Faʻafefea ona e mauaina lau tuatusi i totonu ma fafo o se komipiuta?

Pin
Send
Share
Send

Soʻo se komipiuta i luga o le 'upega tafaʻilagi o loʻo iai lona tulaga faʻapitoa o le IP, o le seti lea o numera. Mo se faʻataʻitaʻiga, 142.76.191.33, mo tatou e naʻo fuainumera, ma mo se komipiuta - o se mea tulagaese e iloa ai i luga ole fesoʻotaʻiga na sau ai le faʻamatalaga, poʻo fea e tuʻuina atu ai.

O nisi komepiuta i luga o le upega tafaʻilagi e iai ni tuatusi tuʻuga, o nisi e na ona maua pe a fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga (o tuatusi ip ia e taʻu o le malosi). Mo se faʻataʻitaʻiga, oe fesoʻotaʻi i luga o le Initaneti, o lau PC ua tuʻuina iai se IP, oe ua vavaeeseina mai le Initaneti, ua maeʻa maua fua lenei IP ma e mafai ona tuʻuina atu i seisi tagata e fesoʻotaʻi i le Initaneti.

Faʻafefea ona maua le tuatusi IP fafo?

Fafo IP tuatusi - o le IP lea na e tofia i lou soʻotaga i le Initaneti, i.e. Aoloau. Tele taimi, i le tele o polokalame, taʻaloga, ma isi mea, e amata ai, oe manaʻomia le taʻu o le IP tuatusi o le komepiuta e te manaʻo e fesoʻotaʻi. O le mea lea, le sailia o lau komepiuta tuatusi o se sili lauiloa galuega ...

1) E lava mea e alu i le tautua //2ip.ru/. I le ogatotonu faamalama, faamatalaga uma o le a faʻaalia.

2) Leisi tautua: //www.myip.ru/ru-RU/index.php

3) Faʻamatalaga auiliili lava e uiga i lau fesoʻotaʻiga: //internet.yandex.ru/

O le mea lea, afai e te manaʻo e nana lau tuatusi IP, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e poloka i luga o nisi punaoa, na ona faʻaliliu le turbo mode i le Opera browser poʻo le Yandex browser.

Faʻafefea ona e mauaina le i totonu ole IP?

Totonu IP tuatusi o le tuatusi ua tofia i lau komepiuta i luga o le lotoifale fesoʻotaʻiga. Tusa pe o lau laiga i totonu o le atunuʻu e aofia ai le itiiti ifo le numera o komipiuta.

E tele auala e iloa ai le tuatusi IP tuatusi, ae o le a tatou manatu o le sili ona lautele. Tatala se faʻatonuga vave. I le Windows 8, faʻasolo le isumu i le itu taumatau pito i luga ma filifili le faʻatonuga "suʻe", ona ulufale lea i le "laina faʻatonu" i le laina suʻe ma tamoe. Vaʻai i ata i lalo.

Tamoe laina laina i Windiws 8.


O lenei ulufale i totonu le faʻatonuga "ipconfig / all" (aunoa ma se faʻamatalaina o faʻamomoli) ma oʻomi le "Enter".

E tatau ona i ai le ata lea.

O le faʻasino isumu i le faʻailo vaʻaia faʻaalia le tuatusi IP i totonu: 192.168.1.3.

I le ala, e uiga i le auala e faatuina se uaea LAN ma Wi-Fi i le fale, o se vave faamatalaga: //pcpro100.info/lokalnaya-set/

Pin
Send
Share
Send