SpyBot - Saili & Faʻaleaga 2.6.46.0

Pin
Send
Share
Send

E le masani ai i siama ma le tele o siama ma le sipai. Latou te faatalitali i soo se mea. Asiasi i soʻo se saite, matou te ono lamatia le afaina ai o le tatou faiga Eseese ituaiga o aoga ma polokalame e mafai ona iloa lelei le malware ma aveese na fesoasoani i le taua faʻasaga ia i latou.

O se tasi o ia polokalama o SpyBot Search ma Faʻaleaga. O lona igoa e tautala mo ia lava: "saili ma faʻaumatia." O lenei o le a tatou suʻesuʻeina uma ona avanoa ina ia malamalama pe tatau moni lava.

Ofisa o le siakiina

O se tulaga masani lea e iai uma polokalame o lenei ituaiga. Peitai, o le faʻavae o lana gaioiga e ese mo tagata uma. Spybot e le vave fuaina uma faila i le laina, ae vave alu atu i nofoaga sili ona vaivai o le faiga ma vaavaai mo taufaamatau natia iina.

Mea faʻamamaina mai otaota

Aʻo le i faia le sailiga mo faʻamataʻu, ua ofo atu SpyBot e faʻamama le faiga o lapisi - faila le tumau, cache, ma sili atu.

Faailoga taufaamatau Faailoga

O le polokalama a faʻaalia uma ai faʻafitauli e mafai ona faʻailoa. I tafatafa ia i latou o le a avea se fasi, o se vaega tumu i lanumeamata, e iloilo i le natura. O le umi o iai, o le sili atu foʻi o le taufaʻamataʻu.

Aua le popole pe a fai e tutusa uma le laʻau ma le mata. Ole vaega maualalo lea o lamatiaga. Ioe, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e aveese nei faʻamataʻu i le kilikiina o le faʻamau "Ua maeʻa filifilia".

Faila faila

E pei lava o soʻo se polokalame aneti-siama, Spybot ei ai le galuega o le siakiina o se faila patino, faila poʻo le tisiki mo faʻamataʻu.

Tui

Lenei le fou, faʻapitoa foliga o le a e le mauaina i isi polokalame faʻapena. E manaʻomia puipuiga tau puipuiga e puipuia ai vaega taua o le tino. E sili atu, o SpyBot e maua ai e le aufaaseseʻese se puipuiga puipuia "tui" i le tele o sipai, leaga o kuki, siama nofoaga, ma isi.

Lipoti fai mai

O le polokalama e iai alualu i luma meafaigaluega. Tele o latou maua o le a avanoa pe a e faʻatau se laisene totogi. Peitai, e i ai foi saoloto. O se tasi o latou e Lipoti Le na faia, o le a aoina uma faila ogalaau ma tuʻu faʻatasi i totonu. E manaʻomia le mea lenei peʻa fai oe o loʻo feagai ma se tulaga mataʻutia ma e ono e te feagai. O le tuufaatasiga ogalaau e mafai ona lafo i le polofesa o le a taʻu atu ia te oe le mea e fai.

Meafaigaluega amata

Ole lautele lea o mea faigaluega e mafai ai ona e vaʻai (ma i nisi taimi e suia ai) mea o autorun, o se lisi o polokalame e tuʻuina i luga o lau PC, o le Hosts file (o loʻo iai le faʻatonutonuina), o faʻagasologa o gaioiga, ma sili atu. O nei mea uma e ono manaʻomia mo le averesi tagata faʻaaogaina, o lea matou te fautuaina oe e te vaʻai iina.

O le suiga o soʻo se mea i lenei vaega ua fautuaina e naʻo tagata poto masani i le mea e faʻaaogaina, aua o suiga uma e atagia i le lesitala Windows. Afai e te le o iai, e sili atu pe a e le paʻi atu i se mea iina.

Faitau foi:
Faʻafefea ona aveese se polokalame mai le amataga i le Windows XP
Suia o le au faila faila i le Windows 10

Rootkit scanner

O mea uma e matua faigofie iinei. O le galuega siaki ma faʻamamaina rootkits e faʻatagaina siama ma leaga faʻailoga e nana i le faiga.

Lomiga feaveaʻi

E le masani ona iai se taimi e faʻapipiʻi ai isi polokalame. Ole mea lea, e lelei pe a sefe ia i latou ile USB flash drive ma tamoe i soʻo se mea, soʻo se taimi. SpyBot maua ai se avanoa faʻafetai i le i ai o le feaveaʻi faʻamatalaga. E mafai ona ave i le USB drive ma tamoʻe i luga o masini manaʻomia.

Lelei

  • Le iai o se telefoni feaveaʻi;
  • Tele aoga aoga;
  • Faaopopo mea faigaluega;
  • Lagolago gagana Rusia.

Le atoatoa

  • Le iai o le tele o le lua totogi totogi, lea e faʻaalia ai se numera o faʻaopopo ma aoga faʻaalia.

E mafai ona tatou fai atu ma le mautinoa o SpyBot o se sili faʻafofo e mafai ona faʻailoa ma aveese uma sipai, rootkits ma isi faʻamataʻu. O galuega faʻapitoa e faia ai le polokalame o se fofo lelei i le taua ma malware ma spyware.

Sii mai SpyBot - Suʻe & Faʻaleaga mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Spybot Anti-Beacon mo le Windows 10 Matua Windows 10 Sipai Suʻe le Google Desktop Suʻesuʻe Laʻu Filifiliga

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
SpyBot - Search & Destroy o se aoga aoga ua mamanuina e suʻe ma aveese ai ni ituaiga fou o le spyware ma isi faʻamataʻu, mo le tasi mafuaʻaga poʻo le isi, e ono mafai ona faʻauʻuina e se masani antivirus i le taimi e suʻeina.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Safer-Networking Ltd.
Tau: leai se totogi
Tele: 49 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.6.46.0

Pin
Send
Share
Send