Toe faaleleia le itulau VK

Pin
Send
Share
Send

Tele tagata faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte mo ni mafuaʻaga leiloa atoa le avanoa i la latou faʻamatalaga faʻapitoa. E le gata i lea, e le o tagata uma e mafai ona fai saʻo le toe faʻaleleia o taualumaga, lea tatou te faʻamatalaina auiliili i lenei tusitusiga.

Toe aumai le itulau VK

Faʻamolemole ia matau o le tulaga o le le mafai avanoa i le itulau ua leiloa atonu e ese ma mafua mai i mea eseese. Ma le isi, e le o mea uma, tagata e faʻaaogaina le avanoa e toe maua lelei a latou teugatupe.

O le e ona le itulau e faigofie ona toe faʻaleleia avanoa i le faʻamatalaga patino i le tulaga o le faʻalavelaveina faʻalavelave, ma nisi tuusaunoaga. Ina ia malamalama atili i itu uma e fesoʻotaʻi i le tapeina ma le faʻamaloloina o lau lava itulau, ua fautuaina e te faitauina le mea i nei mataupu.

Faitau foi:
Faʻafefea ona tapeina VK itulau
Faʻafefea ona natia le taimi o le toe asiga i VK

Faʻaopopo i mea o loʻo i luga, ia maitauina i nisi tulaga atonu e te manaʻomia le ulufale i se telefoni feaveaʻi lea na fesoʻotaʻi i se tala faʻapitoa. Afai e leai sau aoga, ona tatau lea ona uia auala mo le suia o le numera, i lalo o le faʻaavanoaina o tulaga talafeagai.

Vaʻai foʻi: Faʻatinoga pe a laga se itulau VK

Metotia 1: Toe Maua Mea Leiloa

O se faʻafitauli e pei o le le mafai ona faʻaaogaina o le itulau ona o le suia o le faʻamatalaga, sa auiliiliina auiliili i tusitusiga talafeagai. O se faʻaiuga lea, ua fautuaina e faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo, amata mai le aotelega o faigata na feagai.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻafefea ona toe maua VK password
Faʻafefea ona e mauaina le VK password
Faʻafefea ona suia le VK password

Afai e te leʻi mauaina le tali i lau fesili mai tusitusiga oi ai nei, matou te fiafia lava e fesoasoani ia te oe.

Metotia 2: Toe Maua se itulau pala

O le mea taua o lenei metotia o le taimi faʻatapulaʻa faʻapitoa i luga o le faʻamatalaga a le tagata lava ia mai le taimi o lona aveeseina. Ina ia sili atu tonu, tusi lesona toe maua mai o se itulau a le tagata lava ia e mafai na o le 7 masina mai le taimi o le tala deactivation.

Afai e sili atu nai lo le 7 masina ua maeʻa talu ona faʻamutaina, o le toe mauaina le faʻagasologa o le a poloka atoa, ma le itulau faʻamatalaga o le a tuʻua le VK server.

  1. Faʻataunuʻu le faʻatagaina i luga o le upega tafaʻilagi VK faʻaaogaina le lesitala faʻamaumauga o faʻamaumauga mamao.
  2. Tasi i luga o se itulau maʻua ma faʻailoga talafeagai, kiliki i luga ole sootaga Toe Faʻafoi i le pito i luga tauagavale.
  3. E mafai foʻi ona toe faʻaola lau tala i le kiliki i luga ole sootaga. Toe aumai lau Itulautu i le ogatotonu o le itulau matala.
  4. I tulaga uma e lua, o le ae vaʻai i se faʻapitoa faʻapolokalame pusa ma faʻamatalaga e uiga i gaioiga na faia, i le mea e tatau ona e kiliki Toe aumai le Itulau.
  5. A maeʻa le faʻatinoga o i luga, o le a e vave faʻaali mai luga o lau itulau.

Afai na e mulimuli manino i le faʻatonuga, faʻatatau i tapulaʻa o taua, ona le tatau lea ona i ai ni faʻafitauli atili.

Faʻamolemole vaʻai e mafai ona e toe faʻaleleia atoa le itulau i totonu o le itulau faʻasalalauga o le nofoaga VKontakte. Le faʻaogaina o le tusi talosaga a le VK, pe a maeʻa ona tapeina le faʻamatalaga, oe otometi tuʻua lau teuga tupe, ma i luga o faʻatagaina taumafaiga o le ae mauaina se faʻaaliga e uiga le saʻo le ulufale atu i faʻamaumauga.

O lenei tulafono e faʻatatau i ituaiga uma o itulau poloka.

O le mea lea, ina ia mafai ona toe faaauau le ulufale atu i lau teuga tupe, se tasi auala pe o le isi o le ae manaʻomia le atoa faʻamatalaga o le tulaga.

Metotia 3: Toe Faʻafoʻi se Itulau aisa

I le tulaga o le malolo itulau, faapea foi ma le taimi e soloia ai, o le tagata faʻaaoga o loʻo tuuina atu i ai le avanoa e toe faʻafoʻi ai lana ia lava faʻamatalaga. Ae peitaʻi, e te faia lea, e manaʻomia ona e lafoina se faʻamaoniga o le numera o le telefoni feaveaʻi.

E taua tele le maitauina ole toe fuataina o se itulau aisa e le masani ona faia, ae naʻo mataupu lava na faamaumauina ai e le pulega gaioiga masalosalo. A leai, o le tagata e ona le itulau e mauaina se faʻamalologa e faʻavavau o le teugatupe e aunoa ma le avanoa e faʻafou ai le avanoa.

E mafai ona maua se faʻatoa faʻavavau i le tulaga o le solia manino o tulafono o lenei fesoʻotaʻiga lautele, atoa ai ma le masani ona tupu o faʻafitauli i taimi le tumau.

Mo faʻafitauli ma se itulau faʻaʻaisa, pei ona masani ai, faʻatasi ai ma isi ituaiga poloka, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le fesoasoani VKontakte.

Faia lenei mea pe a o mea masani e le faʻatagaina oe ona e maua se taunuʻuga lelei.

Faitau foi: Faʻafefea ona tusi i le VC tech support

Pin
Send
Share
Send