Aiga Atiina Aʻe 8.0.0.8404

Pin
Send
Share
Send

E le toʻatele o loʻo mitamita i le i ai o se latou faʻaiʻuga o aiga, ae sili ai aua latou te iloa le tele o sui o latou aiga na soifua i augatupulaga ua mavae. I aso ua mavae, pepa faʻapipiʻi, ata, ma ata sa tatau ona puʻeina e faʻatumuina le laʻau aiga. O lenei e faigofie ona fai lenei mea i le Family Tree Builder polokalame tele vave ma ia mautinoa o faʻamatalaga uma o le a tumau ai mo le tele o seneturi.

Faamauina

Oe tatau ona uia lea auala, pei o le tele o gaioiga e ui atu i totonu o le '' upega tafaʻilagi, ma le i ai o lau lava tala puipuia o le a puipuia ai faʻamaumauga ma sefe lona lugalaina kopi. E leai se mea e te manaʻomia e ulufale ai i totonu le tele o faʻamaumauga, na o le igoa, igoa ole igoa, password ma imeli tuatusi, e aoga mo le faʻatagaina ma password toe faaleleia.

Ae i le isi faamalama e tatau ona lolomi nisi tusitusiga. Faʻailoa lou nofoaga na fanau ai, tausaga ma lou soifua maloloina. Lenei fesoasoani fesoasoani ia faʻafetaui, faʻatusatusa ma isi tagata e faʻaaogaina le polokalame, pe a e manaʻo ai.

Vave Faʻaoso Tusitusiga

Lenei ua amata le faʻafiafiaga - le fofogaina o se laʻau aiga. I le amataga muamua, o lenei faʻamalama ua faʻaalia, lea o loʻo avanoa ai le filifiliga o le fatuina o se poloketi fou, utaina se tasi o loʻo i ai poʻo le tatalaina o le galuega mulimuli. Afai o oe o se tagata fou tagata, ona amata loa lea ona fatufatu.

Faʻaopopo Sui o Aiga

Ole mea lea e tatau ai ona e fauina tagata muamua ole aiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o oe ma lau toʻalua. Ta i totonu mea manaʻomia i laina ua saunia mo lenei faʻamoemoe. E le gata i lea, o le faʻaopopo o ata e maua, pe a maua. Afai ua faaipoipo le ulugalii, ona e mafai lea ona e faamaoti mai le aso faʻaipoipoga ma le nofoaga na tupu ai lenei mea. Mea uma ua faaliliuina i le Lusia, o lea e le tatau ona i ai ni faʻafitauli ma le faʻatumu.

Le isi, faʻaopopo le fanau a le ulugaliʻi. O laina lava ia sa i le faamalama mulimuli. A leai faʻamatalaga, ona e tuʻu lava lea ile laina, e mafai ona e toe foʻi i ai i soo se taimi.

Laau faʻaali

I le faamalama autu o le Family Tree Builder, o loʻo faʻaalia se laʻau ma faʻamatalaga auiliili e uiga i tagata taʻitasi. E fetuunai ma e tatalaina e ala i le faaluaina o le itu agavale agavale isumu. E mafai foʻi ona faʻaopopo tagata fou o lou aiga, sui laʻau o laʻau ma teuteu le faʻaaliga e augatupulaga. Faʻamolemole e matau e ono i ai se tagata a latou lava faʻamatalaga i luga o le upega tafailagi, ua tatalaina i le kiliki i luga o le faʻamau ki.

Faaopopo Faasalalauga

Masalo e iai sau tusitusiga i aiga, ata puʻe, ata puʻe poʻo puʻeina leo e fesoʻotaʻi ma se tasi, poʻo ni tusitusiga masani ia. E mafai ona tuʻuina i latou i le polokalama, tufatufa atu i album poʻo le tofia i se tasi o le aiga. Lenei ua faia faigofie lava, ma a maeʻa ona maeʻa ona i ai o le download, o loʻo avanoa uma mea mo le maimoaina. Sepi mea e tatau ona taʻuina o le aitema "Mafutaga", lea o le a faʻatumuina i le tulaga o iai ni soʻotaga ma se isi laʻau.

Tafaoga

E faitau miliona tagata faʻaaogaina ua latou faʻatuina lenei polokalama, fausia latou lava laʻau ma synchronized faʻamaumauga ma le upega tafailagi. A maeʻa ona faʻatumuina fanua, alu i le faʻamalama lenei e vaʻavaʻai i le laulau afitusi. O 'upega tafaʻilagi o le a ofoina atu ni filifiliga talafeagai mo aiga fusi, ae e mafai ona e teʻena pe faʻamaonia ia mea. Faʻamolemole ia maitau o lenei faʻaavanoaina lava pe a maeʻa synchronization ma le server.

Siata fausia

E te manatu ua maeʻa le faʻatulagaga o lau laau faʻatulagaina? Ona faia lea ma sefe lau oe lava faʻatulagaina, o le a faʻaalia uma faʻamatalaga auiliili. O le siata fesoasoani e fesoasoani. Filifili se tasi o le tele o laʻau sitaili e sili ona fetaui ma ou manaʻoga. I lalo o latou taʻitasi o loʻo i ai se faʻamatalaga o le a fesoasoani foi i le fuafuaina o le filifiliga o sitaili.

Laulau a tagata o aiga

Afai e te manaʻomia le mauaina o se tala faʻavae o le laʻau ma faʻamatalaga auiliili e uiga i tagata taʻitasi, ona aoga lea o le fausiaina o se laulau faʻapitoa o le a faʻaola otometi. O faʻamatalaga uma o le a vaevaeina i laina ma vaega, ia e faʻaoga ai sili faʻalelei. O le laulau e vave ona avanoa mo lolomi.

Faafanua le mauaina

Ina ua maeʻa faʻailoa mai nofoaga sa tupu ai se mea na tupu poʻo se tagata o lou aiga e nofo ai, faʻamatalaga auiliili e uiga i lenei nofoaga ua aliali mai vave faʻaoga le Initaneti faʻafanua. Taitasi togi o loo faʻaalia eseese ma faʻaalia i se lisi lea e mafai ona e faʻasolo. Ina ia vaʻaia lenei faʻamatalaga, e te manaʻomia se fesoʻotaʻiga Initaneti, talu ai o le faʻafanua ua download mai le fesoʻotaʻiga.

Faʻafesoʻotaʻia o se polōketi ma se 'aʻai' āiga

Ose matua taua lava lenei faʻamasinoga, aua o se mafutaga faʻapea e fesoasoani e suʻe matata ma isi laʻau ma o le a sefe uma faʻamaumauga mo se taimi umi. Faʻaogaina le polokalame e oʻo lava i taimi o le tuʻufaʻatasia - e tamoe i tua, ma o lenei faiga e alu ai i le fa laasaga, o faʻamatalaga e uiga i mea taʻitasi o loʻo faʻaalia i lenei faamalama.

Mo se faʻataʻitaʻiga, a maeʻa tuʻufaʻatasiga, o loʻo avanoa faʻamaumauga a aiga. O loʻo faʻaalia ai le tele o kalafi ma laulau o le a fesoasoani i le tuufaatasiga o nisi faʻamatalaga. O isi galuega e mafai ona maua i le vaega. "Upega Tafaʻilagi", lea e tu i luga ole control panel o le polokalame.

Lelei

  • E leai se totogi o le polokalama;
  • E i ai le faʻaliliuga atoa i Lusia;
  • Tele avanoa o le tuʻufaʻatasia o se laʻau ole aiga;
  • Link i le upega tafaʻilagi;
  • Faigofie ma matagofie foliga.

Le atoatoa

A faʻaaogaina le polokalame, e leai ni mea sese na maua.

E mautinoa oi latou na paʻi atu i le Family Tree Builder mo le taimi muamua, sa latou teteʻi lava. O le mea moni, o se polokalame faʻafiafia lea e i ai mea uma e te ono manaʻomia pe a fatuina se laʻau aiga. Uma lea aoga faʻaaogaina o loʻo afifiina pea i se atigipusa manaia, e te maua ai le fiafia tele pe a galulue ma le polokalama.

Sii mai fua le Family Tree Builder

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.75 mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama mo le fatuina o se aiga laʻau Bart PE Fausia Falco Ata Tufuga Adobe Flash Tufuga

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Family Tree Builder o se polokalame e tele ma aoga e fesoasoani e fausia ai se laʻau aiga. Faʻafetai i fegalegaleaiga ma le upega tafailagi, e mafai e tagata faaaoga ona maua ni fesoʻotaʻiga i isi laʻau.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.75 mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: MyHeritage
Tau: leai se totogi
Tele: 49 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 8.0.0.8404

Pin
Send
Share
Send