Maea Mem 2.5.0

Pin
Send
Share
Send

O se tasi auala faigofie e faʻateleina ai le saoasaoa o le komepiuta o le fufulu lea o lona RAM. Mo lenei faʻamoemoe, e tele polokalama, o loʻo vaʻai mai Klim Mem. O se tamaʻi aoga aoga lea e mataituina ai le tulaga ma fufulu le komipiuta RAM.

RAM faamamaina

O le galuega autu a Clean Mem o le fufuluina o le komipiuta RAM. O le apalai e faʻatinoina lenei galuega pe a maeʻa le aofaʻi o le taimi poʻo luga o le oʻo atu i se vaega o le RAM avega. Pe a fua atu, o nei fuainumera e tai 5 minute ma le 75%. E i ai le avanoa e suia ai nei tapulaʻa tuaoi i le Wedge Mem tulaga. I se faʻaopopoga, o le system cache e faʻamamaina pe a taunuʻu atu i le uta o le 50 MB poʻo le 5 minute. O nei tulaga e mafai foi ona fetuunai. E i ai le filifiliga e faʻatautaia e le gata otometi, ae faʻamamaina foi faʻaaoga tusi faʻaaogaina le auiliiliina meafaigaluega.

RAM mataituina

O le polokalame e masani foi ona mataituina le tulaga o RAM ma maua ai faʻamatalaga i le e ona le komipiuta. O loʻo faʻaalia le pasene faʻaaogaina ile RAM i luga ole sikuea sikuea aikona. Fuafua i le tele o le uta, lenei aikona e ese le lanu:

  • Green (e oʻo i le 50%);
  • Lanu samasama (50 - 75%);
  • Mumu (sili atu 75%).

I se faʻaopopoga, se faʻamatalaga faʻapitoa faʻamalama e mafai ona faʻalauiloa atu i luga aʻe o le fata "CleanMem Iti Mataitu", lea e aofia ai faʻamatalaga e uiga i le aofaʻi atoa o le RAM, le tele o le avanoa na nofoia pe faʻasao e le faʻagasologa, atoa ai ma le aofaʻi o le saolotoga e manatuaina.

Taualumaga puleaina

O le isi foliga o le Wedge Mem, o le faʻatautaia o faʻafoega utaina i totonu o le PC's RAM. O lenei galuega e faia e faʻaaoga ai se mea faʻapitoa e faʻatagaina ai oe e amata faʻagasologa i luga o le faʻasologa.

Lelei

  • Laititi laititi;
  • E le utaina le faiga;
  • Faatinoina galuega ile otometi auala.

Le atoatoa

  • E leai se gagana Rusia-gagana;
  • Le utiuti o numera o galuega;
  • E naʻo galuega pe a fai o le Windows Task Scheduler ua.

Clean Mem o se faigofie-ile-pulea polokalame e le gata e fesoasoani i le fufuluina o le komipiuta RAM, ae e maua ai foi faʻamatalaga e uiga i lona tulaga i le moni taimi.

Sii mai Wedge Mem mo maua fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Mama mama Ramsmash Mem reducts Ram booster

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Mama mama o se aoga e mafai ai e oe ona faʻamamaina RAM ma mataitu lona tulaga i le moni taimi. I se faʻaopopoga, o le polokalama e iai le faʻagasologa o agavaʻa.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000, 2003, 2008
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: PCWinTech
Tau: leai se totogi
Tele: 3 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 2.5.0

Pin
Send
Share
Send