Keyboards mo Android

Pin
Send
Share
Send


Le vaitau o keyboard telefoni faʻaiʻu faʻaiʻu i le oʻo mai o le manuia ma le faigofie on-screen keyboard. O le mea moni, o loʻo iai fofo mo tagata fiafia faʻapitoa o ki faʻateʻa, ae o taʻavale luga o le laupepa e pulea le maketi. Matou te fia faʻailoa nisi o ia mea ia te oe.

ALU Keyboard

O se tasi o keyboard lauiloa polokalama na faia e Saina atiaʻe. O loʻo faʻaalia ai se lautele vaega o filifiliga ma tele faʻapitoa gafatia.

O isi faʻaopopoga - o le masani le faʻatatauina sao tusitusiga i totonu o le 2017, o le tuʻufaʻatasiga o lona lava lolomifefiloi, faʻapea foi ma le lagolago mo faʻaogaina auala (atoa-lapoʻa pe alphanumeric keyboard). O le tulaga le manuia o le i ai o mea totogi ma nai le faʻasalalauga faʻasalalauga.

Tatala le GO Keyboard

Gboard - Google Keyboard

O le keyboard na fausia e Google, e galue foi o se mea autu ile firmware e faʻavae i luga o le mama Android. Ua maua le lauiloa a Gibord i le tele o galuega.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻatinoina le faʻatonutonuina o mataʻu (faʻasolosolo e ala i le upu ma le laina), le mafai ona vave saili se mea i Google, faʻapea foi ma se mea faʻavae faʻaliliu galuega. Ma e le o taʻua foi le i ai o le faifai pea o mea sao ma faaolaolaina tulaga. O lenei keyboard e sili ona lelei pe a le seanoa le sili atu le lapoʻa - tagata e ana masini ma sina laititi o mea e manatuaina mo talosaga e mafai ona le maofa le fiafia.

Sii mai Gboard - Google Keyboard

Smart keyboard

Alualu i luma keyboard ma le puleaina o le taga. E i ai foʻi lautele faʻapitoa tulaga (mai i paʻu e suia atoa le faʻaalia o le talosaga i le agavaʻa e faʻafetauiina ai le lapoa o le keyboard). E masani foi ona masani i le tele o ki faʻapipiʻi (i le tasi faʻamau e lua amio).

I se faʻaopopoga, o lenei keyboard foʻi e lagolagoina le agavaʻa e faʻavasega e faʻaleleia ai le sao sao. Ae paga lea, o le Smart Keyboard ua totogi, ae e mafai ona e masani ai i gaioiga uma ma le 14-day trial version.

Siiina Mai le Smart Keyboard Trial

Keyboard Lusia

O se tasi o le ulumatua keyboard o loʻo mo le Android, lea na aliali mai i le taimi na leʻi lagolagoina aloaia ai e lenei OS le gagana Lusia. Mauaina - minimalism ma laiti laʻititi (i lalo ole 250 Kb)

Le vaega autu - e fesoasoani le apalai e faʻaogaina le gagana Lusia i tino QWERTY, pe a fai e le lagolagoina ia galuega faʻatino. E leʻi leva ona toe faafouina le keyboard ona o lea, e leʻo i ai se swipe poo se vavalo o le mau, o lea ia teu i lenei mafaufau. I le isi itu, o faʻatagaga e manaʻomia mo galuega e faʻaitiitia foi, ma o lenei keyboard o se tasi o le sili ona saogalemu.

Sii maia le Keyboard Rusia

Swiftkey keyboard

Se tasi o sili ona lauiloa keyboard mo Android. Na avea ma lauiloa mo lona tulaga ese i le taimi o le faʻamatuʻuina o upu faʻatonutonu sao sao faiga, Alofa tuusaʻo o le analog a Swype. E i ai se telē numera o tulaga ma foliga.

O le mea autu lava o le faʻataʻitaʻiga o faʻamatalaga vaʻaiga. E aʻoaʻoina le polokalame e ala i le matauina o foliga o lau taina tusitusiga, ma ova taimi ua mafai ona vavalo atoa fuaitau, ae le pei upu. O le itu pito i lalo o lenei fofo o se numera tele o manaʻoga faʻatagaina ma faʻateleina le teuina i luga o le pamu i nisi o lomiga.

Sii mai le SwiftKey Keyboard

AI Ituaiga

Seisi lauiloa keyboard ma faʻamoemoega sao faʻatinoina. Ae peitai, faʻaopopo atu, o le keyboard foʻi faʻaalia lona faʻaalia foliga ma tamaoaiga gaioiga (o nisi o na foliga mai e leai se aoga).

O le mea pito sili ona leaga o lenei keyboard o le faʻasalalauga, lea e aliali mai i nisi taimi nai lo le ki moni. E mafai naʻo le faʻatino i le faʻatauina atu ole lomiga atoa. Ui i lea, o se vaega taua o le aoga aoga e avanoa foi tuʻuina atu faʻapitoa lava ile totogi totogi.

Sii mai fua. uiga. ai.type + emoji

Eseese Keyboard

O se faigofie, laititi ma i le taimi lava e tasi e mauoa i foliga keyboard mai le Korea tagata atiaʻe. E i ai le lagolago mo le gagana Lusia, ma, sili ona taua, o se lolomifefiloi o inputive sao mo ia.

O isi filifiliga, matou te maitauina le fausia-i tusitusiga teuteu iunite (feʻaveaʻi le faʻataʻamilomilo ma le faʻagaioiga ma le tusitusiga), lagolago mo faʻasologa e le masani ai faʻasologa (e pei o le Thai po o le Tamil), ma le fuainumera tele o emoticons ma emoticons. E aoga tele mo tagata faaaoga tablet, aua e lagolagoina le tuueseeseina mo faigofie le ulufale. O le mea le lelei - e i ai bugs.

Tatala le MultiLing Keyboard

Blackberry keyboard

Le ki luga o le komepiuta o le Blackberry Priv telefonipoto, lea e mafai e tagata uma ona faʻapipiʻi i luga oa latou telefoni. O loʻo iai foliga alualu i luma o le faʻatonutonuina, o se auala tonu faʻatonutonu faʻauiga faʻamatalaga ma fuainumera

Eseesega, e aoga le maitauina o le iai o se "lisi uliuli" i le vavalo faiga (upu mai i ai o le a le mafai lava ona faʻaogaina mo le suiina otometi), faʻamasani lau oe lava faʻataʻatiaga ma, sili atu o mea uma, le mafai ona faʻaaogaina le ki "?!123" pei o Ctrl mo faʻavave tusitusiga tusitusiga. O le itu i lalo o nei foliga o le manaʻoga mo le lomiga Android 5.0 ma sili atu, faʻapea foi ma le lapoʻa tele.

Sii mai le Blackberry Keyboard

Ioe, e le o se lisi atoa o le atoa ituaiga o tafailagi keyboard. Leai se mea e mafai ona suia le moni ili o le ki a le tino, ae o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o fofo i luga o le laupepa e le sili atu lona leaga nai lo faʻamau moni, ma e manumalo foi i nisi o auala.

Pin
Send
Share
Send