Avetaavale Faʻapipiʻi mo Canon MF4550D

Pin
Send
Share
Send

Ina ia pulea mea fou meafaigaluega e faʻaaoga ai se PC, oe manaʻomia le faʻapipiʻi o avetaavale talafeagai i le mea mulimuli. Mo le Canon MF4550D printer, e moni foi lenei.

Faapipiiina avetaavale mo Canon MF4550D

E tele filifiliga mo le auala e maua ai le saʻo polokalama. Le sili ona aoga ma taugofie o le a talanoaina i lalo.

Metotia 1: Masini gaosi oloa Upega Tafaʻilagi

Punaoa faʻamaumauga e masani ona mafaufauina muamua. I le tulaga o se masini lolomitusi, o mea na o loʻo gaosiina.

  1. Alu i le Canon 'upega tafaʻilagi.
  2. I le ulutala, faʻamau i luga le vaega "Lagolago". I le lisi e tatala, filifili "Sii mai ma fesoasoani".
  3. I luga o le itulau fou o le ai ai se pusa saili faʻaaoga i totonu o le masini masiniCanon MF4550D. Ina ua mavae lena, kiliki i le faamau "Saili".
  4. O le mea na tupu, ua faʻaavanoaina se itulau ma faʻamatalaga ma avanoa mo le tagata lolomitusi. Tusi i lalo i le vaega "Avetaavale". Mo le siiina o le polokalama talafeagai, kiliki i le ki talafeagai.
  5. A maeʻa, e matala se faʻamalama ma tuʻufaʻatasiga faʻaoga. Ina ia faaauau, kiliki Talia ma Download.
  6. O le taimi o le faila ua download, amata loa ma i le faʻafeiloaʻiga faamalama kiliki i le ki "Le isi".
  7. E manaʻomia lou taliaina o tuutuuga o le laisene maliega i le kilikiina Ioe. I le taimi muamua, e le afaina e faitau ai.
  8. Filifili pe faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le lolomiga i le PC ma siaki le pusa i autafa o le mea talafeagai.
  9. Faatali mo le faʻapipiʻi e maeʻa. A uma lena, e mafai ona e faʻaaogaina le masini.

Faiga 2: Polokalama faʻapitoa

O le vaega lona lua e faʻapipiʻi ai le polokalama talafeagai o le faʻaaoga lea o isi mea. E le pei o le muamua metotia, ua mamanuina faʻapitoa mo masini o le ituaiga lava lea e tasi, o lenei polokalama, i le faʻaopopoga i le lolomitusi, o le a fesoasoani e faʻafouina avetaʻavale oi ai nei pe faʻapipiʻi le leiloa. O se faʻamatalaga auiliili o polokalame sili ona lauiloa o lenei ituaiga ua tuʻuina mai i se isi tusitusiga:

Faitau atili: Filifilia o se polokalame e tuʻuina ai avetaʻavale

I totonu o polokalame na faʻaalia i totonu o le tusitusiga i luga, DriverPack Solution mafai ona iloga. O lenei polokalama e faigofie mo tagata e le masani ai ma e le manaʻomia le poto faʻapitoa e amata ai. I totonu o foliga o le polokalame, faʻaopopo i le faʻapipiʻiina avetaʻavale, e aofia ai le faia o toe faʻaleleia mea o le a fesoasoani e toe faʻaleleia lau komipiuta i lona tulaga muamua. E moni lenei pe a fai o se faʻafitauli e tupu pe a maeʻa ona tuʻuina se avetaavale.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaaoga le DriverPack Solution

Faiga 3: Lomitusi ID

O se tasi auala talafeagai e maua ai ma download avetaavale o le faʻaaoga o se mea e iloa ai le masini. I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia e le tagata o ia ona download nisi faʻaopoopoga polokalama, aua e mafai ona e mauaina le ID i totonu Galuega Pule. Ma le isi, ulufale i totonu le tau maua i le pusa suʻesuʻe i luga o se tasi o upega tafaʻilagi faʻapitoa i se suʻega. O lenei filifiliga e aoga i tagata e leʻi maua le polokalama saʻo ona o le OS version poʻo isi nuances. I le tulaga o le Canon MF4550D, e tatau ona e faʻaaogaina nei tulaga taua:

USBPRINT CANONMF4500_SERIESD8F9

Lesona: Faʻafefea ona maua le masini ID ma suʻe avetaavale o faʻaaogaina

Faiga 4: Polokalama Polokalama

Ile uma, e tatau ona tatou taʻua se tasi o le taliaina, ae le sili ona aoga filifiliga mo faʻapipiʻi avetaavale. Ina ia faʻaaogaina, e te le manaʻomia le faʻaogaina i aoga vaega lona tolu poʻo le lalagaina o avetaʻavale mai isi vaega-vaega, talu ai o Windows ua i ai ma mea talafeagai.

  1. Tatala menu Amatai mea e manaʻomia e te mauaina ma taufetuli Tiute o tiute.
  2. Saili le vaega "Meafaigaluega ma le leo". E manaʻomia le tatalaina o le aitema Vaaiga masini ma mea lolomi.
  3. Ina ia faʻaopopo se masini lolomi i le lisi o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi, kiliki Faaopopo Lomitusi.
  4. O le polokalama o le a tilotilo solo i le PC mo le i ai o le fou meafaigaluega. Afai e maua se mea lolomi, kiliki i luga ma kiliki "Faapipiʻi". A le maua le masini, filifili ma fetaomi le faʻamau "E le o lisiina mea lolomi.".
  5. A faamalama fou e tele filifiliga mo le faʻaopopoina o se lolomitusi. Kiliki i lalo - "Faʻaopopo se lolomitusi faʻitagota".
  6. Ona filifili lea o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga. A manaʻo ai, e mafai ona suia le otometi seti le taua, ona alu lea i le isi aitema e ala i le oomiina o le faʻamau "Le isi".
  7. I lisi o loʻo avanoa, e tatau ona e muamua filifilia le fale gaosi lolomi - Canon. Ina ua mavae - lona igoa, Canon MF4550D.
  8. Ta i totonu se igoa mo le mea e lolomi ai le lomitusi, ae e le manaʻomia le suia o le aoga ua uma ona ulufale mai.
  9. I le uma, filifili i luga o fetufaaiga tulaga: oe mafai ona e tuʻuina atu i le masini pe faʻatapulaʻa. Ina ua mavae lena, e mafai ona e alu sao i le faʻapipiʻi, na o le kiliki i luga o le faʻamau "Le isi".

E faʻatoa tele le taimi ole faʻapipiʻiina o gaioiga. A o lei filifilia se tasi o auala na faʻaalia, mafaufau i latou taʻitasi auiliili.

Pin
Send
Share
Send