Novabench 4.0.1

Pin
Send
Share
Send

Novabench - polokalama mo le suesueina o nisi vaega o le meafaigaluega vaega o le komepiuta. Ole sini autu ole polokalame ole iloiloga lea ole faatinoga o lau PC. O loʻo iloilo uma vaega taʻitasi ma le sisitema atoa. Tasi lea o meafaigaluega faigofie i lana vaega i nei aso.

Faʻataʻitaʻiga atoa le polokalame

O lenei faʻatinoga o le muamua ma sili lea i le Novabench polokalame. E mafai ona tamoe le suʻega i le tele o auala, ma le mafaia e filifili vaega o le PC aofia ai. O le iʻuga o le siakiina o le faiga o le a avea ma numera numera faʻatauina na fausia e le polokalame, o ni manatu. Ole mea lea, o le tele o faʻailoga o se mea taua masini, o le sili atu lona lelei i lona faia.

I le taimi ole suʻega, o le a tuʻuina atu faʻamatalaga i mea nei a lau komipiuta:

  • Vaega tutotonu (CPU);
  • Pepa ata (GPU);
  • Faʻamanatuina soo se faʻamanatuga (RAM);
  • Faiva malo

I le faʻaopopoina o faʻamaumauga i luga o le faʻatinoina o lau komipiuta, faʻamatalaga e uiga i le faʻagaioioiga, atoa ai ma le igoa o le vitio card ma le processor, o le a faʻaopopo i le suʻega.

Tagata faiga suʻega

O le au atiae o le polokalama tuʻua le avanoa e faʻataʻitaʻi ai se mea e tasi o le tino e aunoa ma se siaki atoa. Mo filifiliga, o vaega lava ia e tasi pei ona folasia i le suʻega atoa.

Iʻuga

Ina ua maeʻa siaki taʻitasi, ua faaopoopo se laina fou i le koluma "Iʻuga o le Suʻega Ua Faʻasaoina" ma le aso. O nei faʻamatalaga e mafai ona tape pe ave esea mai le polokalama.

Ile taimi lava e maeʻa ai le suʻega, e mafai ona auina atu iʻuga i se faila faʻapitoa ma le faʻalauteleina o le NBR, e mafai ona faʻaaogaina i le lumanaʻi i le polokalama e ala i le faʻaulufale mai i tua.

O le isi filifiliga auina atu i fafo o le sefeina o faʻaiuga i se faila faila ma le faʻaleleia o le CSV, lea o le a faia le laulau.

Vaʻai foʻi i luga: Tatalaina le CSV format

I le mea mulimuli, o loʻo iai le filifiliga e faʻauluina atu le iʻuga o suʻega uma i le laulau Excel.

Ofisa o faʻamatalaga

O lenei polokalame e faʻamalama o loʻo iai le tele o faʻamatalaga auiliili e uiga i mea faigaluega a lau komipiuta, mo se faʻataʻitaʻiga, o latou igoa atoa e faʻaaoga i totonu o faʻataʻitaʻiga, faʻaaliga ma aso tatala. E mafai ona aʻoaʻo atili e le gata i mea PC mea faigaluega, ae faʻapena foʻi soʻotaga fesoʻotaʻi mo input ma galuega faatino o faʻamatalaga. O loʻo iai foʻi vaega o loʻo iai faʻamatalaga e uiga ile siʻosiʻomaga ole siosiomaga ole faʻagaioiga ma ona faafitauli.

Lelei

  • E leai se totogi mo faʻaaoga a pisinisi i fafo atu;
  • Lagolagoina o le polokalame e le au atiaʻe;
  • Matagofie ma matua faigofie;
  • Malosiaga e auina atu i fafo ma faʻaulufale mai iʻuga suʻega.

Le atoatoa

  • E leai se lagolago mo le gagana Rusia;
  • E tele na faʻamaeʻaina se komipiuta komipiuta, maʻea ai mai le pito i tua, faʻaalia ai faʻamaumauga e le o mea uma e faʻataʻitaʻiina;
  • O le avanoa fua e i ai le tapulaʻa i luga o le numera o avanoa avanoa.

Novabench o se meafaigaluega faʻaonapo nei mo suʻega komipiuta e oʻo lava i tagata e le masani ai. O lenei polokalame e maua ai e le tagata faʻaaoga le tele o faʻamatalaga auiliili e uiga i le komepiuta ma lona faʻatinoina, fuaina ia ma matatioata. E mafai e ia ona iloiloina faʻamaoni i le agavaʻa o le PC ma faʻailoa i lē e ona.

Sii mai Novabench mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Suʻega faʻailoga faʻataʻitaʻiga PhysX FluidMark Manatua Unigine lagi

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Novabench o se polokalama mo le faʻamaoni siakiina o le gaioiga o se komepiuta, i le afifi ma i ona vaega taʻitasi.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Novawave Inc.
Tau: leai se totogi
Tele: 94 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 4.0.1

Pin
Send
Share
Send