Faʻafefea ona fai o se palu mata mo le initaneti vitio

Pin
Send
Share
Send

O e fuafua e faia lau vitio tulaga ese ma tulaga ese? O le auala pito sili ona faigofie o le fatuina lea o se mea e le masani ai. Mo nei mafuaʻaga, e mafai ona faʻaaogaina se tasi o polokalame mo le faʻatonutonuina vitio. Ae ui i lea, e faigata tele ona malamalama i ai ma sili atu ona talafeagai mo polofesa. O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i nofoaga e mafai ai ona e faia lau oe lava screensaver mo luga ole laiga vitio.

Tagai foi: Fautuaga mo le fausiaina o se intro mo YouTube auala

Fausia screensavers mo luga ole laiga vitio

Vitio faasaʻoina nofoaga, e le pei o komepiuta talosaga, e tele avanoa. Muamua, latou te le manaʻomia le faʻapipiʻi i luga o se komepiuta, o lona uiga e mafai ona tamoe i luga o vaivai masini, e aofia ai masini feaveaʻi. Lona lua, fausiaina se ulutala faavaa i luga o nei 'upega tafaʻilagi e laʻititi se taimi, o galuega uma e manino ma faigofie e oo lava mo tagata fou.

Lalo oe mafai ona faʻamasani i sili ona lauiloa, aoga ma leai se totogi auaunaga mo galulue ma screensavers.

Faiga 1: Flixpress

O se lauiloa punaoa mo le faʻatonutonuina o ata, o loʻo i ai se seti o mea faigaluega mo faʻasaʻosaʻoina ma e masani lava e maualalo ifo le aoga i polokalame lauiloa mo le galulue faʻatasi ma vitio. I le lomiga fua, o galuega uma e le avanoa i tagata e faʻaaogaina, ae e le afaina ai le fatuina o se mea manaia screensaver.

O le le atoatoa o le punaoa e aofia ai le le lava o le gagana Rusia ma le manaʻoga e lesitala i luga o le upega tafailagi.

Alu i le Flixpress 'upega tafaʻilagi

  1. O loʻo matou lesitala i luga o le upega tafailagi, mo lenei, kiliki i luga "Resitala".
  2. Ulu atu i le igoa igoa, igoa muamua ma le faʻaiuga, imeli tuatusi, upu faʻatonu i luga o le upega tafailagi. Matou te faʻamaonia le upu faataga, talia tuutuuga o le maliega i le siakiina o le pusa i autafa "Ou te ioe i Tuutuuga" ma ulu atu i le captcha. Kiliki i luga "Resitala".
  3. Matou te oi le pusa meli faʻamaonia ma faʻamaonia le lesitala i luga o le upega tafailagi.
  4. I luga o le laupepa autu o le 'upega tafaʻilagi, pe a uma ona ulufale i totonu o lau teugatupe, kiliki i luga "Maua Fuafua Fuafuaga".
  5. Itulau "Mamanu uma" Uma avanoa avanoa mo splash screen o loʻo faʻaalia, o le tele o latou o loʻo tuʻuina atu i luga o totogi totogi. Afai e te le o toe totogiina, na o le alu ile tab "Fuafuaga Fuafua Fuafuaga".
  6. Filifili se ata talafeagai mai le lisi o lafoina. Matou te fausiaina e tusa ma o matou manaʻoga, mo lenei matou te kiliki le ki "Faʻamasani Nei".
  7. Filifili se ata o le a talanoa maualuga e uiga i le tusitala poʻo le vitio.
  8. Ulufale le ulutala "Ulutala autu" ma sulufaʻi "Tusitala". A mana e tatau, sui le tulaga faʻalogo leo i lau musika - mo lenei, kiliki i luga "Faʻaopoopo Audio. E mafai foi ona suia le lelei puʻeina.
  9. Faamaoti le umi o le screen saver. Tagata e faʻaaogaina se teugatupe maua fua mafai fatuina vitio i luga o 2 minute umi. Sefe le puipui mata i le fetaomi o le faamau "Fatu Vaʻaiga".
  10. Ina ia vaʻavaʻai i le mauaina o se screensaver i le faamalama e matala, kiliki i luga "Matamata laʻu faʻataʻitaʻiga".
  11. Ina ia download se vitio, kiliki i lau tala, kiliki "Nisi filifiliga"ona sefe lea o le faʻataliga.

E ui lava i le mea moni o le tele o galuega i luga o le 'upega tafaʻilagi o loʻo tuʻuina atu i luga o totogi faʻavae, e mafai lava mo tagata amataina ona maua ma se teugatupe maua fua, o tapulaʻa e tele lava e le talafeagai.

Metotia 2: MakeWebVideo

O se isi punaoa, MakeWebVideo, o le a fesoasoani ia te oe e fatuina se polofesa faʻasao poʻo faʻalauiloaina ata mo lau vitio i ni nai kiliki. O le tagata e ofoina atu iai se seti o mea faʻapitoa meafaigaluega, faʻapitoa tele filifiliga o auiliiliga ma le faʻalauteleina o elemene taʻitasi.

E le pei o le 'upega tafaʻilagi muamua, MakeWebVideo ua maeʻa faʻaliliu atoa i le Lusia, e faʻafaigofie lona faʻaaogaina. E mafai e le tagata faʻaoga ona maua le faʻaaliga mulimuli i se tulaga lelei pe a fai e te faʻatauina le PRO-account.

Alu i le 'upega tafaʻilagi faia web video

  1. Ina ia amata galue ma le 'upega tafaʻilagi, kiliki i le faʻamau "Amata".
  2. Ina ia maua se tupe maua fua, filifili le template oe fiafia i ai ma kiliki "Maimoaina fua", i le faamalama e matala, kiliki i le ki "Taumafai e aunoa ma se totogi".
  3. Matou te o atu i se faigofie lesitala.
  4. O vaaiga mamao e faia i tolu laasaga. Muamua, filifili le faitalia mana, mo lenei kiliki i luga o le ki "Suia Ata".
  5. Filifili le logo o le faʻamaumauga, faʻaopopo tusitusiga. E le gata e mafai e le tagata faʻaaogaina ona suia le lanu o le tusitusiga, ae ia faʻafetaui foʻi lona tele. Ina ua maeʻa faʻatulaga, kiliki i luga Fatu Vitio.
  6. Alu i tua ile toolbar ma filifili "Suia musika" e faʻaopopo lau oe lava lipine leo.
  7. I le iuga o tulaga uma ile mea faigaluega, kiliki Fatu Vitio.
  8. I le matala matala, filifili le taimi faasoasoaina filifiliga (pe a fai e te manaʻomia e faʻateleina le umi o le vitio) ma kiliki i luga Fatu Vitio Muai Vaaiga. Faʻamolemole ia matau o le faʻamatalaga saoloto, o le ata mulimuli o le a avanoa i le le lelei lelei.
  9. Kiliki i luga "Download ma Faasoa".

O le iʻuga, ua matou mauaina le matou aulelei o ata faʻapalepale, o le aotelega o le ata ua faʻaleagaina e le iai o se fesoʻotaʻiga i le faʻatonu, o loʻo tu i le pito i luga tauagavale i le taimi o le ata muamua.

Metotia 3: Renderforest

O le '' upega tafaʻilagi e talafeagai mo le faia o faigofie faigofie screensavers mo le fale ma aiga vitio. E faigofie ona faʻaogaina le punaoa, o le tele o galuega e maua e leai se totogi. Faatasi ai ma itu lelei o le 'upega tafaʻilagi mafai ona matauina le i ai o le gagana Rusia ma le tele o ata vitio o le a fesoasoani ia malamalama i galuega uma o le auaunaga.

Alu i le Renderforest 'upega tafaʻilagi

  1. Matou te o i le 'upega tafaʻilagi ma kiliki "Maua lau teugatupe maua fua i le aso".
  2. Tusi i luga o le tulaga pe ulufale i totonu Facebook.
  3. Afai, pe a uma ona lesitala, e otometi ona suia le gagana i "Igilisi", sui i le pito i luga o le upega tafailagi.
  4. Kiliki le ki "Amata".
  5. Alu i le tab "Faʻatomuaga ma faʻailoga" ma filifili le template e te fiafia i ai.
  6. A mana e tatau ai, vaʻai i le ulaula, ona kiliki ai lea Faia.
  7. Filifili le igoa o le faʻamaumauga ma ulufale atu i le tusi faʻatasi.
  8. A maeʻa ona faʻatonutonuina luga o le pito i luga, alu i le "Faaopopo musika". Matou te utaina a matou lava ala pe filifilia musika mai faʻamaumauga ua fuafuaina.
  9. Alu i le tab Vaʻai.
  10. Tatou faʻatau vitio i tulaga maualuga pe kiliki Vaʻai. A uma le faʻaleleia o le faiga, o le vitio faia o le a avanoa mo tagata faʻaaoga.

Pei ona fai i le mea na tupu muamua, o le tulaga o loʻo punitia e le iai o se faʻailoga vai i luga o faʻamaumauga, e mafai ona e aveesea naʻo le faʻatauina o se teugatupe totogi, o le tau o le taugofie o tau o le 9.99 tala.

Faitau foi: Faʻafefea ona fai se folasaga i Sony Vegas, Cinema 4D

O auaunaga mafaufauina, o le faʻaavanoaina o le laʻititi faʻaavanoa fesoasoani o le a fausia na o le Flixpress 'upega tafaʻilagi Isi punaoa ma maua fua avanoa faʻaogaina tagata le lelei le lelei o le mulimuli vitio ma le i ai o se vai.

Pin
Send
Share
Send