Polokalama i lalo lalo ping

Pin
Send
Share
Send

Le faʻafitauli i le tele o le tuai ona faʻaaogaina i le tele o tagata Initaneti. E aʻafia tele i latou e fiafia ile taʻaloga i luga ole laiga, aua o iina e mafua mai ai le taʻaloga e tele lona faʻalagolago i le tuai mai. O le mea e lelei ai, o loʻo i ai mea eseese e faʻaitiitia ai le ping.

O le mataupu faavae o le faʻagaioiga o nei tuai faʻaitiitia meafaigaluega e faʻavae i luga o suiga latou te faia i le faʻagaioiga o le lesitala o faʻamaumauga ma le fesoʻotaʻiga i le Initaneti, poʻo luga tuusaʻo tuʻufaʻatasia i totonu o le OS network protocols mo le auiliiliga ma le pulea o le Initaneti feaveaʻiga. O nei fesuiaʻiga o le faʻateleina lea o le gaosiga o faʻamaumauga o pusa pepa e maua e le komupiuta mai 'auvaʻa eseese.

CFosSpeed

O lenei polokalame e mafai ai ona e auiliiliga faʻamatalaga na mauaina e se komupiuta mai le Initaneti, ma faʻateleina le faʻamuamua o polokalame e manaʻomia le maualuga fesoʻotaʻiga saoasaoa. O le cFosSpeed ​​e tele foliga pe a faʻatusatusa i isi latency faʻaitiitia foliga faʻaalia i lalo.

Sii mai le cFosSpeed

Leatrix tuai latency

O lenei aoga e sili ona faigofie le faʻaaogaina ma maua ai le laʻititi gaioiga i luga ole polokalama. Na o le suia o nisi faʻatapulaʻa o loʻo i totonu o le lesitala o le faʻagaioiga o le faiga, o loʻo nafa ma le faʻagaioiga o le saoasaoa o loʻo maua mai ni pusa pepa.

Sii mai Leatrix Latency Fix

Fanau

E faʻamautinoa e le tagata faʻatautaia lenei mea faigaluega, e mafai ona faʻateleina le saoasaoa o lau Initaneti ma faʻaititia ai le tuai. O le aoga talafeagai ma uma lomiga o Windows, faʻapea foi ma ituaiga uma o fesoʻotaʻiga Initaneti.

Sii mai le Throttle

Sa e faitauina le lisi o polokalama masani ona faʻaititia le ping. E tatau ona maitauina o meafaigaluega e talanoaina i lenei mea e le mautinoa se faʻaititia tele i le tuai, ae i nisi tulaga latou te mafai lava ona fesoasoani.

Pin
Send
Share
Send