X-Mouse Faʻamau Pulea 2.16.1

Pin
Send
Share
Send

Mo ni nai tausaga i le taimi nei, ua gaosia faʻapipiʻi komipiuta komipiuta faaopoopo nisi faʻamau i nisi faʻataʻitaʻiga. Sili atu taimi nai lo le, o le faʻatinoina o le masani tisaini manipulator meafaigaluega meafaigaluega e le lava le setiina o tapulaʻa mo uma faamau. Ina ia faʻatulaga latou e faia ni gaioiga, e tele lava polokalame eseese. O se tasi o na o le X-Mouse Faʻamau Pulea.

Lenei polokalama mafai ai ona e seti au oe lava tapulaʻa mo kuki faʻamau ki ma e le gata.

Faʻamau Seti

X-Mouse Button Control faʻatagaina oe e faʻatino polokalame o teteʻe faʻamau e faʻatino ai se gaioiga faʻapitoa mai le lisi o le fuafuaina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te le manaʻo e faʻalu lua-kiliki i taimi taʻitasi, e mafai ona e tofia lea gaioiga i se faʻamau i luga o lau isumu.

I se faʻaopopoga, o loʻo i ai se tulaga sili ona lelei i le lisi o mea e mafai ai ona e setiina ni faʻataʻitaʻiga e pei o le faaluaina o taimi iloa, faʻatonuina o le tino i le faʻapipiʻi faʻamau ma le tele o isi.

Uili seti

O lenei polokalame e faʻapea foʻi ona mafai ona suia vaega o le uili.

Fausia le tele o fetuunaiga

Afai e te manaʻomia ni auvaʻa teteʻe faʻapitoa eseese e fofo galuega eseese, o lona uiga o le X-Mouse Faʻamau Pulea le mafai ona fausiaina le tele o tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga ma vave fesuiaʻi i le va oi latou.

I le faʻaopopoga, o le polokalama e mafai ai ona e faia ni tulaga faʻapitoa faʻamatalaga mo polokalame uma e te faʻaaogaina.

Tuʻuina atu o Hotkeys ma Suiga Ki

Mo sili talafeagai fegalegaleaiga ma le tuuina fetuunaiga ma le polokalama lava ia, o loo i ai le avanoa o le tofia o vevela ki.

I le faʻaopopoga i le faia o ki vevela, i le kiliki i luga o le a oe, mo se faʻataʻitaʻiga, fesuiai i le va o seti o seti ae leʻi faʻaleaogaina e ala i le oomiina o se isi ki vevela, o loʻo i ai le avanoa o le faʻauuina o soʻo ua taua ki ki. E 'ese mai lava i le mea "vevela" i le mea o le faʻatinoga faʻapitoa mo le ki faʻaliliuga o le a faia pe a e fetaomi atu.

Faaulufaleina ma auina atu i fafo teuina talaaga tulaga

Afai e te suia le komepiuta pe toe tuʻu le polokalama, ae e te le manaʻo e toe setiina le isumu mo oe mo se taimi umi, e mafai ona e faʻatauina atu le faila ma le faʻatulagaina, ona faʻaulu mai lea i totonu o le faiga fou.

Lelei

  • Lautele faʻatusatusa pe a faʻatusatusa i le faʻatulagaga isumu seti meafaigaluega;
  • Le tomai e fai ai ni seti o tapulaʻa mo faʻapitoa galuega;
  • Faʻatauga faʻatauga faʻataʻitaʻiga;
  • Lagolago gagana Rusia.

Le atoatoa

  • Faʻataunuʻu faʻaliliuga i le Lusia.

O le X-Mouse Button Control polokalama o loʻo iai le faʻagaioiga tele mo le setiina o isumu tikeri ina ia lagona e le tagata faʻafiafia le mafanafana i le mafai.

Talia le X-Mouse Button Control mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.75 mai 5 (16 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Masini polokalama tuusaunoaga isumu Pulea uili isumu Logitech seti Taaloalo

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
X-Mouse Button Control - o se polokalame mo le faʻatulagaina o isumu isumu, o loʻo iai uma manaʻoga talafeagai e faʻalautele ai agavaʻa o le isumu.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.75 mai 5 (16 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2003
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Phillip Gibbons
Tau: leai se totogi
Tele: 3 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.16.1

Pin
Send
Share
Send