae o lenei, mo le tele vaega, o loʻo aofia ai tusi faʻaeletonika. O le mea moni, o le tusi i lenei faʻatusa ma o se ata ma faʻasalalau tusi, aoina i le tasi faila.

E faigofie tele lenei metotia o le teuina o faʻamatalaga, pe a na o le mafuaʻaga o faila DjVu o loʻo i ai se laititi laititi, a la pe a faʻatusatusa atu i le mea muamua scan. Ae ui i lea, e masani ona manaʻomia e tagata faaaoga e faʻaliliu se faila DjVu i le Word tusitusiga pepa. E uiga i le auala e faia ai lenei mea, o le a tatou taʻu atu i lalo.

Liliu faila ma se tusitusiga vaega

O isi taimi e i ai ni faila DjVu e leʻo se ata - o se ituaiga malae lea e faʻapipiʻi ai se vaega o tusitusiga e pei o se laupepa masani o tusitusiga. I lenei tulaga, e aveese mai le tusitusiga mai se faila ona faʻaofi lea i totonu o le Word, e tatau ona e faia ni nai faigofie sitepu.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaliliu se tusitusiga i le ata

1. Tikia ma faʻapipiʻi i lau komepiuta se polokalame e mafai ai ona e tatalaina ma vaʻaia DjVu faila. O le lauiloa DjVu Reader e matua talafeagai lelei mo nei faʻamoemoe.

Sii maia le DjVu Reader

E mafai ona faʻamasani ma isi polokalama lagolagoina lenei faʻatulagaina i totonu o le tatou tusitusiga.

Polokalame mo le faitauina o DjVu pepa

2. A maeʻa ona faʻapipiʻi le polokalama i luga o le komupiuta, tatala le faila DjVu o loʻo i totonu, o le tusitusiga e te manaʻo e aveese.

3. Afai o mea faigaluega e mafai ona e filifilia tusitusiga o loʻo faʻatino i luga ole vave laupepa, e mafai ona e filifilia le anotusi o le DjVu faila ma le isumu ma kopi i le laupapa laupapa (FMTL + F).

Tusi: O mea tau tusitusiga (“Filifili”, “Kopi”, “Faapipii”, “Tipi”) i luga ole vave vaega avanoa atonu e le oi ai i polokalama uma. I soo se tulaga, na o le taumafai e filifili le tusitusiga ma le isumu.

4. Tatala le Word pepa faʻapipiʻi ma faapipii le kopi kopi i totonu - na o le kiliki "CTRL + V". A manaʻomia, teuteu le mau ma sui ona faʻatulagaina.

Lesona: Fausia tusitusiga i le MS Word

Afai o le DjVu pepa matala i le tagata faitau polokalama e le filifilia ma o se ata masani ma tusitusiga (e ui lava e le o le tele masani tulaga), o le metotia faʻamatalaina o loʻo i luga o le a matua le aoga. I lenei tulaga, o le a tatau ona e faʻaliliuina DjVu i Upu i se isi auala, faʻaaoga se isi polokalama e, e ono, oe ua uma ona masani ai.

Fesuiaiga o faila e faʻaaogaina ai le ABBYY FineReader

O le Abby Fine Reader polokalama o se tasi lea o sili sili ona lelei e iloa ai tusitusiga. Atinaʻe e faʻaauau pea ona faʻaleleia o latou mafaufau, faʻaopopo i ai galuega ma agavaʻa manaʻomia mo tagata faʻaaogaina.

O se tasi o mea fou e fiafia iai tatou, o le lagolago lea i le faʻatulagaina DjVu polokalame ma le mafai ona auina atu i fafo iloa aloaia i Microsoft Word tulaga.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaliliu tusitusiga mai se ata i le Word

E mafai ona e faitau e uiga i le auala e faʻaliliu ai le tusitusiga i le ata i se DOCX tusitusiga pepa i le tusitusiga o loʻo taʻua i luga. O le mea moni, i le tulaga o se DjVu faatulagaga pepa, o le a tatou faia i le auala tutusa lava.

E mafai ona e faitau atili i le a le polokalame ua ma mea e mafai ona faia i totonu o le tatou tusitusiga. O iina e te maua ai faʻamatalaga i le auala e faʻapipiʻi ai i luga o komupiuta.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaaoga le ABBYY FineReader

O lea la, a ua download le Abby Fine Reader, faʻapipiʻi le polokalama i lau komepiuta ma tamoe.

1. Fasi le faʻamau "Tatala"o loʻo tu i le vaega e faʻavave vave, faʻailoa le ala i le DjVu faila e te manaʻo e faʻaliliuina i se Upu pepa, ma tatala.

2. A sii mai le faila, kiliki "Iloa" ma faʻatali seʻia maeʻa le faʻagasologa.

3. A uma ona iloa le mau o loʻo i totonu o le faila DjVu, sefe le pepa i le komupiuta pe a kiliki i le ki "Sefe"ae pe sili atu, o le aū i ona tafatafa.

4. I le mataua i lalo lisi o lenei ki, filifili Sefe e pei o le Microsoft Word pepa aloaia. O lenei kiliki tuusaʻo i le ki "Sefe".

5. I le faamalama o loo matala, faamaoti le auala e sefe ai le mau tusitusiga, faamaoti se igoa mo ia.

A maeʻa ona sefe le pepa, e mafai ona e tatalaina i le Word, vaʻai ma teuteu, pe a talafeagai ai Manatua e sefe le toe faila pe a fai e te faia ni suiga.

Na pau lava lena, aua o lea ua e iloa faʻaliliu se faila DjVu i le Word tusitusiga pepa. Atonu e te fiafia foi i le aʻoaʻo pe faʻafefea ona liua se PDF faila i le Word pepa aloaia.

Pin
Send
Share
Send