Kalena Fuafuaga 10.0

Pin
Send
Share
Send

Faʻaoga le Polokalama Calendars polokalame e fai ai sau oe lava galuega tulaga ese e pei ona e vaʻai i ai. Lenei fesoasoani fesoasoani lautele faatasi ai ma tele templates ma mea faigaluega mo le galuega. Ona e mafai ona lafoina le kalena e lolomi pe faʻaaoga o se ata. Sei o tatou vaʻai atu i lenei polokalama i sili auiliiliga.

Poloketi fausiaina

Le fuafuaina o kalena lagolagoina se faatapulaaina numera o poloketi, ae e mafai ona e galue ma na o le tasi i le taimi. Filifili se faila i le amataga pe fausia se fou. Aua le popole pe o se mea muamua lenei ua e faʻaaogaina ai na ituaiga polokalama, aua o tagata atiaʻe ua latou tuʻuina atu lenei mea ma faʻaopopoina se taulaitu mo le fatuina o poloketi.

Kalena Tusitala

Muamua e tatau ona e filifilia se tasi o le ituaiga fuafuaina. O lenei vaega o le a faʻavavevaveina le faiga faʻatulagaina, ma otometi faʻamaeaina o le a laveaʻiina oe mai le galuega le tatau. O le polokalama e ofoina atu le filifiliga o se tasi o le ono filifiliga. Afai e te manaʻo i se mea lelei ese ma ese, ona filifili lea "Kalena mai le amataga".

Filifili se auivi

E mafai ona e faʻaaogaina se tasi o templates e faʻapipiʻiina i le mea masani. E moni lava, ma taʻitasi ua talafeagai mo aitia eseese. Faʻaaoga galuega tulei ma faʻafaitino. I se faʻaopopoga, o le faʻailo o loʻo faʻaalia i luga aʻe o filifiliga taʻitasi, lea e fesoasoani tele ile filifiliga.

Faʻaopopo ata

O le a se tulaga ese le kalena e aunoa ma lona lava ata? E mafai ona avea ma soʻo se ata, naʻo le vaʻai totoʻa i le filifiliga, e le tatau ona laititi. Filifili se tasi ata autu mo le poloketi mai i latou e i ai lau komipiuta, ma agaʻi atu i le isi laasaga.

Seti filifiliga

Faʻailoa le taimi ole taimi o le a faia ai le kalena, ma le polokalame lava ia e tufatufaina saʻo i aso uma. A e fuafua e lolomi le poloketi, e taua ona e mautinoa o lona tele e fetaui i luga o le A4 pepa pe fetaui ma ou manaʻoga. Ina ia faia lea mea, seti manaʻomia tulaga taua i Itulau Faatulagaina. Ona mafai loa ona e toe amata.

Galue vaega

O elemene uma o loʻo faigofie mo galuega ma eseese ile lapoʻa. O loʻo faʻaalia se lisi o itulau i le itu tauagavale. Kiliki i se tasi o ia mea e te amata ai. O le itulau aoga o loʻo faʻaalia i le ogatotonu o fale faigaluega. I le itu taumatau o meafaigaluega autu, ia o le a tatou masani ai i sili auiliiliga.

Manatu autu

Seti le kalena gagana, faʻaopopo se talaʻaga ma, afai e tatau ai, faʻapipiʻi isi ata. Ma le isi mea, sau ii e mafai ona faʻailoa atu le amataga o le kalena, ma seʻia oʻo le aso o le a faʻaauau ai.

Ou te manaʻo e utagia faapitoa le faʻaopopoina o aso malolo. O le tagata faʻaogaina lava ia e filifilia aso mumu o lana kalena e ala i le teuteuina o le lisi o aso malolo ua faʻaavanoaina mo lenei. E mafai ona e faʻaopopo soʻo se aso malolo pe a fai e le o le laulau.

Tusitusiga

O nisi taimi o se pepa lautele e manaʻomia tusitusiga. Atonu ose faamatalaga lea ole masina pe o seisi mea e te manaʻo iai. Faʻaoga le galuega lea e faʻaopopo le tele o igoa i le itulau. Oe mafai ona filifili le faatanoa, o lona telē ma foliga, ma tusi le tusitusiga talafeagai i le laina na tuʻuina atu mo lea, pe a uma ona tuʻuina atu i le poloketi.

Laupepa

Teuteuina lau kalena i le faʻaopopoina o tamai auiliiliga. Ua maeʻa ona faʻatuina e le polokalama se seti atoa o poloka eseese e mafai ona tuʻuina i luga o le laupepa i ni tapulaʻa mea. I lenei faamalama o le ae mauaina ata i luga o le toetoe lava autu.

Lelei

  • E iai le taulaitu mo le faia o poloketi;
  • O le faʻamatalaga i totonu o Rusia;
  • Tele avanoa ma faʻataʻitaʻi.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se tau.

O le ata o Kalena faia lana galuega atoatoa, ma maua ai e tagata avanoa tele avanoa i le fausiaina o latou lava tulaga ese lea poloketi i se taimi puʻupuʻu. Ole taimi lava pe a maeʻa galuega, e mafai ona lolomi pe faʻasao le ata i lau komepiuta.

Sii mai le Taʻiala Design Kalena

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama Kalena Mamanu Pisinisi Pisinisi 3D Totonu Fale Astron Design

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Design Calendars - o se faigofie ma talafeagai polokalama mo le fatuina o ni kalena i soʻo se taimi. E talafeagai mo tagata poto masani ma tagata faʻaaogaina i lenei mataupu.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiae: AMS Polokalama
Tau: $ 12
Toa: 75 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 10.0

Pin
Send
Share
Send