Upega Tafaʻilagi Extractor 10.52

Pin
Send
Share
Send

Upega Tafaʻilagi Extractor o loʻo tuʻuina maia se tulaga masani o galuega o loʻo i ai i le tele o polokalame tutusa e sefe ai atoa le upega tafailagi. O lona foliga foliga e faʻaʻeseʻese faiga mo le fausiaina ma le faʻatautaia o se poloketi. Lenei e te le manaʻomia le alu i totonu o le tele o faamalama, ulufale tuatusi, seti isi tapulaa. O mea uma e manaʻomia mo se tagata e faigofie faʻaaogaina o loʻo faia i le faʻamalama autu.

Autu faamalama ma galuega poloketi

Pei ona taʻua i luga - toetoe lava o gaioiga uma e faia i le tasi faamalama. E mafai ona faʻavae vaevaeina vaevaeina i 4 vaega, taʻitasi o loʻo aofia ai se numera numera o galuega talafeagai ma le igoa o le vaega.

  1. Le tulaga o le upega tafailagi. Lenei e tatau ona e maitauina uma tuatusi o 'upega tafaʻilagi itulau poʻo tulaga e manaʻomia ona lalagaina. E mafai ona faaulufale mai pe ulufale ile lima. Manaomia le kiliki "Ulufale"e alu i se laina fou e ulufale ai i le isi tuatusi.
  2. Nofoaga O loʻo faʻaalia uma faila o ituaiga eseese, pepa, fesoʻotaʻiga na maua e le polokalame i le taimi o le suʻega. O loo avanoa mo le matamata e ui lava i download. E i ai lua uila faamau e mafai ai ona e vaʻai i le faila luga o le Initaneti poʻo le lotoifale. E tatau ona e filifilia se tasi elemene ma kiliki i le ki talafeagai ina ia aliali i totonu o loʻo fausia totonu o le browser.
  3. Faʻaavanoa i totonu o le browser. E aoga uma offline ma luga ole laiga, oe mafai fesuiaʻi i le va oi latou e ala i faʻapitoa tabs. I le pito i luga o se sootaga i le tulaga o le faila o loʻo tatala nei. E i ai le tele o faʻailoga tulaga masani i tagata masani upega tafailagi.
  4. Mea faigaluega. Mai iinei, oe alu i le tulaga lautele pe sui le poloketi tulaga. Siaki mo lata, suia foliga o le Upega Tafaʻilagi Extractor, alu ese ma le polokalama ma sefe le poloketi ua avanoa.

Mea uma e leʻi paʻu i le faʻamalama autu e mafai ona maua i totonu o le meafaigaluega meafaigaluega i luga ole laupepa. E leai se tele manaia, ae o se tasi manatu e tatau ona ave sina taimi.

Filifiliga i Poloketi

Lenei itulau o loʻo iai faʻasologa taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fuaina ni fesoʻotaʻiga tulaga; se faʻaaliga ata o loʻo faʻaalia lata ane mo le manino. Lenei e mafai ona aoga mo i latou e manaʻomia e download se tasi itulau, e aunoa ma ni suiga.

O loʻo i ai fesoʻotaʻiga tulaga ma o se tasi o itu sili ona taua o faila faila, lea e faʻapipiʻi i le tele o ia ituaiga polokalama. Sorting e avanoa e le gata mo ituaiga tagata eseese o pepa, ae faapea foi ma o latou foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuua na o le PNG faʻafanua mai ata poʻo seisi mai le lisi. Le tele o gaioiga i lenei faamalama o le a manaia ma aoga na o tagata poto masani tagata faʻaaogaina.

Lelei

  • Faigofie ma puupuu;
  • Faigofie e faʻaaoga.

Le atoatoa

  • Le leai o se faʻaaliga Rusia;
  • Totogi tufatufaina.

O Upega Tafaʻilagi o se tasi lea o faʻailoga masani o ia polokalama, ae o loʻo iai lona lava ata tisaini ma faʻaalia le fausia o le poloketi. Lenei e sili atu le faigofie i lo le faʻaaogaina le taulaitu mo faia galuega, pe a manaʻomia oe e ui atu i le tele o faʻamalama, ma toe faʻavasega faʻatonutonu talafeagai.

Talia le Trial Website Extractor

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

HTTrack Upega Tafaʻilagi Copier Nofoaga Tusi Upega Tafaʻilagi Lautele vavaeeseina Polokalama mo le downloadina o le itulau atoa

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Upega Tafaʻilagi Extractor o se masani faʻailoga o ia polokalama, ae ma sina ese auala auala i le fausiaina ma le puleaina poloketi. Uma faavae gaioiga o loʻo faia lelei i totonu o le tasi faamalama, lea e vaevaeina i ni vaega.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Enternet Soft Corporation
Tau: $ 30
Tele: 1 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 10.52

Pin
Send
Share
Send