Mata TV mo Android

Pin
Send
Share
Send


O le initaneti televise ua maua eleele e le gata i maketi komepiuta, ae faapea foi luga o masini feaveaʻi. E faʻaalia le faʻamamafa i le Android OS, o le sili ona lauiloa polokalama feaveaʻi i le lalolagi. I le itu o talosaga mo le mataʻituina o polokalame TV i luga ole Initaneti, na vaʻaia e le au fai pisinisi Rusia le tatalaina o le IPTV Player ma le toa o lenei aso, Eye TV.

Lisi-playlist

E le pei o le IPTV Player mai Alexei Sofronov, Eye TV e le manaʻomia e download isi playlists - o ala ua leva ona faʻaofi i totonu o le polokalama.

Tele tele, nei auala Rusia ma Ukaraina, ae ma faafouga taitasi, o le na faia le talosaga faaopoopo fou, e aofia ai ma isi mai fafo. O le itu pito i lalo o lenei fofo o le le mafai ona tuʻu lau lisi lisi i totonu o le talosaga, mo se faʻataʻitaʻiga, mai lau tautua.

Vaega e ta ai

Glaz TV foi ei ai lona lava taʻalo mo faʻasalalauga.

E fai lava sina faigofie, ae o loʻo i ai le numera o faʻaopoopoga gaioiga: e mafai ona ofi le ata i le mata pupuni, faʻaopopo pe faʻaititia, ma faʻaliliu foi / tape le leo. Ae paga lea, o le talosaga e le o aumaia mo playback ala mai i fafo o se tagata taalo.

Suiga auala saoasaoa

Mai le tagata taalo, e mafai moni ona paʻi atu e alu i se isi auala.

O loʻo faʻataʻamilo soʻo, e faʻasolo atu ai i le soʻotaga lelei, e tatau lava ona e tapunia le tagata laʻau.

Auina atu Igoa Faaali

O se faʻaopopoga lelei i le faʻaogaina i totonu o le faʻaaliga o le igoa o le polokalama poʻo le ata tifaga o loʻo tamoʻe nei i luga o le auala filifilia.

I le faʻaopopoina o le igoa moni o mea o loʻo taina, o le faʻaoga e mafai ona faʻaalia le isi faʻaaliga, faʻapea foi ma le taimi na tuʻua. Lenei faʻailoga e le avanoa mo auala uma.

Isi poloketi foliga

O le talosaga o se tagata faʻatau o le upega tafailagi Glaz.tv, ma mai i lea mea e mafai ona e alu i le au atiaʻe upega tafailagi (faʻamau "Alu i le tulaga '' i le lisi menu).

I le faʻaopopoina i luga o le Initaneti televise, faʻasalalauga mai webcams (mo se faʻataʻitaʻiga, mai le ISS) ma faʻalogologo i taʻutaʻua luga o leitio i luga ole laiga o loʻo avanoa i luga. I le lumanaʻi, o nei faʻaaliga o le a faʻaopopoina i le faʻaputuga tele.

Lelei

  • Atoatoa i le Rusia;
  • E avanoa uma foliga mo leai;
  • Faigofie ma le faʻaititia;
  • Fausia I totonu ole tagata taalo.

Le atoatoa

  • Faʻasalalauga;
  • Le mafai ona faʻaopoopo lau playlist;
  • E le avanoa le alualu i luma i se tagata taalo i fafo.

Mata TV o se seti-ma-faʻagalo fofo. E leai faʻafanua loloto pe o le lautele lautele avanoa. Ae ui i lea, le tele o tagata e fiafia i lenei auala - mo le tele faʻafofogaina tagata faʻalogo, tatou mafai ona fautua seisi fofo.

Sii maia le TV mata mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le talosaga mai le ofisa aloaia

Pin
Send
Share
Send