NVIDIA Ofisa Asiasi 2.1.3.10

Pin
Send
Share
Send


NVIDIA Inspector o se tamaʻi aʻoga tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia le mafai ona faʻaalia faʻamatalaga e uiga i le mea faʻatatau i ata vitio, o le overclocking, faʻaiuga, faʻalelei ia le avetaʻavale ma le fausiaina o faʻamatalaga a tagata.

Faamatalaga Card Siata

O le polokalame autu faamalama foliga pei o se lafoaia lalo o le GPU-Z ma tauaveina faʻamatalaga autu e uiga i le pepa vitio (igoa, aofaʻi ma le ituaiga o manatua, BIOS ma avetaʻavale lomiga, faʻafiafiaga o node autu), faʻapea foi ma faʻamaumauga maua mai i nisi lagona (vevela, utaina o le GPU ma manatua, ili le saoasaoa, voltage ma le pasene o le malosi taumafaina).

Overclocking module

Lenei module muamua lava natia ma mafai ona valaau i luga e ala i le kilikiina o le faamau "Faaali Overclocking".

Cooler ili le saoasaoa fetuunaiga

O le polokalama e mafai ai ona e faʻaleaogaina otometi le sao ili o le sao ma faʻatautaia ia lava.

Fetuunai le faʻafiafia o le vitio autu ma le manatua

I le overclocking unit, o le faʻavasegaina faʻatulagaina o node autu o le pepa faʻapitoa - o loʻo avanoa le masini ata ma le vitio. E mafai ona e fetuunai faʻataʻitaʻiga ma le fesoasoani a sliders ma faʻamau, lea e faʻatagaina ai oe e filifili saʻo le tau manaʻomia.

Mana ma vevela vevela

I le poloka "Mana ma le vevela o le sini" e mafai ona seti le maualuga mana faʻaaogaina le eletise i pasene, faapea foi ma le tapulaa vevela lea o le a faʻaitiitia taimi faʻasolosolo e otometi ona aloese mai le soona vevela. O le polokalama o loʻo faʻatautaia e le faʻamatalaga saʻilia, ae sili atu i se taimi mulimuli ane.

Faatulagaina volitiga

Ata faasolo "Volitiga" faataga oe e faʻatulaga le voltage i luga o le GPU.

E taua le maitauina o le avanoa o tulaga e faʻalagolago i le avetaʻavale vitio, BIOS ma le GPU gafatia o lau vitio card.

Fatu seti auala 'alo

Faamau "Faia uati auala 'alo" le muamua lolomi fatuina se auala 'alo i luga o le laupepa mo le faʻaaogaina o tulaga e aunoa ma le amataina o le polokalama. Mulimuli ane, e na ona faʻaleleia lenei igoa.

Amataga Galuega

I le lisi ifo lalo "Tulaga Faʻatino" E mafai ona e filifilia le tulaga muamua o le gaioiga lea e faia ai overclocking.

Afai e filifilia se tasi o faʻamatalaga, e mafai ona poloka pe tatala le tele ma le tele taimi.

Diagnostic vaega

O le faʻataʻitaʻiga vaega e valaʻauina i luga e ala i le oomiina o le tamai faamau ma le ata o le ata i le autu polokalama faamalama.

Ata

I le amataga, o le module window faʻaalia ata o suiga i le avega o le GPU i ni faʻaaliga lua, faʻapea foʻi ma voltage ma le vevela.

A e taumatau-kiliki soʻo se mea i totonu o le kalafi, se matata lisi matala, lea e mafai ai ona e filifilia le matauina faakomepiuta پروسي, faʻaopopo pe aveese faʻafanua mai le laupepa, faʻaaoga anti-aliasing, tusi faʻamaumauga i totonu o le ogalaau ma sefe le faʻatulagaina o iai nei i le faʻamatalaga.

NVIDIA Profile Inspector

O lenei module faʻataga oe e faʻaleleia lelei le avetaʻavale vitio.

Lenei e mafai e oe le suia faʻasologa manoa, poʻo le faʻaogaina o se tasi o mea faʻatulaga mo eseese polokalama ma taʻaloga.

Mata mata

NVIDIA Inspector faʻatagaina oe e faia ni ata o lau faamalama e ala i le kiliki i luga o le ki talafeagai.

E otometi ona lomia le faʻasalalau i luga o le techpowerup.org, ma o le soʻotaga i luga o loʻo kopiina i le laupapa laupapa.

Lelei

  • Faigofie o tagofiaina;
  • Malosiaga e faʻaleleia le avetaʻavale;
  • Diagnostics o se numera tele o faʻatapulaʻa ma logging;
  • E le manaʻomia le tuʻuina i luga o se komipiuta.

Le atoatoa

  • Leai se fale-faʻavae;
  • E leai se gagana Rusia-gagana;
  • O faʻasalalauga e le teuina tuusaʻo i le komepiuta.

O le polokalame a le NVIDIA Inspector o se mea gaogaʻi mea faigaluega i luga o le ata o ata o NVIDIA ma le lava galuega. Le leai o se faʻatusatusaga ua faʻafefeteina e le laʻititi mamafa o le faʻamaumauga ma le polokalama ma feaveaʻi. O se agavaa sui o polokalama mo le overclocking fiafia.

Faʻamolemole ia matau o le download sootaga i luga o le atiaʻe 'upega tafaʻilagi o loʻo i le pito i lalo o le itulau, pe a uma le tusitusiga faʻamatalaga.

Sii mai NVIDIA Inspector mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Toe Maua Faila Tagata Faigaluega Avetaavale NVIDIA GeForce Game Ready Overclocking polokalama mo le NVIDIA graphic card NVIDIA System Tools ma le ESA Lagolago

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
NVIDIA Inspector - o se polokalame mo le overclocking ma alualu i luma le mataʻituina o NVIDIA kalafi pepa. Mafai oe e faʻaleleia-tipiina le avetaʻavale vitio, faia ma sefe tagata faʻaaoga talaaga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiae: orbmu2k
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.1.3.10

Pin
Send
Share
Send