Faʻafefea ona ofoina tala i le VKontakte group

Pin
Send
Share
Send

Ile tele o alalafaga i luga ole fesoʻotaʻiga VKontakte, e mafai e tagata faʻaaogaina ona latou aʻafia mea o loʻo i totonu ole puipui e faʻaaogaina ai tomai ole vaega "Fautuaina tala fou". O le mea lea o le a talanoaina mulimuli ane.

Matou te ofoina atu tala fou i le VK alalafaga

Muamua lava, vaʻai totoʻa i se mea taua tele - o le agavaʻa e tuʻuina atu pou e avanoa faʻapitoa i afioʻaga ma ituaiga "Itulau lautele". O kulupu masani i aso nei e matua leai se aoga. Taitasi tala mea e siakiina e tagata lautele faʻatonutonuina aʻo leʻi lolomiina.

Matou te lafoina se faʻamaumauga mo faʻamaoniga

Ae e te lei faia e faitau lenei tusi lesona, ua fautuaina oe e sauni mea mo le puʻeina o loʻo e manaʻo e lomia i luga o faʻasalalau lautele. I le taimi lava lea e tasi, aua nei galo e pule ese mea sese ina ia pe a le faʻasaʻoina lau pou e le tape.

  1. Tatala le vaega i totonu ole autu autu ole nofoaga "Vaega" ma alu i le faʻalapotopotoga homepage i le mea e te manaʻo ai e lafoina se tala.
  2. I lalo o le laina ma le igoa o itulau lautele, saili le poloka "Fautuaina tala fou" ma kiliki i luga.
  3. Faʻatumu le fanua na saunia e tusa ma lou manatu, faʻatonutonuina e se mataupu faʻapitoa i luga o le matou 'upega tafaʻilagi.
  4. Vaʻai foi: E faʻapefea ona faʻaopopo pou pou i VKontakte

  5. Fetaomi faamau "Fautuaina tala fou" i le pito i lalo o le poloka e faʻatumu.
  6. Faʻamolemole ia matau a o faʻagasolo le faʻatonuga, seʻia oʻo i le iʻuga o le faʻatulafonoina, o tala fou na e lafoina o le a tuʻuina i le vaega "Fautuaina" i luga o le itulau muamua o le vaega.

Lenei ma le vaega autu o faʻatonuga e mafai ona e faʻauma ai.

Faamaonia ma lolomi se pou

I le faʻaopopoina o faʻamatalaga i luga, e taua foi le faʻamaninoina o faʻamaoniga ma isi faʻasalalauga o tala fou e se pulega o le vaipanoa.

  1. Uma auina lafoina otometi alu i le tab "Ofoina".
  2. Ina ia soloia tala, faʻaaoga le lisi "… " sosoʻo ai ma le filifilia o mea "Aveese le ulufale atu".
  3. I luma o le lafoina mulimuli o faʻamaumauga i luga o le puipui, o pou uma e ui atu i le faʻatonutonu taualumaga, pe a uma ona faʻaaoga le faʻamau "Sauni mo le lolomiina".
  4. O le tala fou e faʻatonutonuina e se moderator e tusa ma masani masani o se laupepa lautele.
  5. Naʻo nai mea teuteu teuteu e masani ona faia i le puʻeina.

  6. I le pito i lalo o le laupapa mo le faʻaopopoina elemene faʻasalalau, se siaki faʻailoga ua setiina pe le siakiina "Saini a le tusitala" fuafua i tulaga o le kulupu pe ona o manaʻoga o le tusitala o le puʻeina.
  7. Mai iinei, e mafai e le taitaiʻau ona alu i le itulau a le tagata na lafoina le pou.

  8. Ina ua oomi le ki Lolomi o loʻo faʻasalalau le tala i luga o le alalafaga.
  9. O se pou fou e aliali mai i luga o le puipui a le kulupu, i le taimi lava na pasia ai e le pou le pou.

Maitau o le pulega o le kulupu mafai ona faigofie teuteuina le fuafuaina ma mulimuli ane lomia faasalalau. E le gata i lea, o le pou e mafai ona soloia e le au faʻatonu mo le tasi mafuaʻaga poʻo le isi, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o suiga i faiga faavae o le tausisia o tagata lautele. Mea sili!

Pin
Send
Share
Send